سه کارگر دیگر از ۵ مصدوم حادثه انفجار تونل البرز که در بیمارستان مدنی کرج بستری بودند، جان باختند.
منابع کارگری در پروژه آزادراه تهران شمال به خبرنگار ایلنا گفتند: تعداد کشتهشدگان حادثه انفجار روز سهشنبه (۱۰ اردیبهشت ماه سال جاری) تونل البرز در پروژه آزادراه تهران شمال با مرگ سه کارگر مصدوم در بیمارستان مدنی، به ۶ نفر رسید و حال مجروحان این انفجار هم وخیم گزارش میشود.
کارگران این پروژه عمرانی با بیان اینکه در این سانحه سه نفر به اسامی «فرشاد باقری»، «مهران باقری» و «روح الله احمدی» درجا و در محل حادثه کشته شدند، افزود: «جواد خلیلی»، «زینال کاظمی» و «مهدی کاظمی» از کارگرانی هستند که بعد از چند روز بستری در بیمارستان مدنی کرج به علت شدت جراحات وارده در سکوت رسانهای جان باختهاند.
وی گفت: هم اکنون وضعیت جسمی آقایان «زینال کاظمی» و «عبداله قرهداغی» که در بیمارستان مدنی کرج بستری هستند نیز وخیم گزارش شده است.
وی تصریح کرد: در روز حادثه سه کارگر به اسامی جعفر پورشیری، سعید سهرابی و محسن میرزاده در بیمارستان طالقانی چالوس به صورت سرپایی درمان شدهاند.
شش کارگر بازداشتی مجتمع نیشکر هفتتپه آزاد شدند
شش کارگر مجتمع نیشکر هفتتپه که در پی اعتصاب ۱۹ اردیبهشت این مجتمع احضار و بازداشت شده بودند، با قرار کفالت و وثیقه آزاد شدند. کانال تلگراف منتسب به سندیکای کارگران نیشکر هفتتپه با اعلام این خبر تاکید کرده است که اسماعیل بخشی هنوز در زندان اوین در بازداشت است. روز ۱۹ اردیبهشت کارگران نیشکر هفتتپه در اعتراض به تعویق مطالبات و اخراج برخی مدیران به کارخانه دست به اعتصاب زدند. همان روز پنج تن از کارگران دستگیر و ۱۵ تن احضار شدند. در روزهای بعد تعدادی از دستگیرشدگان آزاد و شش تن دیگر از کارگران دستگیر و به زندان دزفول منتقل شدند. در روزهای گذشته هم علی نجاتی عضو هیئت مدیره سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه احضار شد. اسماعیل بخشی نماینده کارگران نیز به همراه سپیده قلیان خبرنگار که همزمان در دیماه مجدداً بازداشت شدند در زندان به سر میبرند.
پیام یک کارگر.
شورای اسلامی کار در هفت تپه نماینده ما کارگران نیستند
دیروز دونفر از افرادی که عضو شورای اسلامی کار هستند را در پلیس امنیت ملاقات کردم وقتی اطلاع پیدا کردم که دلیل حضور آنها در پلیس امنیت چیست بیشتر به ماهیت این افراد و شورای اسلامی کار آشنا شدم.
من فکر کردم آنها می خواهند پرونده کارگران بازداشت شده هفت تپه را پیگیری و برای آزادی آنها تلاش کنن.
اما متوجه شدم که این حضرات که خود را نماینده ما کارگران معرفی می کنند،
با تهیه وثیقه دنبال کار آزادی پیمانکار شرکت می باشند.
پیمانکاری که از دوستان کارفرما می باشد ودر ظلم و ستم به کارگران، دست کمی از کار فرما ی شرکت ندارد.
مورالس تهدیدات آمریکا علیه ایران را محکوم کرد
رفیق «اوو مورالس» رئیس جمهور مردمی و مبارز بولیوی روز دوشنبه تهدیدات آمریکا علیه ایران را محکوم کرده و گفت که اقدامات اخیر آمریکا در راستای تقویت صنایع نظامی این کشور است.
وی که در پیامی در توئیتر این مطلب را عنوان کرد، گفت:«ما تهدیدات جنگ و ویرانی آمریکا علیه ایران و تلاشهای واشنگتن در استقرار نیرو در خاورمیانه را محکوم میکنیم. امپریالیسم همواره به دنبال این است که صنایع نظامی کار کند.
تنشها میان آمریکا و ایران پس از اقدام غیرقانونی آمریکا در خروج از برجام افزایش یافته است.
«برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام، تیرماه سال ۱۳۹۴ میان ایران و پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به علاوه آلمان (موسوم به گروه ۱+۵) حاصل شد.
دولت آمریکا از نخستین روزهای اجرایی شدن این توافق، کارشکنیها در اجرای آن و تلاش برای کاستن از مزایای اقتصادی ایران از آن را آغاز کرد. با روی کار آمدن «دونالد ترامپ» به عنوان رئیسجمهور آمریکا این کارشکنیها شدت گرفت و او بارها تهدید کرد کشورش را از توافق هستهای خارج خواهد کرد.
ترامپ سرانجام سهشنبه ۸ می ۲۰۱۸ (۱۸ اردیبهشتماه ۱۳۹۷) به طور یکجانبه آمریکا را از برجام خارج و دستور احیای تحریمهای متوقفشده علیه ایران را صادر کرد.
انتقاد جبهه خلق برای آزادی فلسطین از نشست بحرین
به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین, جبهه خلق برای آزادی فلسطین- فرماندهی کل, تأکید کرد نشست اقتصادی بحرین یکی از حلقه های توطئه علیه مسئله فلسطین است.
سناتور آمریكایی با «حمله نظامی خرد كننده» تهران را تهدید کرد
لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه و نزدیک به دونالد ترامپ روز دوشنبه ایران را تهدید کرد که اگر فعالیت هایش منافع ایالات متحده را تهدید کند، پاسخ سخت نظامی دریافت خواهد کرد.
به گزارش اسپوتنیک، لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه در توییتر نوشت: «اگر تهدیدات ایران علیه آمریکایی ها و منافع ما به اجرا درآید، ما باید با حمله نظامی پاسخ کوبنده بدهیم.»
با توجه به سخنان گراهام، او در مورد تنش رو به رشد در رابطه با ایران، از طریق جان بولتون، مشاور رئیس جمهور آمریکا در امنیت ملی آگاه شد.
او نوشت: «واضح است که در چند هفته گذشته ایران به خطوط لوله و کشتی های کشورهای دیگر حمله کرده و منافع آمریکا در عراق را تهدید کرده است.»
گراهام چنین بیانیه ای را پس از 12 مه اعلام کرد که در آن خرابکاری علیه چهار کشتی نفتکش در نزدیکی آبهای امارات متحده عربی رخ داد. یکی از چهار کشتی که در این حادثه در خلیج عمان آسیب دید متعلق به امارات متحده عربی بود، یکی دیگر از کشتی ها به نروژ و دو کشتی دیگر متعلق به عربستان سعودی بودند.
مقامات عربستان سعودی روز 15 ماه مه گزارش دادند که هواپیماهای بدون سرنشین به خط لوله «شرق-غرب» حمله کردند و ادعا کردند که این حمله توسط حوثی های یمن انجام شده است. به گفته مقامات سعودی، هفت پهپاد در این حمله شرکت داشتند. ریاض تهران را متهم به دخالت در حمله کرد.
ایالات متحده به طور رسمی تهران را مرتبط با حملات ندانست، اما قبلا بارها و بارها ایران را به برنامه ریزی علیه منافع آمریکا متهم کرده بود.
انتقاد دیده بان حقوق بشر از سیاست های ظالمانه انگلیس در تشدید فقر
روزنامه انگلیسی گاردین به گزارش دیده بان حقوق بشر درباره نقش سیاست های ظالمانه دولت انگلیس در تشدید فقر و گرسنگی کودکان پرداخت.
در این گزارش آمده است: دیده بان حقوق بشر دولت انگلیس را به نقض تعهدات بین المللی اش برای دور نگه داشتن مردم از گرسنگی از طریق ترغیب به «اتخاذ سیاست های ظالمانه و مضر» و توجه نکردن به تأثیر این سیاست ها بر کودکانی که در فقر زندگی می کنند, متهم کرد.
دیده بان حقوق بشر با بررسی فقر در خانواده ها در مناطق هال, کمبریج شایر و آکسفورد به این نتیجه رسید که هزاران خانواده غذای کافی برای خوردن ندارند. و دیده بان حقوق بشر همچنین فاش کرد مدارس در آکسفورد برای سیر کردن دانش آموزان به بانک های غذا مراجعه کرده اند.
دیده بان حقوق بشر در گزارش 115 صفحه ای خود که منعکس کننده محکومیت قبلی کارشناسان از سیاست های انگلیس در ارتباط با فقر غذایی است, اعلام کرد دولت انگلیس در حال نقض تعهدات خود بر اساس قوانین حقوق بشری به منظور اطمینان یافتن از این موضوع است که افراد غذای کافی برای خوردن در اختیار دارند.
داوطلبان و کارکنان در مدارس در آکسفورد تأیید کردند که آنها اکنون به کمک های خیریه متکی هستند. آنها می گویند معلمان متوجه دانش آموزانی هستند که غذا در خانه ندارند و باید تغذیه شوند.
دیده بان حقوق بشر اعلام کرد وزرا «به صورت فزاینده ای شواهد گسترده درباره وخامت شدید سطح زندگی برای فقیرترین ساکنان در این کشور از جمله استفاده شدید از بانک های مواد غذایی و چندین گزارش دریافتی از مقامات مدارس را در این باره نادیده گرفته اند که شمار زیادی کودک در مدارس گرسنه هستند و نمی توانند تمرکز داشته باشند.» این گزارش سبب افزایش خشم آنهایی شده است که می گویند دولت وظایف خود را در ارتباط با فقیرترین افراد انجام نمی دهد. این در حالی است که قرار است چهارشنبه گزارش نهایی در ارتباط با انگلیس توسط فیلیپ آلستون گزارشگر سازمان ملل متحد در ارتباط با فقر شدید منتشر شود. او در پی سفر دو هفته ای اش به انگلیس در نوامبر گذشته بر همین موضوعات تأکید کرده بود.
این گزارش که در آستانه انتخابات پارلمانی اروپا منتشر می شود احتمالا منعکس کننده هشدارهای آلستون در ماه گذشته در این باره است که مشغله های سیاست مداران انگلیسی با برگزیت بدین معناست که موضوعاتی همانند فقر به روشی نادیده گرفته شده اند که سبب می شود جایگاه این کشور «به شدت تقلیل یابد.»
دولت انگلیس این یافته ها را رد و اعلام کرد این گزارش گمراه کننده است و این که والدین برای کاهش فقر باید به سر کار بازگردند.
سخنگوی دولت انگلیس گفت: «نرخ اشتغال در بالاترین سطح خود قرار دارد و این احتمال بسیار کمی است کودکانی که در خانواده های کارگری زندگی می کنند در فقر به سر ببرند.» او همچنین گفت: «ما 95 میلیارد پوند در سال را برای مزایای کار و سن هزینه می کنیم و از بیش از یک میلیون کودک از طریق ارائه وعده های غذایی در مدارس حمایت می کنیم.»
نظر شما در مورد این نوشته چه بود؟