لازم به ذکر است وی پیشتر در روز پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه سال جاری، همزمان با روز معلم، در پی حضور در تجمع اعتراضی فرهنگیان در مقابل مجلس شورای اسلامی توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به زندان تهران بزرگ منتقل شد.
محمد تقی فلاحی ۶ روز بعد، در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ماه با تودیع قرار از این زندان آزاد شد.
پي نوشت: #نه_ميترسيم_و_نه_عقب_مينشينيم
🔻🔻🔻
🆔@kasenfi
به گزارش رادیو پکن، نشست سه جانبه ایران، انصارالله یمن و سفرای چهار کشور اروپایی (ای 4) در وزارت امور خارجه ایران برگزار شد.
به گزارش رادیو بین المللی به نقل از ایرنا، در چارچوب رایزنیهای جمهوری اسلامی ایران جهت حل و فصل سیاسی بحران یمن نشست مشترک سه جانبه ای با حضور هیئتی از ایران به ریاست «علی اصغر خاجی» دستیار وزیر امور خارجه ایران در امور ویژه سیاسی، هیاتی از انصارالله یمن به ریاست محمد عبدالسلام سخنگوی انصارالله یمن و سفرا و روسای نمایندگیهای چهار کشور ذی ربط اتحادیه اروپا موسوم به (ای 4) (انگلستان، فرانسه، آلمان و ایتالیا) در محل وزارت امور خارجه ایران برگزار شد.
هیئتهای حاضر در این نشست، دیدگاه دولتهای متبوع خود را در خصوص تحولات یمن از جمله در موضوعات سیاسی، میدانی و وضعیت انسانی یمن به طور مشروح بیان و از استمرار وضعیت بحرانی یمن که به کشته و مجروح شدن دهها هزار یمنی و ویرانی زیرساختهای این کشور منتهی شده است، عمیقاً ابراز تاسف کردند.
در پایان این نشست، هیئتهای شرکت کننده، با تاکید بر لزوم توقف هر چه سریعتر جنگ، بر راهکار سیاسی به عنوان راهکار نهایی بحران یمن تاکید و با ابراز نگرانی از وضعیت انسانی در یمن خواستار تسریع در ارسال کمکهای انسانی شدند.
همچنین، هیئتهای شرکت کننده بر لزوم اجرای کامل توافقات استکهلم و انجام تعهدات کامل طرفین تاکید کردند و آن را مقدمه ای بر حل و فصل نهایی سیاسی بحران یمن دانستند.
هیئت سیاسی انصارالله هفته گذشته به تهران آمده بود و در این مدت، با رهبر انقلاب، وزیر امور خارجه و برخی دیگر از مقامات ایران دیدار و گفتگو کرد.
پنج تن از مقامهای کنونی و سابق آمریکایی خبر دادند، «دونالد ترامپ» رئیسجمهور این کشور به مقامهای امنیت ملی دولت خود گفته که آمریکا باید کشتیها و ناوهای نیروی دریایی خود را در امتداد مرز ساحلی ونزوئلا مستقر و این کشور را محاصره کامل دریایی کند.
به نوشته پایگاه «آکسیوس» این مقامهای آمریکایی اظهارنظر ترامپ درباره محاصره دریایی کامل ونزوئلا را یا خودشان مستقیما از رئیسجمهور شنیدهاند یا اینکه به صورت محرمانه توسط افراد مطلع از این اظهارنظر خبردار شدند.
به گفته این ۵ مقام کنونی و سابق واشنگتن، ترامپ چندین بار طی یک سال و نیم گذشته ایده محاصره دریایی ونزوئلا را مطرح کرده و همین چند هفته قبل هم یک بار دیگر این موضوع را پیش کشیده است.
بنا بر اعلام آنها، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) محاصره دریایی ونزوئلا را جدی نگرفته است. از جمله دلایل جدی نگرفتن این ایده آن است که از نظر مقامهای ارشد پنتاگون، محاصره دریایی ونزوئلا، «نشدنی و غیرعملی» است، هیچ پایه و اساس قانونی ندارد و منابع و توانمندیهای محدود نیروی دریایی آمریکا را که در تلاش برای مقابله با تهدیدات چین و ایران است، به هدر میدهد.
«دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا بامداد جمعه دوازدهم مردادماه در اظهاراتی علنی، درباره محاصره یا «قرنطینه کردن» ونزوئلا صحبت کرده بود. او در پاسخ به سوال یک خبرنگار مبنی بر اینکه آیا او با توجه به میزان حضور روسیه، چین و ایران در ونزوئلا محاصره یا قرنطینه این کشور را بررسی میکند، گفت: «بله دارم این کار را میکنم.»
یک مقام ارشد دولت آمریکا هم با جدی خواندن این طرح گفته بود که دولت ترامپ در مسیر حرکت به سمت محاصره ونزوئلا است.
یک منبع آمریکایی درباره اظهارات ترامپ به آکسیوس گفت: «او (رئیسجمهور آمریکا) عینا گفت که ما باید کشتیهایمان را (به مرز ساحلی ونزوئلا) فرستاده و آن را محاصره دریایی کنیم و از ورود هر چیزی (به ونزوئلا) جلوگیری کنیم».
این منبع افزود: «فکر میکنم که در ذهن او (اقدامی شبیه به اقدام آمریکا) در قبال بحران موشکی کوبا باشد اما کوبا یک جزیره است و ونزوئلا نوار ساحلی گستردهای دارد. ما در مورد کوبا میدانستیم که درصدد ممانعت از ورود (موشکها) هستیم اما در مورد ونزوئلا ما در مورد چه چیزی داریم حرف میزنیم؟ (محاصره دریایی ونزوئلا) به منابع بسیار زیادی نیاز وجود دارد و احتمالا چیزی بیشتر از منابع نیروی دریایی آمریکا مورد نیاز است».
آکسیوس در گزارش خود مینویسد: «تا کنون ترامپ با تشدید تحریمها به دنبال تنگ کردن حلقه فشار بر مادورو بوده است و مقامهای ارشد دولت او گفتند که تمرکز آنها بر دیپلماسی و فشار اقتصادی است و آنها اعتماد کمی به گزینههای نظامی دارند اما این گزینهها را کاملا از دستور کار رد نکردهاند».
در این گزارش به «ناامیدی شدید» رئیسجمهور آمریکا از «خوان گوایدو» رئیسجمهور خودخوانده ونزوئلا هم اشاره شده است.
ترامپ سوم بهمن ماه ۱۳۹۷ به فاصله نیم ساعت بعد از برگزاری نشست خوان گوایدو رهبر اپوزیسیون در کاراکاس و اعلام خودش به عنوان «رئیسجمهور ونزوئلا»، او را به رسمیت شناخته بود (جزئیات بیشتر).
آکسیوس مینویسد: «ترامپ از اینکه با گذشت بیش از سه ماه از شورش شکست خورده و گذشت بیش از شش ماه از رهبری آمریکا در به رسمیت شناختن خوان گوایدو به عنوان رهبر مشروع ونزوئلا، اپوزیسیون در ساقط کردن مادورو ناکام مانده است، به شدت ناامید شده است».
در این گزارش، به بیتوجهی یا پشت گوش انداختن درخواستهای ترامپ درباره ونزوئلا توسط «جیمز متیس»، «رکس تیلرسون» وزرای پیشین دفاع و خارجه دولت ترامپ و همچنین ژنرال «جان کلی» رئیس پیشین کارکنان کاخ سفید (رئیس دفتر سابق ترامپ) اشاره شده است چرا که این سه مقام سابق آمریکایی، درخواستهای ترامپ درباره ونزوئلا را «خطرناک» میدانستند.
از جمله این درخواستها، درخواست ترامپ از متیس وزیر دفاع سابق آمریکا برای ارائه گزینههای نظامی جهت ساقط کردن مادورو بوده است.
به گفته منابع مطلع آمریکایی، ترامپ درباره ونزوئلا با «اچ آر مک مستر» مشاور امنیت ملی سابق خود هم مشاجره کرده بود و از اینکه او گزینههای نظامی درباره ونزوئلا ارائه نداده بود، به شدت عصبانی بود.
به دنبال مشاجره ترامپ با مک مستر، مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید سپتامبر ۲۰۱۷ از با ارسال یادداشتی محرمانه به متیس وزیر دفاع وقت آمریکا نوشت که «رئیسجمهور خواهان ارائه گزینههای جدید درباره ونزوئلا است».
مک مستر در این یادداشت برای متیس یک ضربالاجل تعیین کرد اما وزیر دفاع پیشین آمریکا توجهی به این ضربالاجل نکرد.
آکسیوس در ادامه مینویسد: «با حضور جان بولتون و مایک پامپئو (به عنوان مشاور امنیت ملی و وزیر خارجه آمریکا)، این روند به یکباره تغییر کرد».
در پایان گزارش این رسانه آمده است: «طبق گفته مقامهای ارشد دولت (آمریکا)، ترامپ علاقهای به اعزام نیروهای پیادهنظام آمریکایی به ونزوئلا ندارد اما خواستار تداوم تشدید فشار بر مادورو و جستجو برای یافتن روشهای مبتکرانه به منظور کمک کردن به گوایدو جهت خارج کردن مادورو از قدرت شده است».
به نقل از روسیاالیوم، وزارت دفاع رژیم اشغالگر ترکیه اعلام کرد که بر اثر حمله هوایی به یک کاروان نظامی این کشور در سوریه 3 تن کشته و 12 نفر زخمی شدند.
وزارت دفاع ترکیه افزود که بر اثر این حمله توافق های آنکارا و همکاری این کشور با روسیه نقض شده است چرا که ترکیه پیش از این حرکت این کاروان را به اطلاع روسیه رسانده بود.
پیش از این وزارت خارجه سوریه اعلام کرد که خودروهای حامل مهمات نظامی ترکیه برای نجات تروریست های النصره به سمت خان شیخون در حومه ادلب حرکت کرده است.
وزارت خارجه سوریه تاکید کرد که این اقدام بیانگر حمایت های نامحدود ترکیه از گروه های تروریستی است.
دمشق همچنین نظام ترکیه را مسئول کامل پیامدهای این نقض آشکار حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه دانست.
فعالان معارض سوری اعلام کردند که یک کاروان نظامی ترکیه متشکل از 25 خودرو و محموله از گذرگاه مرزی «باب الهوی» به سمت خاک سوریه حرکت کرده است اما در پی حمله هوایی در شهر معره النعمان متوقف شده است.
این فعالان گفتند که جنگنده های سوریه خودروهای وابسته به گروه تروریستی «فیلق الشام» را که منتظر این کاروان نظامی ترکیه بودند هدف قرار دادند.
در روزهای اخیر محافل مختلف خارجی در بیانیه های از موضع دولت چین در مسألۀ هنگ کنگ حمایت کرده، حوادث خشونت آمیز در هنگ کنگ و دخالت نیروهای خارجی را در امور هنگ کنگ محکوم و اعلام کردند که از تلاش دولت و پلیس منطقه اداری ویژه هنگ کنگ برای متوقف کردن خشونتها طبق قانون و حفظ رونق و ثبات هنگ کنگ حمایت می کنند.
کاخ ریاست جمهوری فلسطین چندی پیش در بیانیه ای مجدداً اعلام کرد: فلسطین از چین در جهت حفظ حق حاکمیت و تمامیت ارضی خود، رد دخالت خارجی و حفظ ثبات هنگ کنگ حمایت می کند.
روزنامۀ رودونگ سیمون کره شمالی چندی پیش در تفسیری تاکید کرد که کره شمالی کاملا از همه اقدامات حزب کمونیست و دولت چین برای پایداری بر سیاست «یک کشور دو نظام» و دفاع قاطعانه از تمامیت ارضی خود حمایت می کند.
جوئو هایی ان رئیس کمیته پیشبرد صلح و وحدت چین در بلژیک خاطر نشان کرد که تلاش چند ستیزه جو برای ناآرام کردن هنگ کنگ به نتیجه نخواهد رسید و همۀ اقدامات ناقض خطوط قرمز اصل یک کشور دو نظام طبق قانون مورد محاکمه قرار خواهد گرفت.
بیش از 20 گروه چینیهای مقیم استرالیا چندی پیش در بیانیۀ مشترکی با اقدامات غیرقانونی برای تخریب نظم اساسی هنگ کنگ، دخالت خارجی در امور هنگ کنگ و اقدامات جدایی طلبانه در هنگ کنگ مخالفت کرده اند.
منابع خبری اعلام کردند که ارتش سوریه مانع از حرکت نیروهای ترکیه به سمت خان شیخون شده است.
روسیاالیوم گزارش داد که ارتش سوریه مانع از حرکت ستون بزرگی از ارتش ترکیه به سمت خان شیخون شده است.
بر اساس گزارش این رسانه روسی؛ ارتش سوریه ستون ارتش ترکیه که در حال حرکت به سمت خان شیخون بوده است را هدف قرار داده است و آنرا مجبور به توقف کرده است.
منابع وابسته به مخالفان سوری هم اعلام کردند که ستون بزرگی از نیروهای ترکیه با تجهیزات فراوان از گذرگاه باب الهوی در مرز سوریه به سمت اراضی سوریه عبور کردند که به سبب حملات ارتش سوریه ، حرکت آنها متوقف شده است.
این در حالی است که برخی منابع خبری اعلام کردند که جنگنده های سوری نیروهای مورد حمایت ترکیه را در حومه جنوبی ادلب بمباران کرده اند.
بر اساس این گزارش؛ جنگنده های ارتش سوریه ستون نظامی فیلق الشام مورد حمایت ترکیه را که منتظر ستون نظامی ترکیه در شهر معره النعمان در حومه جنوبی ادلب بودند، بمباران کردند که به کشته و زخمی شدن شماری از تروریستهای مورد حمایت آنکارا منجر شد.
پلیس شهر فو جوئو استان فو جیان چین اخیرا به شکایتی علیه شرکت پست فدکس آمریکا مبنی بر دریافت یک بسته پست سریع حامل طپانچه توسط یک شرکت وسائل ورزشی استان فو جیان از سوی مشتری آمریکاییش که این شرکت منتقل کرده، رسیدگی کرد. این تخلف جدی دیگری از سوی شرکت فدکس در چین از زمان آغاز رسیدگی نهادهای ذیربط چین به فعالیت این شرکت است.
طپانچه جزو اشیاء فوق خطرناک و مرگبار است و چین کنترل شدیدی بر این نوع اشیاء دارد و فعالیتهای تولید، خرید و فروش و انتقال تفنگ که با «قانون مدیریت تفنگ و طپانچه» جمهوری خلق چین مغایرت دارد، مورد تنبیه کیفری قرار می گیرد. همه شرکتهای پیک سریع و کارمندانشان که در چین فعالیت می کنند نیز باید طبق قوانین چین آیین نامه های مربوط به بازرسی جدی بسته ها و ثبت اطلاعات واقعی ارسال کننده و دریافت کننده را مراعات کرده و اجازۀ تبدیل شدن به کانال انتقال تفنگ و طپانچه ندهند.
شرکت پیک سریع فدکس به مدت سی سال در چین فعالیت کرده و باید با قوانین و مقررات و عرف صنف خود آشنا باشد. اما پس از قرار گرفتن شرکت هوا وی چین در فهرست «موجودیتهای فیزیکی محدود برای صادرات» توسط دولت آمریکا در ماه مه، شرکت فدکس نیز بارها در بسته های شرکت هوا وی چین دستکاری کرده و این باعث تردید نسبت به هماهنگی شرکت فدکس با دولت آمریکا در اجرای «مقررات درازدستانه» شده است.
به منظور کشف حقایق و حفاظت از منافع کاربران و بهینه سازی محیط بازرگانی، نهادهای ذیربط چین یکم ژوئن رسیدگی به فعالیت شرکت پست فدکس را آغاز کرده و به این نتیجه رسید که ادعای شرکت فدکس مبنی بر آنکه انتقال بسته های شرکت هوا وی به آمریکا ناشی از «اشتباهات» کارکنان بوده، واقعیت نداشته و علاوه بر آن، این شرکت همچنین مظنون به توقیف غیرقانونی بیش از یکصد بسته ورودی شرکت هوا وی بوده و سرنخهایی از تخلفات دیگر شرکت فدکس در چین نیز کشف شده است.
با این حال، شرکت فدکس در حالی که هنوز فعالیتش مورد رسیدگی قرار دارد، بر خلاف قوانین چین چین طپانچه را حمل کرده است. این بار دیگر ثابت می کند که نقض منافع و حقوق مشتریان و امنیت عمومی و قوانین چین و تخلفات شرکت پست فدکس در چین به عنوان یک شرکت غول آمریکایی در عرصه پیک سریع ناشی از اشتباهات کارکنانش نبوده بلکه رفتاری عمدی است. چین کشوری قانونسالار است و هیچ شرکت و شخصیتی در چین معاف از حکم قوانین این کشور نیست. از این رو، پلیس شهر فو جوئو تفنگ دستی کشف شده در بسته های شرکت فدکس را توقیف و رسیدگی به پرونده را آغاز کرده است. شرکت فدکس نیز باید در این رسیدگی با پلیس هماهنگی داشته باشد.
بازار پست سریع چین بسیار عظیم و دارای ظرفیت زیادی است و چین نیز از همه سرمایه گذاران در این بازار استقبال می کند مشروط بر آنکه آنها قوانین چین و اصول و روحیه های بازار را مراعات کنند. چین نیز «فهرست موجودیتهای غیرقابل اعتماد» را تنظیم کرده و در قبال سازمانها و شخصیتهایی که در این فهرست قرار گرفته اند، تدابیر قضایی و اداری لازم را اتخاذ می کند. شرکتهای خارجی نیز که می خواهند در بازار چین به فعالیت خود توسعه دهند، باید قوانین و مقررات چین را مراعات کنند و هر اقدام آنها در راستای تحقیر و به چالش کشیدن قوانین چین، بهای شایستۀ خود را خواهد داشت.
دوستداشتن:
دوست داشتن در حال بارگذاری...
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟