هفده نفر در ونزوئلا به اتهام تلاش برای کودتا در ۳۰ آوریل بازداشت شدند.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از کاراکاس، مقامات ونزوئلا روز سه شنبه اعلام کردند ۱۷ نفر را به اتهام تلاش برای کودتا در ۳۰ آوریل بازداشت کرده اند.
طارق ویلیام صعب، وزیر دادگستری ونزوئلا هنگام ارائه گزارشی درباره اقدامات این وزارتخانه از ژانویه تا مه، گفت درخصوص کودتای نافرجام در مجموع برای ۳۴ نفر پرونده تشکیل شده است.
واشنگتن در بیانیه خود در اجلاس شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی مدعی شده که ایران در حال تخطی از توافق هستهای است.
به نوشته رویترز، آمریکا که خود سال گذشته از توافق هستهای با ایران خارج شده، مدعی است که کار ایران با سانتریفیوژهای پیشرفته، تخطی از توافق هستهای است. واشنگتن ضمن ابراز نگرانی بار دیگر گفته که آماده گفتوگو با ایران است.
در بیانیه واشنگتن ادعا شده که تسریع غنیسازی اورانیوم توسط ایران باعث نخواهد شد که آمریکا از سیاست خود مبنی بر منزوی ساختن ایران عقبنشینی کند.
«جکی ولکات»، نماینده آمریکا در آژانس بینالمللی انرژی اتمی در بیانیه خود گفته که «ایران ادعا کرده که به برجام پایبند است اما اکنون گزارش شده که بهوضوح در حال نقض توافق است. این باید مایه نگرانی همه ما باشد.»
وی افزود: «ایالات متحده از ایران میخواهد بدون تاخیر به تعهدات خود بازگردد. ما میدانیم که کمیسیون برجام در حال برخورد با این موضوع با جدیت لازم است و از اعضای برجام میخواهیم که هرچه سریعتر به این موضوع بپردازند.»
ولکات همچنین ادعای تکراری مقامات آمریکایی در روزهای اخیر مبنی بر آماده بودن برای گفتوگو را تکرار کرده و گفته هدف از این گفتوگوها رسیدن به توافقی جامع با ایران است به رفتارهای بیثباتکننده این کشور پایان میدهد.
ایران در سالگرد خروج آمریکا از توافق هستهای به طرفهای باقیمانده در برجام اطلاع داد که بر اساس بندهایی از همین توافق، دو مورد از تعهدات خود را متوقف میکند. تهران به طرفهای اروپایی برجام 60 روز فرصت داده که یا به تهدات خود عمل کنند و یا با اقدامات جدید ایران مواجه شوند.
به نقل از هفته نامه «اشپیگل»، دولت ایتالیا قانونی را تصویب کرده است که می تواند نجات مهاجران در دریای مدیترانه توسط سازمان های کمکی را مورد مجازات قرار دهد.
به گزارش چندین رسانه غربی بر اساس این قانون جدید اپراتورها و کاپیتان های کشتی های نجات خصوصی که بدون اجازه به سواحل ایتالیا نزدیک شوند در آینده با جریمه ای به مبلغ بین 10 هزار تا 50 هزار یورو جریمه می شوند.
شورای وزیران ایتالیا روز سه شنبه با این حکم «متئو سالوینی»، وزیر کشور ایتالیا موافقت کرد. سالوینی می خواهد به این ترتیب مانع نجات مهاجران توسط سازمان های کمکی شود.
اخیرا همچنین وزارت کشور ایتالیا برای سازمان امداد و نجات موسوم به Sea-Watch آلمان هم لنگر انداختن در ایتالیا را ممنوع کرده است.
بر اساس این قانون جدید ایتالیا در آینده این جریمه نقدی باید از طرف کاپیتان های کشتی های نجات در دریای مدیترانه پرداخت شود. این دستور امنیتی دولت ایتالیا با تاخیر تصویب شد چرا که از نظر قانون اساسی این کشور مشکوک بود. بر اساس این قانون همچنین تحقیقات مخفی پلیس علیه به زعم ایتالیا قاچاقچیان انسان اجازه داده می شود.
سازمان ملل انتقاد شدیدی به این تصمیم ایتالیا وارد کرده چرا که جو بیگانه ستیزانه علیه مهاجران را تشدید کرده و سازمان های امدادگر را مجرم نشان می دهد. به اعتقاد سازمان ملل این تصمیم دولت ایتالیا نقض حقوق بشر است.
متئو سالوینی این قانون جدید ایتالیا را یک گام رو به جلو در حمایت از امنیت کشورش ارزیابی کرده است.
دولت پوپولیستی ایتالیا متشکل از احزاب لیگ شمالی و جنبش پنج ستاره با دیدگاه های مهاجر ستیز خود حدود یک سال است که در ایتالیا حکومت می کند. از آن زمان ورود کشتی های پناهندگان نجات یافته از دریای مدیترانه به ایتالیا با موانع زیادی همراه شده است. صدها مهاجر سال جاری میلادی در مسیر دریای مدیترانه برای رسیدن به اروپا غرق شده و جان خود را از دست دادهاند.
اتحادیه اروپا اعلام کرد تحریم ها علیه روسیه را یک سال دیگر تمدید می کند.
به گزارش کییف پُست، اتحادیه اروپا امروز چهارشنبه تحریم ها علیه روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد.
گفتنی است، از سال ۲۰۱۴ میلادی تاکنون که شبه جزیره کریمه و سواستوپول پس از برگزاری یک همه پرسی ازاد و عمومی دوباره به خاک روسیه ملحق شدند؛ آمریکا و اتحادیه اروپا با غیرقانونی دانستن بازالحاق کریمه به خاک روسیه، تحریم هایی را ضد روسیه وضع کرده اند.
این در حالیست که برخی از سران اروپائی تا کنون بارها به بی نتیجه بودن تحریم های مذکور اذعان داشته و از لزوم بهبود روابط بروکسل با مسکو سخن گفته اند.
کفیل وزارت دفاع آمریکا در تلاش برای توجیه کمک های واشنگتن به قتل عام مردم مظلوم یمن گفت: اگر ما به عربستان و امارات سلاح نفروشیم، روسیه و چین میفروشند.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، پاتریک شاناهان کفیل وزارت دفاع آمریکا از مواضع دولت کشورش در ادامه فروش تسلیحات به عربستان و امارات و در تلاش برای توجیه کمک های این کشور به قتل عام مردم مظلوم یمن در سخنانی گفت: وضعیت ما در قبال هر ۲ کشور عربستان و امارات بدین نحو است که ما چطور فروش های نظامی خارجی در اختیار آنها قرار دهیم که آنها از خودشان دفاع کنند؟
کفیل وزارت دفاع آمریکا در این خصوص ادامه داد: موضوع دوم این است که اگر آنها از ایالات متحده تسلیحات نخرند، در آن صورت آنها به دلایل (نگرانیهای) امنیتیشان به چین یا روسیه رجوع میکنند.
گاردین نوشت بوریس جانسون وزیر امور خارجه سابق انگلیس پس از بمباران یمن اجازه داد به عربستان سعودی سلاح فروخته شود .حمایت جانسون از فروش تسلیحات به عربستان
بوریس جانسون نامزد رهبری حزب کارگر انگلیس توصیه کرد این کشور به عربستان سعودی اجازه دهد قطعات بمب از انگلیس خریداری کند, قطعاتی که انتظار می رود در یمن مستقر شوند. این توصیه چند روز پس از یک حمله هوایی به یک کارخانه سیب زمینی در یمن پیشنهاد شد که سبب کشته شدن 14 تن درز سال 2016 شد.
فعالان, وزیر امور خارجه وقت انگلیس را به نشان دادن «بی اعتنایی کامل» به غیر نظامیان یمنی از طریق اجازه دادن برای فروش این تجهیزات متهم کردند. این خبر نخستین بار طی یک ایمیل و بر اساس درخواست آزادی اطلاعات فاش شد.
یک روز پس از آن که این توصیه در ماه اوت سال 2016 برای تأیید ارائه شد, مدرسه ای روستایی در یمن در حمله هوایی مرگبار دیگر هدف قرار گرفت و این حمله سبب ایجاد شکایت های بیشتری در این باره شد که انگلیس در نقض قوانین بشردوستانه بین المللی شریک است.
قوانین کنترل تسلیحاتی در انگلیس به این معناست که باید با وزیر امور خارجه این کشور در این باره رایزنی شود که ایا دفتر تجارت بین المللی باید مجوز فروش «سامانه های تسلیحاتی هدایت شونده و مهماتی را صادر کند که احتمالا از آنها توسط نیروی هوایی سلطنتی سعودی در یمن استفاده می شود یا خیر؟.»
به نقل از آسوشیتد پرس، «سارا سندرز» سخنگوی کاخ سفید روز سهشنبه در یک نشست خبری در واکنش به آزادی «نزار زکا» شهروند لبنانی که به جرم جاسوسی برای آمریکا در ایران زندانی بود، از اقدام ایران در آزاد کردن نزار زکا تشکر کرد.
با این حال سخنگوی کاخ سفید مدعی شد چندین شهروند آمریکایی دیگر نیز در ایران زندانی هستند و آمریکا از ایران میخواهد که آنها را نیز آزاد کند. وی به این سؤال یکی از خبرنگاران که آیا آمریکا در آزاد شدن نزار زکا نقشی داشته است یا خیر، پاسخی نداد.
«مورگان اورتاگوس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز گفت امیدوار است که آزادی نزار زکا «نشانه مثبتی» برای سایر زندانیان آمریکایی در ایران باشد.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟