
چهارمین روز متوالی اعتصاب معلمان اردن
معلمان اردنی پس از پایان مذاکرات میان دولت و سندیکای معلمان که با شکست مواجه شد و بین دو طرف توافقی حاصل نشد، برای چهارمین روز متوالی اعتصاب کردند.
دور جدید مذاکرات میان معاون رئیس سندیکای معلمان و وزیر آموزش و پرورش با نظارت ابراهیم البدور، رئیس کمیسیون آموزش و پرورش در پارلمان برگزار شد و بدون توافق خاتمه یافت.
این سندیکا اعلام کرد: دولت اردن از افزایش ۵۰ درصدی مزایای معلمان سخن نمیگوید و ابتکار عمل آن جهت افزایش مزایای دریافتی معلمان بر اساس رتبهبندیشان است و در نتیجه، این طرح حدود ۴۰ درصد از معلمان را از دریافت مزایا محروم خواهد کرد و طرح پیشنهادی دولت از خواستههای این سندیکا کاملاً به دور است.
سندیکای معلمان اعلام کرد که رایزنی و اعتصاب تا زمان دستیابی به راه حل ادامه خواهد یافت.
لینک کانال
t.me/vahedsyndica (https://t.me/vahedsyndica)
گزارشی از پیگیری نبود امکانات برای رانندگان و کارگران شاغل در «پایانه تجریش» شرکت واحد
پس از انتشار گزارشی از نبود امکانات اولیه در «پایانه تجریش» شرکت واحد، خوشبختانه مدیریت سامانه چهار ایرادات موجود را بهجزء دو مورد برطرف کرده است.
مشکل برق ساختمان ناحیه در اینپایانه برطرف شده است. و کولر گازی روشن است.
سماور برای تامین آبجوش برای رانندگان در ناحیه قرار داده شده است.
صندلیهای مناسب برای ناحیه تامین شده است.
خرابی دستشویی رفع شده است.
اما همچنان سرویس بهداشتی روشویی ندارد و باید رانندگان و کارگران دستشان را در سینک ظرفشویی بشویند.
آبسرد کن وجود ندارد و یخچال آبسرد کافی برای رانندگان و کارگران را تامین نمی کند.
سندیکای کارگران شرکت واحد ضمن قدردانی از رفع برخی مشکلات در پایانه تجریش درخواست دارد به فوریت دیگر کاستیهای این پایانه برطرف گردد. ضمنا تامین اینچنین خواستههایی از وظایف اولیه کارفرما میباشد و شایسته در اسرع وقت برای رفع این کمبودها در تمامی مراکز کارگری در شرکت واحد اقدام شود. سندیکا خود را موظف به پیگیری امور مربوط به کارگران میداند و در هر زمینهای مشکلاتشان را پیگیری میکند.
💢همکاران به سندیکای خود بپیوندید و با پرداخت حق عضویت همکاران خود را در سندیکا یاری و همراهی کنید.
اخبار، تصاویر، پیشنهادات و مشکلات در محل کار خود را با کلیک در اینجا برای ما ارسال کنید. (http://t.me/pvsyndica)
لینک کانال
t.me/vahedsyndic (https://t.me/vahedsyndica)
نشریه آمریکایی دیلیبیست مدعی است طرح امانوئل ماکرون، رئیسجمهور فرانسه مبنی بر راهاندازی خط اعتباری 15 میلیارد دلاری تضمین شده با نفت ایران، شامل تعهد ایران به گفتوگوهای منطقهای در آینده است.
در شرایطی که پیش از این، «برایان هوک» رئیس کارگروه ایران در وزارت امور خارجه آمریکا و از افراد نزدیک به وزیر خارجه آمریکا گفته بود که فرانسویها طرح ملموسی را به آمریکا ارائه نکردهاند و معافیتی برای فروش نفت ایران در کار نیست، دیلیبیست به نقل از چهار منبع آگاه ادعا کرده که «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور و «مایک پامپئو»، وزیر خارجه ایالات متحده چندان با این طرح مخالف نبوده و در حال ارزیابی آن هستند.
دیلیبیست در توصیف طرح ماکرون مینویسد: «در برابر پول (اعتبار 15 میلیارد دلاری)، ایران باید به پایبندی به توافق هستهای با قدرتهای جهانی که در سال 2015 منعقد شد (برجام) بازگردد. تهران همچنین باید با عدم تهدید امنیت خلیج فارس و عدم ممانعت از دریانوردی در این منطقه موافقت کند. در نهایت، تهران باید متعهد به گفتوگوهای منطقهای خاورمیانهای در آینده شود.»
منظور منابع دیلیبیست از بازگشت ایران به پایبندی به برجام، احتمالا لغو گامهایی است که ایران یکسال پس از خروج واشنگتن از برجام برداشته است. ایران تاکنون در سه گام برخی تعهدات هستهای خود را بر اساس بندهای 26 و 36 برجام کاهش داده که آخرین آنها لغو محدودیتهای تحقیق و توسعه در صنعت هستهای بود.
تحقق طرح رئیسجمهور فرانسه در صورتی ممکن است که واشنگتن برای خط اعتباری مدنظر او «معافیت از تحریم» صادر کند. در اظهارات رسمی، تاکنون مقامات آمریکایی نسبت به صدور چنین معافیتی ابراز آمادگی نکردهاند.
دیلیبیست در ادامه ادعاهایش مینویسد: «منابع متعددی به دیلیبیست گفتهاند که مقامات خارجی پیشبینی میکنند ترامپ یا با همکاری با طرح ماکرون موافقت میکند یا اینکه برخی تحریمها علیه تهران را تسهیل میکند. در همین حال، ترامپ دیدار با حسن روحانی، رئیسجمهور ایران را در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان مل مدنظر دارد.»
تکرار ادعای تمایل ترامپ به دیدار با رئیسجمهور ایران در شرایطی طی روزهای اخیر صورت گرفته که تهران تاکید دارد با چنین دیداری موافق نیست.
روز چهارشنبه، رئیسجمهور فرانسه برای چندمین بار در هفتههای اخیر با رئیسجمهور ایران تلفنی گفتوگو کرد. حسن روحانی در این گفتوگو بار دیگر تاکید کرد که «از دیدگاه دولت، مجلس و مردم ایران در شرایطی که تحریمها باقی باشد، مذاکره با آمریکا معنا و مفهومی ندارد.»
دیلیبیست توضیح بیشتری در خصوص آنچه لزوم تعهد ایران به گفتوگوهای منطقهای ذیل طرح رئیسجمهور فرانسه خوانده، ارائه نکرده است. این نشریه همچنین میگوید سخنگویان وزارت خارجه، وزارت خزانهداری و کاخ سفید در خصوص آنچه منابع آن گفتهاند، اظهار نظری نکردهاند.
امانوئل ماکرون در شرایطی برای میانجیگری بین ایران و آمریکا تلاش میکند که فرانسه در گذشته و در جریان مذاکرات هستهای ایران و 1+5، بهعنوان دارنده نقش پلیس بد شناخته شده بود. تحلیلگران، آینده طرح ماکرون و امکان موفقیت آن را مبهم ارزیابی میکنند.
رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد برای کاهش تحریم ها ایران باید وارد توافق جدیدی با ایالات متحده شود و دست از غنی سازی اورانیوم بکشد.
به گزارش اسپوتنیک، در روز چهارشنبه ۱۲ سپتامبر در یک نشست خبری با خبرنگاران در کاخ سفید، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد: ایران باید از تمایل خود برای غنی سازی اورانیوم صرف نظر کند؛ ما نمی توانیم اجازه دهیم تا ایران سلاح هسته ای داشته باشد و آنها هرگز سلاح هسته ای نخواهند داشت، اگر آنها درباره غنی سازی اورانیوم فکر می کنند، می توانند آن را فراموش کنند.
رهبر آمریكا گفت: شما می توانید این موضوع را به گوش ایران برسانید: غنی سازی اورانیوم برای آنها بسیار خطرناک خواهد بود، خیلی خیلی خطرناک!
در عین حال، ترامپ پاسخی مشخص و واضح به این پرسش که آیا می توان تحریم های آمریکا علیه تهران را برای سازماندهی یک نشست خصوصی با رهبر جمهوری اسلامی کاهش داد؟ رئیس جمهور آمریکا دو بار گفت: بگذارید ببینیم چه اتفاقی می افتد.
ترامپ اشاره کرد: من فکر می کنم ایران مانند کره شمالی پتانسیل دارد، ما با این دو کشور در سطح بسیار بالایی کار می کنیم. من معتقدم كه ایران پتانسیل عظیمی برای توسعه اقتصادی دارد.
وی همچنین این مسئله را روشن كرد كه لزوماً نمی خواهد با حسن روحانی رئیس جمهور ایران در حاشیه ۷۴ اُمین جلسه مجمع عمومی سازمان ملل که در نیویورک برگزار می شود دیدار و مذاکره کند.
خبرنگار از ترامپ پرسید: آیا قصد دارید جلسهای با رئیس جمهور ایران روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل ترتیب دهید؟ رهبر کاخ سفید در پاسخ گفت: من چیزی در نظر نمی گیرم.
در همین حال، دونالد ترامپ چندین بار آمادگی خود را برای دیدار با حسن روحانی در نیویورک اعلام کرده بود.
مقامات دولت آمریكا خاطر نشان کردند که ترامپ هیچ پیش شرطی برای مذاكره تعیین نمی كند.
علاوه بر این، ترامپ بار دیگر اظهار داشت كه ایالات متحده به دنبال تغییر رژیم در تهران نیست؛ رئیس جمهور آمریکا تأکید کرد: ما در تلاش برای تغییر رژیم نیستیم. امیدواریم که بتوانیم به توافق برسیم، اما اگر نتوانیم توافق کنیم هم طبیعی است.
در عین حال، وی ابراز اطمینان کرد که تهران ناچار است برای غلبه بر بحران پیرامون توسعه برنامه هسته ای خود به دلیل مشکلات اقتصادی جدی ناشی از تحریم های ایالات متحده توافق نامه جدیدی با ایالات متحده امضا کند.
ترامپ گفت ، من معتقدم که آنها باید معامله کنند، آنها قبلاً هرگز در چنین موقعیتی نبوده اند؛ به گفته وی ایران در حال حاضر با مشکلات مالی عظیم روبرو است و تحریم ها سخت تر می شوند.
به نقل از اسپوتنیک، «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا روز چهارشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که آمریکا با استناد به پیمان مساعدت متقابل میان کشورهای قاره آمریکا- موسوم به تیار (TIAR)- خواستار هماهنگی بیشتر و تشدید فشارها بر دولت «نیکولاس مادورو» در ونزوئلا شد.
وی با ادعای اینکه اقدامات دولت نیکولاس مادورو تهدیدی علیه منافع مردم ونزوئلا و همچنین علیه صلح و امنیت همسایگان این کشور است، مدعی شد: «ما مشتاقانه خواهان افزایش گفتگوهای سطح بالا با دولتهای عضو پیمان مساعدت متقابل میان کشورهای قاره آمریکا هستیم تا بطور دسته جمعی و با درنظر گرفتن گزینه های اقتصادی و سیاسی چندجانبه، به حل و فصل بحران کنونی در کشور ونزوئلا پرداخته و مانع از سرایت آن به ورای مرزهای این کشور شویم».
گفتنی است در شرایطی که دولت آمریکا و متحدان آن «خوآن گوآیدو» رئیس جمهور خودخوانده ونزوئلا را به عنوان رهبر این کشور به رسمیت می شناسند؛ دولتهای روسیه، چین، ترکیه، ایران و بسیاری دیگر از کشورهای جهان «نیکلاس مادورو» را تنها رئیس جمهور قانونی و مشروع ونزوئلا می دانند.
افزون بر این، نیکلاس مادورو نیز خوآن گوایدو را «دست نشانده» آمریکا می داند و واشنگتن را به سازماندهی کودتا برای سرنگونی دولت کنونی ونزوئلا متهم می کند.
ادعای اسرائیل مبنی بر ضمیمه کردن کرانه باختری به خاک خود روسیه را نگران ساخت.
به گزارش اسپوتنیک، وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه ای که در وب سایت خود منتشر کرده اظهار داشت: برنامه های نخست وزیر اسرائیل بنیامین نتانیاهو، الحاق کرانه باختری به خاک اسرائیل ممکن است امید به صلح بین دولت یهودی و همسایگان عرب خود آن را تضعیف کند.
در متن این بیانیه آمده است كه مقامات روسی نگران برنامه های نخست وزیر اسرائیل هستند. به گفته این وزارتخانه، اجرای آنها می تواند به تشدید تنش و درگیری ها در منطقه منجر شود و امیدها برای یک صلح طولانی مدت رابا خطر مواجه سازد.همچنین موضع روسیه درباره مناقشه فلسطین و اسرائیل نیز در آنجا بیان شده است: روسیه به طور مداوم و همواره طرفدار مذاکره مستقیم و ایجاد دو کشور مستقل برای دو ملت بر طبق مرزهای 1967 است.
در تاریخ 10 سپتامبر مشخص شد که نخست وزیر اسرائیل در برنامه حزب خود در انتخابات پارلمانی، اشاره به گسترش دادن حاکمیت اسرائیل به شهرک سازی در کرانه باختری را شامل کرده است.
شهرک های اسرائیلی نشین در کرانه باختری رود اردن در سال 1967 پس از جنگ شش روزه تاسیس شد. سازمان ملل این سرزمین ها را اشغال شده می داند در حالی که اسرائیل آنها را موضوعی بحث برانگیز تعریف می کند.
ونزوئلا به اقدام آمریکا در فعال کردن پیمان نظامی کشورهای قاره آمریکا واکنش نشان داد و آن را میراث استعمارگری واشنگتن عنوان کرد.
به گزارش راشاتودی ، «خورخه آریزا» وزیر خارجه ونزوئلا به اقدام آمریکا در فعال کردن پیمان نظامی کشورهای قاره آمریکا واکنش نشان داد.
آریزا در این ارتباط گفت: فعال کردن پیمان نظامی کشورهای آمریکایی «میراث شرم آور استعمارگری نو در آمریکای لاتین» است.
وزیر خارجه ونزوئلا همچنین فعال کردن پیمان نظامی کشورهای آمریکایی موسوم به تیار را مربوط به دوران جنگ سرد عنوان کرد که «به دلایل ایدئولوژیکی برای مشروعیت بخشیدن به مداخله نظامی در آمریکای لاتین» نگارش و تهیه شده بود.
خورخه آریزا در ادامه گفت: دردآور است که کشورهایی که مورد حمله ارتش آمریکا قرار گرفتهاند و روستاهای آنها از طریق پیمان تیار به غارت درآمد، امروز همان جنایت را علیه یک کشور برادر مورد تأیید قرار میدهند.
پیمان نظامی کشورهای آمریکایی یا تیار به توافقنامه دفاع نظامی دوجانبه اشاره دارد که زمینه را برای مداخله خارجی فراهم میکند.
با این حال «کارلوس تروجیلو» نماینده آمریکا در سازمان کشورهای آمریکایی تاکید کرده که تیار با هدف استفاده از نیروی نظامی فعال نشده است.
لازم به ذکر است که روز گذشته واشنگتن در ادامه تلاشها برای سرنگونی دولت منتخب مادورو در ونزوئلا و در ادامه حمایتها از مخالفان، به پیمان نظامی کشورهای آمریکایی یا تیار اشاره کرد تا به گفته برخی کارشناسان زمینه برای مداخله نظامی واشنگتن در ونزوئلا ایجاد شود.
این در حالی است که پیش از این کاخ سفید با وجود حمایت از خوان گوایدو، سرکرده شورشیان و مخالفان دولت ونزوئلا اما اقدام نظامی در این کشور آمریکای لاتین را رد کرده بود.
یک هفته پس از آنکه پنتاگون اعلام کرد که قصد دارد ۳.۶ میلیارد دلار از منابع مالی خود را برای ساخت دیوار مرزی مکزیک اختصاص دهد، اکنون وزارت دفاع آمریکا از موافقت خود با درخواست وزارت امنیت داخلی آمریکا برای حفظ نظامیان در مرز مکزیک برای سال ۲۰۲۰ میلادی خبر داده است.
کریس میچل سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در اظهاراتی گفت: پنتاگون ۵۵۰۰ پرسنل نظامی را برای حمایت زیرساختی، پشتیبانی عملیاتی و شناسایی و نظارت و حمایت هوایی در مرز مکزیک تامین خواهد کرد.
این در شرایطی است که مکزیک نیز تحت فشارهای سیاسی و تجاری دولت ترامپ مجبور شده است تا نظامیان بیشتری را در مرز خود با ایالات متحده مستقر کند.
کاخ سفید اعلام کرد: مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه با مارسلو ابرارد وزیر خارجه مکزیک در واشنگتن دیدار کرده و در جریان تازه ترین اقدامات دولت مکزیک برای مقابله با موج مهاجران غیرقانونی قرار گرفته و از این تلاشها استقبال کرده است.
سیاستهای ضد مهاجرتی ترامپ با مخالفتهای گسترده داخلی و بینالمللی روبرو شده است.
دوستداشتن:
دوست داشتن در حال بارگذاری...
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟