اخبارايران و جهان
دولت خواستار تخلیه ۲ شهرستان، ۱۲ شهر و ۱۱۰ روستای خوزستان شد!
سیل فروردین ماه در خوزستان تاکنون به ۲۰ شهرستان خساراتی وارد کرده است و با پر شدن ظرفیت سد کرخه و دز نیز روستاها و شهرها مجبور به تخلیه شدهاند.
البته با توجه به کاهش ارتفاع آب و ایجاد ظرفیت جدید در سد دز، به مرور میزان خروجی آب کاهش پیدا میکند و وضعیت شهرها و روستاهای پایین دست رودخانه دز بهبود پیدا میکند اما وضعیت در رودخانه کرخه بدتر شده و حالا هم دستور تخلیه دو شهرستان حمیدیه و دشت آزادگان صادر شده است.
بنا بر اعلام ستاد مدیریت بحران خوزستان تاکنون شهرستانهای حمیدیه و دشت آزادگان باید بهصورت کامل تخلیه شوند و استاندار فقط از جوانان این دو شهرستان خواسته است که در شهر بمانند تا در تسهیل امور کمک کنند.
همچنین شهرهای حمیدیه، سوسنگرد، رفیع، ابوحمیظه و کوت سید نعیم باید بهصورت کامل تخلیه شوند.
در هویزه هم علاوه بر شهر رفیع به کلیه روستاهای بخش نیسان که شامل 17 روستای سمومیه، گریشیه، دغاغله، بیت کوار، حنظله، شموس، غمیجه، بنی نعامه شمالی و جنوبی، بوکرم الله، بیت آلوس، بگعان، مومنیه یک و 2، نهیرات، سعدون یک و2 و گبان اخطار داده شده است که امروز منازل خود را تخلیه کنند.
دستور تخلیه شهر گوریه در بخش شعیبیه شوشتر نیز از پنج شنبه شب با ورود سیلاب رودخانه دز به آن، اعلام شد.
همچنین شب گذشته دستور تخلیه نیمه غربی شهر الهایی در بخش مرکزی اهواز و منازل ساحلی شهر الوان در بخش شاوور شهرستان شوش اعلام شد. همچنین فرماندار شوش در 13 فروردین ماه دستور تخلیه فوری شهر فتح المبین و دهها روستا در دو حوزه کرخه و دز را صادر کرده بود.
جمعیت هلالاحمر خوزستان از تاریخ 4 فروردین تا 16 فروردین به 7 هزار و 517 خانوار شامل 40 هزار و 57 نفر در سیلاب امدادرسانی کرد.
در این مدت 24 هزار نفر از روستاهای تخلیه شده خوزستان در 43 اردوگاه اسکان اضطراری هلال احمر اسکان یافتهاند.
شهرستانهای بهبهان، لالی، گتوند، ایذه، شوشتر، باغملک، هفتکل، آبادان، شادگان، هویزه، رامهرمز، اندیمشک، اندیکا،
باوی، مسجدسلیمان، دزفول، شوش، اهواز، دشت آزادگان، کارون متأثر از سیل شدهاند. در برخی از شهرستانها سیل فروکش کرده و در برخی از مناطق هنوز سیل و تبعات آن وجود دارد.
تاکنون محمولههای کمکی از سوی جمعیت هلال احمر استانهای فارس، البرز، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، قم، یزد، کرمان، اردبیل، خراسان رضوی، اصفهان و خراسان شمالی ارسال شده است. همچنین حدود 80 درصد تجهیزات محموله ارسالی بشر دوستانه صلیب سرخ آلمان برای کمک به سیل زدگان کشورمان، به دلیل شرایط خاصی که در خوزستان حاکم است به این استان فرستاده میشود.
سیل در ایران: پاسخ مثبت روسیه و ارمنستان به درخواست کمک خواهی دولت ایران
وزارت حوادث غیر مترقبه روسیه و وزارت امور خارجه ارمنستان برای کمک به قربانیان سیل بزرگ در ایران اعلام امادگی نمودند.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از وب سایت وزارت امور خارجه روسیه، روسیه با همکاری همتایان ارمنی خود اعلام امادگی خود را برای کمک به قربانیان سیل در ایران ابراز داشت.
در این بیانیه امده است: «با توجه به درخواست طرف ایرانی، نیروهای وزارت حوادث غیر مترقبه روسیه با همتایان خود در کشور ارمنستان، امادگی خود مبنی بر ارسال 4 هزار بسته کمکی (پتو، چادر و دیگر مایحتاجات حیاتی) را با کمک نیروهای وزارت حوادث غیر مترقبه روسیه و وزارت امور خارجه ارمنستان، به هزینه روسیه به ایران ارسال می کند».
در ادامه این بیانیه آمده است: «بارندگی های شدید در ایران همچنان ادامه دارد و سیل و سیلاب های ناشی از آن منجر به قربانی شدن، از جمله مرگ 63 نفری شده است که آسیب جدی به بخش کشاورزی، زیرساخت ها و ساختمان های مسکونی در بیشتر استان های ایران را به همراه داشته است. ما بدینوسیله همدردی و حمایت خود ر از تمامی مردم جمهوری اسلامی ایران بیان می کنیم و آرزوی غلبه بر نابسامانی های بوجود امده در این کشور دوست را خواستار هستیم».
اخیراً ایران با سیل های شدیدی مواجه شده است که بیش از یک سوم از استان های ایران را تحت تاثیر خود قرار داده است. بارندگی های شدید و طغیان رودخانه ها در برخی مناطق ایران، موجب قطع برق شده است. به گزارش مقامات ایرانی، تا کنون تعداد 70 نفر بر اثر سیل کشته شده اند.
درگیری پلیس یونان با مهاجران
به گزارش رویترز، شاهدان عینی گفتند: پلیس یونان امروز شنبه با گروهی از مهاجران و پناهجویان که در نزدیکی مرز شمالی این کشور اسکان یافته و قصد عبور از مرز را دارند، درگیر شده است. این مهاجران و پناهجویان امیدوارند تا با عبور از مرز یونان به کشورهای شمال اروپا سفر کنند.
این گزارش افزود: صدها مهاجر و پناهجو از جمله کودکانی که به نزدیکی منطقه مرزی یونان و مقدونیه شمالی رسیده اند، از روز پنجشنبه اقدام به برپایی چادر در این منطقه کرده اند.
این گروه از مهاجران خارجی پس از انتشار گزارش هایی در شبکه های اجتماعی خود را به مرز یونان رسانده اند که در آنها گفته شده است قرار است مهاجران بر اساس یک حرکت سازمان یافته در اوایل آوریل از مرز شمال غرب یونان با آلبانی عبور کنند.
پلیس یونان برای متفرق کردن مهاجران و دور نمودن انها از این منطقه مرزی از گاز اشک آور استفاده کرده است و مهاجران نیز سعی کردند با پرتاب سنگ و بطری مسیر رسیدن به مرز شمالی یونان را هموار کنند.
حدود 100 چادر در منطقه برپا شده و پلیس یونان تدابیر شدید امنیتی را برقرار کرده است.
وال استریت ژورنال: سپاه پاسداران بجای «مجاهدین» خلق وارد فهرست «گروههای تروریستی خارجی» ضد آمریکائی میشود!
روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی از عزم دولت دونالد ترامپ رئیسجمهوری آمریکا برای وارد کردن نام سپاه پاسداران در فهرست موسوم به «گروههای تروریستی خارجی» در راستای اعمال فشار حداکثری بر این کشور خبر داد.
چنانچه این خبر صحت داشته باشد، برای نخستین بار خواهد بود که آمریکا یکی از شاخههای نظامی یک دولت خارجی را وارد چنین لیستی می کند.
ادعا میشود که نهایتاً تا روز دوشنبه هفته جاری، آمریکا تصمیم خود در این خصوص را رسماً اعلام خواهد کرد.
وال استریت ژورنال ادامه میدهد، در حالی که برادران مجاهد جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید و مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا از حامیان این اقدام معرفی میشوند، اعضای بلندپایه پنتاگون از بابت تهدیدی که علیه نیروهای آمریکایی در سطح منطقه موجب خواهد شد، ابراز نگرانی کردهاند.
حتی کارشناسان نیز در خصوص اقدام احتمالی آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران تردیدهایی دارند و از ناکارآمدی آن بر اعمال تأثیر مورد نظر بر اقتصاد ایران سخن میگویند.
گفته میشود که هدف دولت آمریکا از تروریستی اعلام کردن سپاه، منصرف کردن شرکتهای بینالمللی از تجارت با بخشهای کلیدی اقتصاد ایران است که واشنگتن معتقد است در دست سپاه است.
سازمان مجاهدین خلق تا چند سال پیش عضوی از این لیست بود که با لابی گری و پرداخت رشوه در دوران هیلاری کلینتون از این لیست خارج شد.
همایش فعالان سیاسی آمریکا در حمایت از دولت ونزوئلا در سفارت این کشور در واشنگتن
فعالان سیاسی آمریکا، در اعتراض به سیاست های دخالت جویانه آمریکا در امور داخلی ونزوئلا در دفتر حافظ منافع این کشور در واشنگتن همایش برگزار کردند.
بیش از صد نفر از فعالان سیاسی و مدنی آمریکا، نویسندگان و اصحاب رسانه با شرکت در این همایش از دولت قانونی ونزوئلا حمایت کردند.
در این همایش، خانم «مدیا بنجامین» با شرکت کنندگان درباره انجام کارهای قانونی برای جلوگیری از توقیف ساختمان سفارت ونزوئلا گزارشی ارائه کرد.
آغاز بیست و یکمین شنبه اعتراضات در فرانسه
جنبش ضد نئولیبرالیسم فرانسه و اعتراضات مردمی به سیاست های دولت مکرون در حالی وارد بیست و یکمین هفته خود شد که دولت پایان طرح گفتگوی ملی را اعلام کرده است.
اعتراضات مردمی به سیاست های دولت امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در حالی وارد بیست و یکمین هفته خود شد که دولت پایان طرح گفت و گوی ملی را اعلام کرده است
این هفته نیز علی رغم محدودیت ها و ممنوعیت های دولت مکرون در برگزاری تظاهرات ها؛ مردم خشمگین و معترض در اکثر استان ها و شهرها به خیابان ها می آیند. با این تفاوت که مهلت طرح گفت و گوی ملی مکرون نیز به پایان رسیده است.بر اساس نظرسنجی ها اکثر مردم فرانسه طرح گفت و گوهای مکرون را منتج به خروج از بحران کنونی در کشور نمی دانند.
به گفته رسانه های فرانسه 90 واحد یا همان گردان نظامی انتظامی از جمله ارتش، پلیس ضدشورش، ژاندارمری و نیروهای امنیتی برای امروز سازماندهی شده اند تا صدای مخالفان را اصطلاحا در نطفه خفه کنند.
اکثرهای کانون های اصلی اعتراضات از جمله در شهرهای بزرگی چون تولوز، بوردو و شانزه لیزه پاریس اعتراضات ممنوع است و تعداد زیادی نیروی نظامی و پلیس ضد شورش در این مکان ها مستقر شده اند.
یکی دیگر از تفاوت های اعتراضات این شنبه ؛ رد قانون «ضدخرابکاری» در شورای قانون اساسی فرانسه است که به گفته صاحب نظران در حالیکه دولت مکرون تلاش دارد جنبش ضدسرمایه داری را مساوی اخلالگران و آشوبگران بنامد؛ رد این قانون شکستی برای مکرون و پیروزی برای این جنبش محسوب می شود.
جنبش ضد نئولیبرالیسم فرانسه از ابتدای موجودیت خود تاکنون بیش از 10 کشته و 4000 زخمی (از جمله ده ها نابینا و قطع عضو حاصل استفاده پلیس از فلش بال) و 9000 بازداشتی به همراه داشته است.
حالا باید دید در هفته ای که همگان از جمله دولتی ها انتظار داشتند با اتمام طرح گفت و گوهای ملی مکرون ، اعتراضات مردمی نیز فروکش خواهد کرد؛ مخالفان مکرون در خیابانها چه نمایشی را به اجرا خواهند گذاشت؟
نتانیاهو: دولت فلسطینی ایجاد نخواهد شد
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل امروز یکشنبه یعنی ۲ روز مانده به برگزاری انتخابات کنیست (در سه شنبه هفته جاری) و با هدف جلب آرای شهرک نشینان اشغالگر در مصاحبه با وبگاه اسرائیلی Arutz ۷ گفت: دولت فلسطینی ایجاد نخواهد شد.
نخست وزیر اسرائیل در این مصاحبه ادامه داد: این رویداد اتفاق نخواهد افتاد.
شایان ذکر است، ادعاهای دیروز و امروز نخست وزیر رژیم اسرائیل به مثابه خط بطلانی بر افکار و اندیشههای کسانی که سالهاست به وعدههای پوشالی اسرائیل و حامیان غربی این رژیم مبنی بر مذاکرات سازش دلخوش کردهاند، به شمار میآید.
اظهارات گستاخانه نتانیاهو بر خلاف قوانین بین المللی در حالی بیان میشود که وی دیروز شنبه نیز در ادعایی مضحک در گفتگو با کانال ۱۲ تلویزیون این رژیم ادعا کرده بود که که در صورت پیروزی در انتخابات، شهرکهای غیرقانونی در کرانه باختری را به اراضی اشغالی ملحق خواهد کرد!
دیلی استار: همکاری آمریکا و حکمتیار در تولید و فروش مواد مخدر در افغانستان
روزنامه دیلی استار می نویسد، به دنبال کشته شدن بسیاری از جوانان آمریکایی به علت مصرف بیش از اندازه ماده مخدر هروئین، به تازگی تحقیقاتی توسط روزنامه دیلی استار صورت گرفته که نشان میدهد سرچشمه تولید و توزیع بسیاری از مواد مخدر در کشور آمریکا به دست سازمان اطلاعات خارجی این کشور یعنی سیا صورت میگیرد.
علاوه بر این به دنبال کشته شدن «کورت کابین» خواننده معروف آمریکایی، «جان پوتاش» نویسنده در مقالهای عنوان کرد که بسیاری از خوانندگان آمریکایی به علت تبلیغ ایدئولوژیهای چپگرای خود به شدت تحت نظارت سازمان سیا قرار داشتند.
«جان پوتاش» همچنین افشا میکند که در دهه 1980 سازمان سیا آمریکا بعد از قاچاق مواد مخدر از افغانستان آن را به داخل کشور وارد کرده و سپس خود میان خوانندگان و چهرههای مشهور توزیع میکرد.
«جان استاکول» نیروی سابق سازمان سیا نیز در گفتوگو با دیلی استار افشا میکند که سازمان اطلاعات آمریکا بخش عمده مواد مخدر افغانستان را به بیرون قاچاق کرد و در حقیقت تجارت هروئین به دست نیروهای این سازمان هدایت میشود.
در این گزارش ادعا شده است که حکمتیار با سیا در قاچاق مواد مخدر دست داشته است.
جان استاکول در ادامه میافزاید، در دهه 1980 تا اوایل دهه 1990 تمام هروئین مصرفی آمریکا توسط سازمان سیا در افغانستان تامین شده و سپس به آمریکا منتقل میشد.
جان استاکول همچنین میگوید، گلبدین حکمتیار رئیس سابق حزب اسلامی افغانستان برای مقابله با نیروهای اتحاد جماهیر شوروی سابق در زمان ورود ارتش سرخ به افغانستان بیش از 600 میلیون دلار از آمریکا پول دریافت کرده است.
به گفته استاکول، حکمتیار همچنین نقش عمدهای در روند تولید مواد مخدر در منطقه داشته است، زیرا وی برای تامین هزینه عملیات جنگی خود در افغانستان نیازمند بودجه مالی بود که با همکاری سازمان سیا از طریق قاچاق مواد مخدر این بودجه تامین میشده است.
به نوشته دیلی استار، سازمان جاسوسی آمریکا چشمان خود را بروی تجارت مواد مخدر از افغانستان به این کشور بسته و با افزایش تجارت نیاز به بازار جدید احساس میشد که خوانندگان و موسیقی آنها در اولویت قرار گرفتند.
این در حالی است که آمریکا 9 میلیارد دلار در طول سالهای گذشته برای مبارزه با مواد مخدر هزینه کرده، اما نتیجه کار افزایش تولید این مواد در طی سالهای گذشته بوده است.
تمجيد مقام سازمان ملل از ایستادگی کوبا در برابر تحریمهای غیرقانونی آمریکا
رئیس مجمع عمومی سازمان ملل، ایستادگی مردم کوبا در برابر تحریم های اقتصادی ناعادلانه و غیر قانونی آمریکا را برای مدت بیش از شش دهه، ستود.
ماریا فرناندا اسپینوزا، رئیس مجمع عمومی سازمان ملل، ایستادگی مردم کوبا در برابر تحریم های اقتصادی، مالی و تجاری ناعادلانه و غیرقانونی آمریکا را برای مدت بیش از شش دهه، ستود.
اسپینوزا در دیدار با گروهی از دانش آموزان کوبایی در هاوانا گفت: از سال 1992، هر سال مجمع عمومی با حمایت قاطع این اقدامات (تحریم ها) را محکوم کرده است. کوبا صدایی قدرتمند در برابر سوء استفاده قدرتمندان و استثمار مردم بوده است.
مایک پنس، معاون رئیس جمهور آمریکا روز جمعه در سخنانی در واشنگتن اعلام کرد: آميکا تحریم هایی علیه کشتی های حامل سوخت ونزوئلا به کوبا اعمال می کند. پنس همچنین از تصمیم دولت ترامپ برای اتخاذ اقدامات بیشتر ضد کوبا خبر داد.
وزارت خزانه داری آمریکا هم روز جمعه اعلام کرد این کشور دو شرکت و 35 کشتی مرتبط با بخش نفت ونزوئلا را در فهرست سیاه قرار داده است.
رویکرد دولت ترامپ در افزایش فشار بر کوبا مغایر با اقدامات دولت باراک اوباما است که با اذعان به شکست تلاش های واشنگتن برای منزوی کردن هاوانا، روابط دیپلماتیک با این کشور را از سر گرفت.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن: ما به طور کامل به توافق سوئد پایبند هستیم
به نقل از المیادین، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن هدف قرار گرفتن مقر نشست کمیته هماهنگی در الحدیده را تکذیب کرد.
وی امروز طی سخنانی با بیان این مطلب افزود: دشمن سعودی نیروهای خود را بسیج می کند و برای حمله نظامی به الحدیده در راستای به شکست کشاندن توافق آتش بس در این شهر آماده می شود.
سریع در ادامه گفت: ما به طور کامل به توافق سوئد پایبند هستیم و همچنان در انتظار درخواست سازمان ملل برای اجرای مرحله نخست استقرار نیروهای این سازمان در شهر الحدیده هستیم.
عربستان سعودی «الحدیده» را زیر آتش توپخانههای خود قرار داد!
نقل از خبرگزاری ها، ارتش رژیم سعودی و متحدانش همچنان به نقض گسترده آتش بس در الحدیده ادامه میدهند.
بر اساس این گزارش، عربستان سعودی در همین راستا باز هم عملیات تجاوزکارانه جدیدی را علیه یمنیها ترتیب دادند.
طبق اعلام رسانههای عربی، مناطق مختلف استان الحدیده هدف حملات توپخانه ای گسترده سعودیها قرار گرفت.
در این میان، منطقه «التحیتا» بیش از مناطق دیگر در الحدیده توسط توپخانههای عربستان سعودی گلوله باران شد.
بهانه جوئی برای آغاز دور جدید اخراج شهرداران کُرد مخالف اردوغان
به نقل از روزنامه صباح٬ به دنبال پیروزی نامزد مورد کردها در شهر کردنشین دیاربکر در انتخابات شهرداریها٬ دیروز مراسمی در این شهر کردنشین برگزار شد که توجه سردادستان دادگاه جمهوری را به سوی خود جلب کرد.
دادگاه جمهوری دیاربکر اعلام کرده که در مراسم پیروزی شهردار مورد حمایت حزب دموکراتیک خلقها٬ علاوه بر نواخته شدن مارش یا سرود پ.ک.ک٬ به کشته شدگان پ.ک.ک ادای احترام شده و عبدالله اوجالان نیز مورد تقدیر و ستایش قرار گرفته است.
به همین دلیل سردادستان دادگاه جمهوری٬ به اتهام تبلیغ اقدامات تروریستی٬ علیه شهردار جدید و دو تن از نمایندگان مجلس٬ پرونده باز کرده و دستور تحقیق و بازجویی صادر کرده است. در صورتی که اتهام طرح شده مبنی بر حمایت این افراد از گروه تروریستی به اثبات برسد٬ وزارت کشور ترکیه میتواند فردی را به عنوان قیم به جای شهردار منتخب مردم مامور به خدمت کند و شهردار اخراج شده و به زندان فرستاده شود.
در انتخابات شهرداریهای ترکیه٬ عدنان سلجوق مزراکلی نامزد مورد حمایت حزب دموکراتیک خلقها و نهادهای اقماری پ.ک.ک٬ توانست با کسب 63 درصد از آرای مردم٬ به عنوان شهردار انتخاب شود و در مقابل٬ جمعه علی آتیلا نامزد مورد حمایت حزب حاکم فقط 32 درصد از آرای مردم را به دست آورد.
اسپوتنیک: نقش کارشناسان بلژیکی در تولید کلاهکهای شیمیایی «النصره» در ادلب
خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از این منابع گزارش داد که عناصر النصره و الترکستانی در یکی از مقرهای النصره در منطقه «سهل الروج» واقع در غرب استان ادلب دست به تغییراتی در 120 موشک زدند.
به گفته این منابع، با مشارکت و نظارت کارشناسان شیمیایی که دارای تابعیت بلژیکی بودند تروریستها در این موشکها مواد شیمیایی قرار دادند و آن را مجهز به این مواد کردند.
اسپوتنیک در ادامه گزارش داد، عناصر النصره و الترکستانی با همکاری عناصر موسوم به «کلاه سفیدها» روز دوشنبه گذشته با پنج آمبولانس موشکها را از انبارهای النصره در ادلب به یکی دیگر از مقرهای این گروه در سهل الروج انتقال دادند.
کلاهسفیدها یک گروه مرتبط با گروههای تروریستی حاضر در سوریه است که از سال 2013 در این کشور نقش زیادی در حمایت از تروریستها دارد. این گروه که توسط انگلیس و آمریکا حمایت مالی میشود، مدعی کمک به افراد غیر نظامی در سوریه است.
این منابع ادامه دادند، همزمان با این مسئله، کلاه سفیدها نیز تجهیزات مربوط به مجهز کردن موشکها به مواد شمیایی را از منطقه «خان شیخون» به سهل الروج انتقال دادند. کارشناسان بلژیکی نیز ناظر بر انتقال هشت کپسول گاز کلر از یکی از مقرهای النصره در شهرک «الدانا» (شمال ادلب) به سهل الروج بودند.
بنا بر اظهارات این منابع، موشکهایی که مجهز به مواد شیمیایی شده بودند، در سه مرتبه، به منطقه موسوم به «عاری از سلاح» انتقال داده شد. محموله نخست به عناصر «جیش العزه و حراس الدین» در شمال حماه منتقل شد، محموله دوم به عناصر «انصار التوحید» در منطقه «سهل الغاب» (شمال حماه) انتقال یافت و محموله سوم نیز به دست تروریستهای اویغوری چینی (حاضر در الحزب الترکستانی) در ریف شمال شرق لاذقیه رسید.
وزارتهای دفاع و خارجه روسیه در ژوئن گذشته اعلام کردند که تروریستها با استفاده از دستگاهها و تجهیزات اروپایی و امریکایی که به دستشان میرسد، در حال تولید سلاح شیمیایی در سوریه هستند.
مسئله مجهز کردن موشکها به مواد شیمیایی در سوریه مسبوق به سابقه است؛ چرا که در آذر سال 1397 منابع خبری از نقش کارشناسان فرانسوی در مجهز کردن موشکهای تروریستها به مواد شیمیایی خبر دادند .
از زمان عقد توافق «سوچی» بین رؤسای جمهور روسیه و ترکیه بر سر شهر ادلب سوریه، النصره به جای اینکه از منطقه عاری از سلاح خارج شود، داعش و سایر گروههای تروریستی خارجی را به مواد شیمیایی سمی در جبهههای مختلف استان ادلب و به ویژه در اطراف منطقه عاری از سلاح مجهز کرده است.
در واقع النصره از توافق آتشبس که در منطقه عاری از سلاح برقرار شده است، سوء استفاده میکند و خود را برای انجام حملات شیمیایی آماده میکند.
کلاه سفیدها نیز بارها با النصره همکاری داشته و محمولههای کلر و سارین را در مناطق مختلف منطقه عاری از سلاح تحت اختیار سایر گروههای تروریستی حاضر در ریفهای شمال و شمال غربی حماه، ریف شمال شرق ادلب واقع در مرزهای اداری با استان حلب و ریف شمال شرق استان لاذقیه قرار دادهاند.
خبرگزاری تاس:آمریکا با جدیت در حال بررسی گزینه نظامی علیه ونزوئلا است
یکی از مقامات عالیرتبه دولت آمریکا روز گذشته (شنبه) اعلام کرد از آنجایی اقدامات دیپلماتیک در قبال دولت کاراکاس ناکارآمد شده است، واشنگتن با جدیت در حال بررسی گزینه نظامی علیه ونزوئلا است.
به نوشته خبرگزاری «تاس»، این مقام آمریکایی که خواسته نامش فاش نشود گفته است که «ابزار دیپلماتیک» آمریکا همچنان به واسطه «اقدامات اخیر [نیکلاس] مادورو [رئیسجمهور ونزوئلا] در حال کمرنگ شدن است.»
این منبع آمریکایی تصریح کرد: «این ابزار (دیپلماتیک) در حال محو شدن است و برای ما گزینههای افزایش ابزار اقتصادی و فشارهای اقتصادی… و همچنین گزینه نظامی را که به گفته [دونالد] ترامپ [رئیسجمهور آمریکا] روی میز قرار دارد، باقی گذاشته است».
این مقام آمریکایی در ادامه افزود که گزینه نظامی، برآیندی است که «هیچکس تمایلی به دیدن آن ندارد» اما «با آشکار شدن برخی رخدادها، گزینهای است که با جدیت مورد بررسی قرار گرفته است».
وی تأکید کرد: «جامعه آمریکا، آمریکا و گروه «لیما» (مجمع کشورهای آمریکای لاتین) به وضوح اعلام کرد که عواقب هرگونه خسارت و یا دستگیری خوان گوایدو [رهبر مخالفان دولت ونزوئلا] برای مادورو مخرب خواهد بود، این بدترین و آخرین اشتباهی است که او مرتکب میشود، و بنابراین ما از نزدیک این قضیه را دنبال میکنیم».
اواخر ماه ژانویه (اوایل بهمن ماه ۱۳۹۷) و اندکی پس از برگزاری مراسم تحلیف «نیکلاس مادورو» به عنوان رئیس جمهور برآمده از رأی مردم ونزوئلا، «خوان گوایدو» رهبر مخالفان دولت، خود را رئیس جمهور این کشور خواند.
آمریکا، کانادا و تعدادی از کشورهای همپیمان با واشنگتن گوایدو را که به شکل غیرقانونی خود را رئیسجمهور نامید، به رسمیت شناختند، اما روسیه، چین، مکزیک، کوبا، نیکاراگوئه، بولیوی، ترکیه، ایران، صربستان، سوریه و چندین کشور دیگر در سراسر جهان حمایت خود را از دولت منتخب و قانونی ونزوئلا اعلام کردند و خواستار آن شدند که قدرتهای بیرونی نباید در امور داخلی کشورهای آمریکای لاتین مداخله کنند.
نشنال: آمریکا بی برنامه و ناتوان در سوریه
به نوشته نشنال، «جوئل ریبرن» نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه در تلاش برای نادیده گرفتن نقش واشنگتن در بحران این کشور، بار مسؤلیت را به دوش ایران و روسیه انداخت و مدعی شد آنها به جای توسل به راهکار سیاسی، همچنان برای حفظ دولت دمشق به راهکار نظامی متوسل میشوند.
وی در این باره مدعی شد: آنچه که طرفین درگیری را در سوریه از یکدیگر متمایز میکند؛ اختلاف میان آنهایی است که به حصول هدف خود از راه نظامی باور دارند و آنها که معتقدند این امر تنها از راه سیاسی میسر است.
ریبرن در ادامه ادعاهای خود افزود: ۲۰۱۹ باید سال واقعیتآزمایی برای طرفین درگیری باشد- سالی که باید طی آن از میدان نبرد به پشت میز مذاکره تغییر مکان دهیم و این واقعیت باید از سوی ایران و روسیه نیز پذیرفته شود.
با اینحال، وی به این حقیقت اعتراف کرد که واشنگتن دیگر اصراری به کنارهگیری اسد از قدرت به عنوان پیششرط حصول راهحل مسالمتآمیز ندارد؛ بلکه معتقد به روندی است که پذیرای حضور همه احزاب سیاسی در راستای حصول راهحلی پایدار باشد.
همزمان، وی در اظهاراتی دوپهلو مدعی شد ویرانیهای سوریه محصول حمایت نظامی ایران و روسیه از دولت بشار اسد است و بازسازی آنها بدون تغییر رژیم به منزله عدم امنیت پناهجویان سوری برای بازگشت به خانه است!
ریبرن در نهایت مدعی شد: باید از روند سیاسی صحبت کرد که برای عاملان خشونتهای گذشته مسئولیتپذیری در پی داشته باشد!
سیستم برق ونزوئلا از شیلی، کلمبیا و آمریکا مورد حمله قرار گرفت
به نقل از تاس، «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا که در جمع هواداران خود صحبت میکرد افزود: ما در تحقیقات خود فهمیدم که علاوه بر انجام حملاتی از هوستون و شیکاگو علیه سیستم برق رسانی ونزوئلا، از کلمبیا و شیلی نیز حملاتی به شبکه برق رسانی ونزوئلا صورت گرفته بود که هدف آن تخریب زیر ساختها و سیستم برق رسانی ونزوئلا بود.
ونزوئلا در ماه گذشته میلادی برای چند روز متوالی با بحران قطعی برق مواجه بود و همین امر سبب شدت گرفتن اعتراضاتی که از سوی غرب در ونزوئلا هدایت میشوند شده بود.
رئیس جمهور ونزوئلا چند روز قبل نیز گفته بود: ونزوئلا به عرصه آزمایش سلاح جدید که سلاح الکترونیکی و الکترو مغناطیسی است و آزمایش راهبرد جدید جنگ تبدیل شده است. راهبرد جدید شامل هدف قرار دادن مؤسسات خدماتی حیاتی با سلاح جدید و نه موشکهاست.
رئیس جمهور ونزوئلا تاکید کرد که جنگی که کشورش در معرض آن قرار دارد با مشارکت مخالفان انجام میشود.
مادورو بیان کرد که مخالفان قصد کشتن وی و دیگر ارکان نظام این کشور را دارند.
وی اعلام کرد: دستورات لازم به دستگاههای امنیتی برای افزایش هوشیاری و بیداری برای مقابله با طرحهای مخالفان داده شده است.
روز گذشته همچنین حامیان و مخالفان دولت مادورو در کاراکاس. دیگر شهرهای مهم ونزوئلا اقدام به برپایی تظاهرات کرده بودند.
نتانیاهو : ترامپ حاکمیت «اسرائیل» بر کرانه غربی را نیز به رسمیت خواهد شناخت
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل همزمان با نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات کنست دربیستم فروردین و پس از موضعگیری های منفعلانه سران عرب در خصوص به رسمیت شناختن حاکمیت این رژیم بر بلندیهای جولان سوریه از سوی ترامپ رئیس جمهور آمریکا ، اعلام کرد انتظار دارد آمریکا حاکمیت تل آویو بر کرانه غربی را نیز به رسمیت بشناسد.
به گزارش پایگاه اینترنتی مرکز اطلاع رسانی فلسطین،بنیامین نتانیاهو در گفتگو با کانال سیزده تلویزیون اسرائیل گفت : انتظار دارد موافقت آمریکا را برای به رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر نوار غزه به دست آورد.
وی افزود: همه شهرکها در کانونهای شهرک سازی و خارج از آن باید تحت حاکمیت اسرائیل باشند. نتانیاهو در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا انتظار دارد همچنانکه دولت آمریکا حاکمیت اسرائیل بر جولان اشغالی سوریه را به رسمیت شناخت حاکمیت برکرانه غربی را نیز به رسمیت بشناسد گفت : تا دوره بعدی دولت منتظر باشید. نتانیاهو پیشتر در مصاحبه با روزنامه اسرائیلی «یسرائیل هیوم» درباره طرح معامله قرن گفته بود این طرح شامل سه شرط اساسی پابرجا بودن شهرکها، کنترل برمنطقه غربی رود اردن و تقسیم نشدن قدس است. وی افزود: به ترامپ ، وجارد کوشنر داماد ومشاور او و جیسون گرینبلات فرستاده ویژه او به خاورمیانه اطلاع داده است که از این شروط عقب نشینی نخواهد کرد.
آمریکا نیروهای خود را موقتا از لیبی خارج کرد
آمریکا به دلیل شرایط پیچیده در لیبی، نیروهای خود را از این کشور خارج کرد.
به گزارش اسپوتنیک، فرماندهی نیروهای مسلح آمریکا در افریقا به خاطر وضعیت رو به وخامت اوضاع در این کشور، نیروی خود را از لیبی خارج کرده و این تصمیم را «برنامه ریزی نظامی معقول» توصیف کرد.
فرماندهی نیروهای مسلح آمریکا در افریقا در بیانیه ای که در توییتر منتشر کرد، نوشت: «نیروهای آمریکایی که از فرماندهی آمریکا در آفریقا حمایت می کنند به طور موقت در واکنش به وضعیت امنیتی وخیم در منطقه تغییر مکان می دهند.»
فرماندهی نیروهای آمریکایی در آفریقا تعداد نیروها و محلی که این نیروها به آنجا جابجا شدند را مشخص نکرد
نیت هیرینگ، سخنگوی فرماندهی نیروهای آمریکایی در آفریقا میگوید: «ما همچنان به نظارت بر وضعیت منطقه ادامه خواهیم داد و در صورت لزوم امکان بازگرداندن نیروی نظامی آمریکا را بررسی خواهیم کرد».
لاوروف: همکاری روسیه با ایران و ترکیه نقش مهمی در کاهش تنش در سوریه داشته و بمباران سوریه توسط اسرائیل غیرقابل قبول است
«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه امروز (شنبه) تأکید کرد، موضع مسکو در قبال غیرقابل قبول بودن بمباران سوریه از جانب اسرائیل تغییر نکرده است.
بنا بر گزارش خبرگزاری «تاس»، وزیر خارجه روسیه در گفتوگو با روزنامه مصری «الاهرام» همچنین گفته است که مسکو علاوه بر این همچنان تأکید دارد که باید به حاکمیت سوریه احترام گذاشت.
بر اساس این گزارش، رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه علاوه بر این گفت: «موضع رسمی ما در رابطه با بمباران خاک سوریه همچنان تغییر نکرده است. و ما همواره به طور مشخص دیدگاهمان را در این رابطه مطرح کردهایم. و همچنان بر ضرورت احترام به حاکمیت سوریه و استقلال و تمامیت ارضی این کشور تأکید داریم».
لاوروف افزود: «ما مخالف تبدیل این کشور به منطقهای هستیم که صحنه بنبستهای مسلحانه میان بازیگران مختلف منطقهای باشد».
وی ادامه داد: «طی تماسهای ما با تمامی طرفهای مربوطه، ما بر اهمیت جلوگیری از افزایش تنشها و تشدید خطرناک اوضاع در سوریه که برای کشورهای همسایه و همچنین کشورهای منطقه خاورمیانه به طور کلی مملو از پیامدهای منفی خواهد بود، تأکید کردهایم».
وزیر امور خارجه روسیه همچنین تصریح کرد که همکاری روسیه با ایران و ترکیه نقش مهمی در ایجاد منطقه کاهش تنش چه در جنوب و چه جنوب غربی سوریه داشته و «حالا این مناطق تحت کنترل نیروهای سوریه هستند و نیروهای ارتش روسیه به برقراری و حفظ نظم و اجرای قانون در این مناطق کمک میکنند».
ارتش روسیه در ماه سپتامبر سال 2015 میلادی به درخواست مستقیم «بشار اسد» رئیسجمهور سوریه وارد مبارزات ضدتروریستی در سوریه شد.
جنگندههای اسرائیل اوایل فروردین ماه به منطقه «شیخ نجار» در استان حلب در شمال شرق سوریه حمله کردند و بر اساس اعلام رسانهها، پدافند دفاع هوایی سوریه موفق شد چندین موشک را پیش از آنکه به اهدافشان برسند رهگیری و نابود کند.
اعتراض گسترده ساکنان شهرهای بزرگ آلمان افزایش نجومی اجاره بها
روز گذشته دهها هزار نفر از شهروندان آلمانی در شهرهای مختلف آلمان علیه اجاره بهای بالای مسکن اعتراض کردند.
هزینه اجاره ها در شهرهای آلمان و بخصوص برلین سال هاست که مرتبا افزایش پیدا می کند و بسیاری از شهروندان دیگر نمی توانند از پس زندگی در پایتخت برآیند.
برگزار کنندگان اعتراضات در شهرهای آلمان به افزایش اجاره بهای مسکن از حداقل 55 هزار معترض در 19 شهر آلمان خبر دادند. معترضان پلاکاردهایی را در دست داشتند که به تخریب آپارتمان های قابل سکونت اعتراض داشت. برخی ماسک هایی را با شکل سیاستمداران و لباس هایی مبدل را بر تن داشتند.
همچنین در شهرهای مونیخ، مانهایم، فرایبورگ و گوتینگن هم تظاهرات هایی در اعتراض به اجاره های بالای مسکن صورت گرفت. نرخ اجاره مسکن در برلین از میانگین 10 یورو در هر متر مربع فراتر رفته است. در بعضی مناطق شهرهای مانند کلن، مونیخ یا دوسلدورف بابت هر متر مربع ۱۵ یورو تا ۲۰ یورو تقاضا میشود(۱۰۰ متر مربع ۱۳۰۰ یورو تا ۲۰۰۰ یورو ماهانه)
معترضان از دولت ائتلافی درخواست داشتند تا با دخالت در روند اجاره بهای مسکن آن را تحت کنترل درآورد.
ونزوئلا صحنه تظاهرات حامیان و مخالفان مادورو
نقل از کاراکاس؛ حامیان نیکولاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا و خوان گوایدو، سرکرده کودتاچیان آمربکائی، روز شنبه به خیابان ها آمدند.
مردم ونزوئلا با تجمعی عظیم در خیابانهای کاراکاس راهپیمایی با عنوان «راهپیمایی ضد امپریالیست در دفاع از سرزمین مادری» برگزار کردند و بر حفظ روحیه مقاومت و ضد امپریالیستی خود در مقابل دشمنان تاکید کردند. تجمع حامیان دولت در کاراکاس در حالی برگزار شد که گروه های هوادار خوان گوایدو و مخالف دولت نیز تظاهرات اعتراض آمیزی به راه انداختند.
هفته گذشته دادگاه عالی ونزوئلا خواهان لغو مصونیت پارلمانی خوان گوایدو، سرکرده مخالفان دولت شد و این درخواست کمتر از 12 ساعت به تصویب مجلس موسسان رسید. لغو مصونیت گوایدو با توجه به اینکه دادگاه عالی گفته است که گوایدو به دلیل سرپیچی از حکم ممنوعیت سفر باید محاکمه شود، ممکن است زندانی شدن او را هموار کند اما آمریکا دولت ونزوئلا را تهدید کرده که در صورتی که آسیبی به گوایدو برسد و یا بازداشت شود، «پیامدهایی جدی» در پی خواهد داشت.پیش از این نیز خوان گوایدو بر اساس حکم دادگاه 15 سال از مناصب دولتی محروم شد.
شناسایی والدین کودکان جدا شده در مرزهای جنوبی 2 سال زمان می برد
نقل از شبکه تلویزیونی رویترز ؛ دولت آمریکا در یک پرونده قضایی در دادگاه اعلام کرد که حدود دو سال زمان می برد تا دولت آمریکا بتواند هزاران کودکی را که توسط مسئولان در مرز جنوبی از والدینشان جدا شده اند ، شناسایی کند و به خانواده هایشان بازگرداند.
این پرونده قضایی در اواخر وقت جمعه 16 فروردین نشان داد که دولت ترامپ برای نخستین بار به دنبال طرحی برای شناسایی والدین کودکانی است که در مرز جنوبی (مرز با مکزیک) از خانواده های خود جدا شده اند. دولت آمریکا برای شناسایی قصد دارد تا از تحلیل داده ها، علم آمار و روش دستی استفاده کند.
ماه گذشته یک دادگاه فدرال در سن دیگو تعداد خانواده های مهاجری که دولت آمریکا باید آنها را مجددا به هم برساند ، افزایش داد. خانواده هایی که اعضای آنها سال گذشته از هم جدا شده اند.
اداره بازرسی کل وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا در اوایل سال جاری میلادی (2019) گفت که تعداد زیادی از کودکان را شناسایی کرده است که باید به والدین خود ملحق شوند و این تعداد به 2737 موردی که در ابتدا وجود داشتند ، اضافه می شوند. تعداد 2737 کودک از ابتدا و بر اساس حکم دادگاه قرار بود تا به والدینشان ملحق شوند.
دولت آمریکا به دادگاه نوشته است: «شناسایی والدین کودکان دست کم دوازده ماه طول می کشد و احتمالاً می تواند به 24 ماه نیز برسد.» در این نامه افزوده شده است که این زمان به مُدل آماری و تعداد نیروی انسانی برای بررسی دستی بستگی دارد.
سیاست «تحمل صفر» («zero tolerance») دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا باعث شد تا تمام مهاجران غیرقانونی به خاطر عبور از مرز به زندان بیافتند، حتی آنهایی که با کودکان خود از مرز عبور کرده بودند. بدین ترتیب کودکان در سال گذشته از والدین خود جدا شدند. این مسئله (جدا کردن کودکان از والدین) پس از فاش شدن ، باعث برانگیخته شدن خشم عمومی شد و در واکنش، ترامپ فرمانی اجرایی را در بیستم ژوئن 2018 امضا کرد تا کودکان به والدینشان ملحق شوند.
ترامپ: از برجام خارج شدم؛ چون ایران میخواست اسرائیل را بکشد
به نقل از واشنگتن پست، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در اظهاراتی که در جمع گروهی از یهودیان محافظهکار داشت، با توجه به موضعگیریهای اخیر برخی از نمایندگان دموکرات کنگره از جمله «الهان عمر»، مدعی شد پیروزی دموکراتها در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا، به ضرر اسرائیل است.
وی همچنین از نامزدهای دموکرات این انتخابات به دلیل وعده برای احیاء توافق هستهای ایران انتقاد کرد و مدعی شد اقدامش برای خروج از برجام که به زعم وی توافقی فاجعهبار است؛ کاری بهجا بوده است.
ترامپ در ادامه ادعاهای خود افزود: از برجام خارج شدم چرا که آنها میخواستند اسرائیل را بکشند. آنها خواهان نابودی اسرائیل بودند. اما اکنون شاهد هستید که ما سختترین تحریمها را به ایران تحمیل کردهایم و ایران دیگر آن کشوری نیست که پیش از زمامداری من بود.
گفتنی است ترامپ ماه می سال میلادی گذشته (۲۰۱۸) در اقدامی یکجانبه که اعتراض متحدان آمریکا را نیز در پی داشت، از برجام خارج شد. رئیس جمهوری آمریکا و دولت وی در راستای اعمال فشار حداکثری بر ایران، علاوه بر تحریمهای اقتصادی، به حربههای جنگ روانی نیز روی آوردهاند تا آنجا که آشکارا مردم را به نافرمانی و شورش ترغیب میکنند.
دمشق: آمریکا و انگلیس تروریستها را به حمله شیمیایی تشویق میکنند
به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، یک منبع مسئول در وزارت خارجه سوریه گفت که آمریکا، انگلیس و فرانسه گروههای تروریستی را به استفاده از مواد شیمیایی سمی در خانشیخون، دوما، حلب، و روستای الرصیف در شمال شهر حماه تشویق کردند.
وی افزود: «هدف از بیانیههای صادرشده توسط آمریکا، انگلیس و فرانسه برای سرپوش گذاشتن بر استفاده از سلاحهای شیمیایی در آینده است که اکنون برای آن در حال برنامهریزی هستند».
این منبع سوری گفت که وزیران خارجه آمریکا، انگلیس و فرانسه به تبلیغات بیارزش و سیاستهای شکستخورده خود با هدف سرپوش گذاشتن بر حمایتهای خود از مزدوران تروریست ادامه میدهند و از این طریق بهدنبال تحقق اهداف خصمانه خود مبنی بر سلطه بر جهان عرب و تسلیم کردن کشورهای عربی هستند.
وی اضافه کرد: «آنچه تأسفبرانگیز است پیوستن دولت آلمان به این تبلیغات دروغین و گمراهکننده است».
این مقام سوری اظهار داشت: «سلاحها و پولهای هنگفتی که این کشورها به گروههای تروریستی میدهند از جمله میلیونها دلاری که به گروه تروریستی کلاهسفیدها داده شده است، بزرگترین دلیل بر دروغگویی آشکار این کشورها است».
این منبع سوری گفت که کشورش در طول ماهها و سالهای گذشته اطلاعاتی به شورای امنیت و سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی درباره توطئههایی که سرویسهای اطلاعاتی کشورهای مذکور و مزدورانشان در منطقه برای ارسال سلاحهای شیمیایی به تروریستها در سوریه انجام میدهند ارائه کرده است.
این منبع گفت که سوریه به سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی پیوسته و به همه تعهدات خود بهموجب کنوانسیون بینالمللی منع اشاعه تسلیحات شیمیایی عمل کرده و این بزرگترین دلیل بر صداقت سوریه است که هرگونه استفاده از سلاحهای شیمیایی در هر مکان و زمان و تحت هر شرایطی را رد کرده است.
آمریکا، فرانسه و انگلیس؛ حامیان تروریست در سوریه
وزارت امور خارجه سوریه به ادعاهای سه کشور آمریکا، فرانسه و انگلیس علیه دمشق واکنش نشان داد و اعلام کرد که این کشورها حامی اصلی گروههای تروریستی در سوریه هستند.
خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد منبعی مسئول در وزارت امور خارجه سوریه اعلام کرد که دمشق بار دیگر تجاوزگریها و تهدیدهای آمریکا، فرانسه و انگلیس و سیاستهای آنها را برای ضربه زدن به اهدافی که اساسا سازمان منع گسترش سلاحهای شیمیایی برای تحقق آن تشکیل شده است، محکوم میکند. این کشورها با بهرهبرداری از این سازمان در جهت منافع پست خود به طرح ادعاهای خود علیه سوریه ادامه میدهند. تجربه های گذشته نشان داده است این ادعاها تهدیدی برای امنیت و صلح بینالمللی بهشمار میرود و هشداری درباره تخریب نظام بینالمللی است که کشورها پس از جنگ جهانی دوم برای نجات نسل ها از جنگ و ویرانی تشکیل دادند.
به گفتهی این منبع، وزیران امور خارجه رژیمهای آمریکا، انگلیس و فرانسه به تبلیغات سخیف و سیاستهای شکستخورده خود ادامه میدهند تا هرگونه شک و شبهه ای را درباره حمایت این کشورها از مهرههای تروریستی خود که در سوریه مرتکب قتل و نابودی شدند، دور کنند و در نتیجه به اهداف پست خود در تسلط بر منطقه عربی و به تسلیم واداشتن آن در برابر سیاستهای استعماری ادامه دهند.
این منبع افزود: تسلیحات نظامی و اموال هنگفتی که این کشورها به گروههای تروریستی دادند از جمله میلیونها دلاری که اخیرا به گروه موسوم به «کلاه سفیدها» داده شده است، بزرگترین گواه دروغگویی آشکار این کشورهاست. تشکیلات کلاه سفیدها بازوی اصلی گروه تروریستی جبهه النصره و اقدامات تروریستی آن بهشمار میرود.
بر کسی پوشیده نیست که این کشورها بودند که گروههای تروریستی را بر بهکارگیری مواد شیمیایی سمی در خان شیخون، دوما، حلب و اخیرا در روستای الرصیف در شمال شهر حماه تشویق کردند. شکی نیست که این موضعگیری این کشورها اکنون برای سرپوش گذاشتن بر اقدام آینده این گروههای تروریستی در بهکارگیری سلاحهای شیمیایی صورتگرفته است.
در ادامه این گزارش سانا آمده است: این کشورها بودند که در مقام عمل و در حوزه مستعمرات سابق خود و علیه ملت هایی که برای بهدست آوردن آزادی، حاکمیت و استقلاب خود جنگیدند، از سلاحهای شیمیایی استفاده کردند. این کشورها اکنون صلاحیت اخلاقی ندارند تا جمهوری عربی سوریه را متهم کنند، همانطور که آمریکا در استان دیرالزور از فسفر سفید علیه غیرنظامیان و کشتار آنها استفاده کرد که بزرگترین دلیل بر رفتارهای زشت این کشورهاست.
جاسوسی آمریکا در فضا
به گزارش اسپوتنیک، این مطلب در گزارش بنیاد Secure World Foundation گفته می شود.
در سند منتشره خاطرنشان می شود که در سالهای 2014 تا 2016 چهار ماهواره جاسوسی GSSAP وارد مدار زمین شدند.
رسماً اعلام شده که آنها پائینتر و بالاتر از مدار ثابت زمین پرواز کرده و از ماهواره های دیگر و اجرام فضایی عکس برداری می کنند اما جزئیات فعالی آنها افشا نشده است.
در گزارش بنیاد Secure World Foundation از جمله خاطرنشان می شود ماهواره های GSSAP تا فاصله 10 تا 15 کیلومتری به ماهواره های روسی «اکسپرس ـ آ ام 8″ ،»بلاگووست» و «رادوگا- 1 ام» نزدیک شده اند.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟