بیست یکمین روز اعتصاب کارگران هفت تپه
#نان_کار_آزادی
#شادی_رفاه_آبادی
#اسماعیل_را_گرفتن_ما_همه_بخشی_هستیم_
#کارخانه_پادگان_نیست_
کارگران نیشکر هفت تپه در حمایت از همکاران اخراجی وسایر مطلبات خود امروز یکشنبه در حالی به اعتصاب خود ادامه دادند که از دیروز بعداز ظهر نیروهای امنیتی در محوطه کارخانه مستقر شده اند!!؟
✔️صحبت های ابراهیم عباسی منجزی 👆
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه هرگونه تعرض به کارگران را محکوم کرده وخواهان رسیدگی هرچه سریعتر به خواست و مطالبات کارگران و پایان دادن به پرونده سازی های امنیت بوده و همچنین خواستار آزادی فوری بی قید شرط اسماعیل بخشی میباشد.
۲۱ مهر ۹۸
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

مخالفت دادستان تهران با آزادی مشروط محمود بهشتی
حسین تاج (وکیل محمود بهشتی لنگرودی) در تماس با خبرنگار ایلنا، از مخالفت با آزادی مشروط این فعال صنفی معلمان خبر داد.
به گفتهی این وکیل دادگستری؛ این درخواست با موافقت مسئولان زندان و ضابطین به مرجع قضایی ارسال شده بود که از سوی دادستان تهران با آن مخالفت شد.
تاج تاکید کرد: این درخواست مجددا تقدیم خواهد شد و امیدوارم دادستان با توجه به وضعیت موکل، با آن موافقت نماید.
لازم به ذکر است که این معلم زندانی تاکنون بیش از 35 ماه از دوران 60 ماهه محکومیت خود را سپری کرده است و این در حالیست که مطابق ماده 58 قانون مجازات اسلامی، ایشان پس از سپری کردن 20 ماه (یک سوم دوران محکومیت )مشمول قانون آزادی مشروط می گردیدند.
t.me/vahedsyndica
به نقل از شبکه تلویزیونی العربیه، آوارگان کرد در شمال شرق سوریه که در پی تهاجم نظامی ترکیه، در شرایط مصیبت باری قرار دارند، تاکید کردند آمریکا آنها را فروخت.
ادامه حملات هوایی و توپخانه ای ارتش ترکیه به شهرها و روستاهای شمال شرق سوریه، باعث آواره شدن دهها هزار خانواده شده است.
یک زن از آوارگان کرد در این منطقه در حالی که فرزند کشته شده خود را در آغوش گرفته بود، گفت:”اردوغان از جان ما چه می خواهد؟ او از این کودک کشته شده چه می خواست؟ آمریکا ما را فروخت. آمریکاییها کجا هستند؟ حقوق انسانی ما چه می شود؟ آنها کجا هستند. آیا ما انسان نیستیم؟ “
یکی دیگری از اهالی این منطقه گفت:”فقط شاهد محکومیت های بین المللی هستیم، اما هیچ اقدام عملی صورت نمی گیرد. جامعه جهانی چرا در برابر کشته شدن غیرنظامیان کاری انجام نمی دهد؟ بیشتر قربانیان حملات موشکی و توپخانه ای ترکیه، غیرنظامیان هستند. جامعه جهانی به منظور حفظ جان غیرنظامیان، باید برای توقف این حملات تلاش کند.“
نیروهای قسد سوریه به مواضع ارتش ترکیه در راس العین حمله کردند .
به گزارش اسپوتنیک به نقل از خبرگزاری فیرات کرد در نتیجه این حمله ۷۵ سرباز ترک کشته شده و هفت تانک نابود شد.
بر اساس خبرها، ۱۹ تن دیگر از سربازان ترک در نتیجه حملات کردها زخمی شده اند.
روز شنبه وزارت دفاع ترکیه اطلاع داد که شهر مهم استراتژیکی راس العین تحت کنترل نیروهای مسلح ترکیه و مخالفین ارتش ملی سوریه در آمده است.
رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه از آغاز عملیات نظامی «چشمه صلح» در سوریه خبر داد.
اردوغان در توئیتی نوشت: عملیات» چشمه صلح » توسط نیروهای مسلح ترکیه به همراه ارتش آزاد سوریه علیه حزب کارگران کردستان و داعش در شمال سوریه آغاز شد. اهداف ما نابود کردن کریدور تروریستی است که آنها در تلاش هستند تا در مرزهای جنوبی ما ایجاد کنند و همچنین به ارمغان آوردن صلح و آرامش برای منطقه است.
در حومه شهر «تل رفعت»، که تحت کنترل ارتش سوریه است و همچنین اطراف شهر «منبج» آرامشی شکننده حاکم است.
کارشناسان نظامی معتقدند که «رجب طیب اردوغان» رئیسجمهوری ترکیه حداقل در شرایط فعلی مناطق منبج و تل رفعت را از دایره نفوذ نیروهایش در شمال سوریه مستثنی کرده است تا بتواند تمرکز ارتش ترکیه را وقف حمله به نوار مرزی شرق فرات برای ایجاد «منطقه امن» کند. هر چند درگیریهایی در اطراف این دو شهر در جریان است.
کارشناسان نظامی به روزنامه «الوطن» سوریه اعلام کردند که تحولات نفوذ ترکیه به شمال شرقی سوریه نشان میدهد که ارتش ترکیه و همپیمانان آن از هرگونه برخورد مستقیم با ارتش سوریه اجتناب میکنند.
کارشناسان تأکید کردند، ارتش سوریه مناطق تل رفعت و منبج، که در خطوط تماس مناطق تحت اشغال ترکیه و گروه شورشی «ارتش آزاد سوریه»- همپیمان آنکارا- واقع هستند را در صدر اولویتهای خود قرار دهد تا کنترل بر تل رفعت را حفظ کند و منبج را به آغوش دولت سوریه بازگرداند، که مهمترین دغدغهاش آزادسازی هر وجب از خاک این کشور است.
گزارشها از دیگر تحولات میدانی حاکی است که طبق اعلام منابع محلی، ارتش سوریه تجهیزات نظامی بیشتر به شهرک «العریمه» و به خط مرزی فاصل بین منبج و شهر «الباب» در شمال غربی منبج اعزام کرده است که ارتش ترکیه در آنجا مستقرند. افزون بر این، پلیس نظامی روسیه نیز در حال گشتزنی در مرزهایی است که منبج را از مناطق تحت سیطره ارتش ترکیه و همپیمانانش از محور جنوب غربی این شهر جدا میکند.
منابع خبری از اعزام نیروهای ارتش سوریه و تجهیزات نظامی به شهر منبج حکایت دارد.
به گزارش روسیا الیوم، منابع خبری گزارش دادند که ارتش سوریه تجهیزات نظامی و نیرو به اطراف شهر منبج ارسال کرده است.
بر اساس این گزارش، ارتش سوریه نیروهای خود را در منطقه حائل میان این نیروها و نیروهای قسد مستقر کرده است.
«مصطفی بالی» سخنگوی نیروهای قسد تاکید کرد که نیروهای ارتش سوریه در جبهه منبج در حال پیشروی هستند.
ارتش سوریه روز گذشته نیز حضور خود را در اطراف رود فرات تقویت کرده بود.
دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که نیروهای معارض سوری و طرفدار آنکارا دست کم ۹ غیرنظامی از جمله یک سیاستمدار زن کُرد را اعدام کردند.
به گزارش گاردین، دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد نیروهای معارض سوری و طرفدار آنکارا که در حمله نظامی ترکیه به شهرهای مرزی و کُردنشین در شمال شرق سوریه شرکت دارند، دست کم ۹ غیرنظامی از جمله یک سیاستمدار زن را به قتل رساندند.
طبق اعلام دیده بان حقوق بشر سوریه، «این ۹ غیرنظامی در جنوب شهر تل أبیض و در زمانهای مختلف اعدام شدند».
«هروین خَلَف» یک سیاستمدار زن کُرد و راننده شخصی وی از جمله کشته شدگان هستند.
شاخه سیاسی نیروهای دموکراتیک کُرد سوریه در بیانیه ای اعلام کرد: «خَلَف در این حمله از اتومبیل خود بیرون کشیده و توسط مهاجمان طرفدار ترکیه اعدام شد. این به روشنی گواه آن است که دولت ترکیه به رویه جنایتکارانه خود در قبال غیرنظامیان غیرمسلح ادامه می دهد».
لازم به ذکر است که هروین خلف دبیرکل حزب «آینده سوریه» بود. «موتلو چیویروغلو» متخصص مسائل سیاسی کُردها مرگ خلف را «فقدانی بزرگ« خواند و گفت: «وی در عرصه دیپلماسی فردی با استعداد بود و همواره در نشستها با آمریکائیان، فرانسوی ها و هیأتهای خارجی حضور داشت».
گفتنی است که ترکیه و نیروهای متحد آن روز چهارشنبه حمله نظامی خود را برای به عقب راندن نیروهای وابسته به یگانهای مدافع خلق کُرد آغاز کردند. این نیروهای متحد ترکیه همان معارضان سوری هستند که پیش از این با حکومت «بشار اسد» رئیس جمهور قانونی سوریه می جنگیدند، اما اکنون از آنکارا آموزش و کمک مالی دریافت می کنند.
معترضان غربگرا مزدور آمریکا در هنگ کنگ در ادامه اعتراضات خود به اقدامات خشونت بار متوسل شدند و اقدام به پرتاب کوکتل مولوتف کردند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، معترضان هنگ کنگی در ادامه اعتراضات خود با توسل به خشونت اقدام به پرتاب کوکتل مولوتف در یک ایستگاه مترو کردند.
دولت هنگکنگ با تائید این خبر گفته است که در این حادثه کسی آسیب ندیده است.
با این حال گفته شده که ایستگاه مترو «کولون تانگ» در اثر این حمله، آسیب جدی دیده است.
از سوی دیگر گفته شده روز شنبه در ادامه اعتراضات در هنگ کنگ، معترضان یک اداره دولتی را در محله کولون آتش زدند و چند مغازه و ایستگاه مترو را تخریب کردند.
اعتراض ها در هنگ کنگ بر سر استرداد یک متهم به چین آغاز شد ولی معترضان هم اکنون باتغییر خواسته های خود و تحت تأثیر دخالت های غربی ها خواستار خودمختاری کامل و برکناری رئیس اجرایی هنگ کنگ هستند که منصوب چین است.
اعتراضات هنگ کنگ با مداخله کشورهای غربی و اقدامات آنها علیه چین، موجب شده تا این بخش از آسیای شرقی در ماه های اخیر صحنه ناآرامی های پی در پی باشد.
از سوی دیگر خبرنگار سانا گزارش داد: نیروهای نظامی رژیم ترکیه چند موضع وابسته به شبه نظامیان قسد را در حومه شمالی حسکه به اشغال خود درآورد. نیروهای متجاوز رژیم ترکیه شهرک های مبروکه و تل جنب در حومه راس العین را به اشغال خود درآوردند و جنگنده های این رژیم به روستای صالحیه واقع در جاده تل تمر-راس العین در حومه شمالی حسکه حمله کردند. جنگنده پس از فرار نیروهای قسد، نیروهای رژیم ترکیه وارد روستای التروازیه شدند و جاده بین المللی حسکه-حلب را قطع کردند.
خارج شدن نیروگاه برق قامشلی از مدار به علت هدف قرار گرفتن از سوی ارتش ترکیه
خبرنگار سانا در حسکه گزارش داد: نیروگاه برق در شمال قامشلی به علت هدف قرار گرفتن از سوی متجاوزان ترکیه از مدار خارج شد.
به نقل از خبرگزاری فرانسه، هزاران نفر از فعالان مبارزه با سیاست های نئولیبرالی ماکرون روز شنبه در شهر تولوز فرانسه که به عنوان «مرکز ملی» برای چهل و هشتمین اقدام این جنبش تعیین شده بود، تجمع کردند که این تجمع با درگیریهای متعدد با نیروهای امنیتی همراه شد.
نیروهای امنیتی با استفاده گسترده از گاز اشک آور برای متفرق کردن تجمع، 17 نفر از تظاهر کنندگان را بازداشت کردند.
در شهرهای دیگر فرانسه نیز صد ها نفر در متز، پاریس، بوردو و به ویژه لیل تظاهرات کردند.
در تولوز از آغاز تظاهرات که مهم ترین تظاهرات در طول چند هفته اخیر بود، حوادثی رخ داد و نیروهای امنیتی که به صورت گسترده مستقر بودند، موفق شدند تجمع را پراکنده کنند.
یکی از خبرنگاران خبرگزاری فرانسه اعلام کرد گروه های زیادی از تظاهر کنندگان تا ساعات ابتدایی شب در بلوارها و خیابان های تجاری مرکز تولوز با سر دادن شعارهای «ما اینجا هستیم حتی اگر مکرون نخواهد، ما اینجا هستیم»، راهپیمایی کردند. اما تظاهر کنندگان موفق نشدند خود را به میدان نمادین کاپیتول برسانند که پلیس دسترسی به آنجا را روز قبل ممنوع کرده بود.
در این تظاهرات اعلام نشده در شهری که از آغاز جنبش در هفدهم نوامبر، پایگاه آن به شمار می رود، افراد بسیار کمی جلیقه های زرد به تن کرده بودند.
مرکز پلیس اوت-گارون (Haute-Garonne) اعلام کرد «تظاهرات که هزاران نفر در آن تجمع کرده بودند»، در حال متفرق شدن بود و 17 نفر به علت حمل اشیا ممنوع و پرتاب آنها به طرف ماموران پلیس و رفتار خشونت آمیز با ماموران و ممنوعیت شرکت در تظاهرات بازداشت شدند.
دستگاه های دولتی از زخمی شدن سطحی یک تظاهر کننده و یک مامور پلیس خبر دادند.
ناتالی، تظاهر کننده 60 ساله ای که تحت مراقبت «پزشکان مستقر در خیابان» قرار گرفته بود، اعلام کرد «پلیس با ممنوع کردن تظاهرات، با ما مانند سوسک رفتار می کند».
وی همچنین گفت «در یک لحظه که من در مقابل ویترین یک کافی شاپ بودم، پلیس گاز اشک آور شلیک کرد و گاز اشک آور مانند باران بر سر ما ریخت. انفجار گاز اشک آور باعث بریده شدن انگشتم شد».
کمی دورتر از او، روی یک دستگاه ویلچر اودیل مورن، رئیس انجمن هندی-سوسیال و از طرفداران جنبش فعالان مبارزه با سیاست های نئولیبرالی ماکرون تولوز از یک «بدرفتاری نهادینه» صحبت کرد.
وی گفت «دولت به مطالبات ما با گاز اشک آور و به مطالبات افراد ضد خشونت با نیروهای ضد شورش پاسخ می دهد».
خبرنگار الجزیره گزارش داد: نیروهای قسد از کشته شدن ۴۵ نفر از نیروهای خود طی چهار روز گذشته خبر دادند و این در حالی است که وزارت دفاع ترکیه از کشته شدن بیش از ۴۰۰ نفر از نیروهای قسد خبر داده است.
الجزیره اعلام کرد که تاکنون هشت نفر از شبه نظامیان وابسته به ترکیه هم کشته شده اند.
درباره تحولات میدان جنگ هم خبرنگار الجزیره گزارش داد که ارتش ترکیه و شبه نظامیان وابسته به آن تاکنون بر ۲۵ روستا در محورهای تل ابیض و راس العین مسلط شده اند.
خبرنگار الجزیره اعلام کرد: نیروهای ارتش ترکیه و شبه نظامیان وابسته به آن تل ابیض را محاصره کرده اند اما به آن وارد نشده اند تا بتوانند مین ها را جمع آوری کنند.
در حالی که آنکارا از تسلط بر شهر راس العین خبر می دهد اما نیروهای قسد ضمن تکذیب آن از درگیری های شدید در منطقه صنعتی راس العین خبر دادند.
به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین؛ نیروهای ارتش ترکیه و گروههای مسلح وابسته به آن، کنترل شهرک سلوک در شمال استان الرقه سوریه را در دست گرفتند.
این نیروها همچنین پیشروی به طرف شهر عین عیسی در شمال شرق سوریه را آغاز کردند.
شبکه الاخباریه سوریه با پخش گزارش مردمی از شهرهای درعا، الحسکه، لاذقیه ، القامشلی تأکید کرد مردم سوریه در سراسر کشور تجاوز ترکیه به خاک این کشور را محکوم می کنند.
مردم سوریه به اظهارات رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه و تجاوز این کشور به خاک سوریه واکنش تندی نشان دادند و این تجاوزها را به شدت محکوم کردند. مردم سوریه تأکید کردند دستان اردوغان همچنان به خون مردم این کشور آغشته است.
یکی از شهروندان سوری ساکن الحسکه گفت: «ما ساکنان استان الحسکه این تجاوز را محکوم می کنیم و تقسیم خاک سوریه را نمی پذیریم و خدشه وارد کردن به حاکمیت سوریه را قبول نمی کنیم».
یکی دیگر از شهروندان سوری ساکن الحسکه گفت: «باید همه دست به دست هم بدهیم؛ عرب ، کُرد، مسیحی و آشوری همه زیر پرچم جمهوری عربی سوریه قرار داریم تنها ضامن کشور هم دولت سوریه و پرچم جمهوری عربی سوریه و ارتش این کشور است.
یکی دیگر از شهروندان سوری نیز گفت: «تجاوزی ظالمانه بر خاک سوریه صورت گرفته است؛ این تجاوز و اشغالگری است و ترکیه در حال اشغال خاک سوریه است».
دیگر ساکن الحسکه نیز گفت: «ما از همه شهروندان سوریه می خواهیم در کنار هم و دست به دست هم حرکت کنیم و در برابر تجاوزهای ترکیه بایستیم و بر تمامیت ارضی کشور سوریه تأکید کنیم».
یکی از شهروندان سوری ساکن القنیطره گفت: «تجاوزی آشکار ضد سرزمین سوریه صورت گرفته است. باید کشورهای حامی و کشورهای اروپایی این تجاوز را محکوم کنند. همچنین باید در برابر استعمارگری ترکیه به طور عزتمندانه بایستیم».
یکی دیگر از شهروندان سوری ساکن القنیطره گفت: «ما این تجاوز خصمانه را محکوم می کنیم و پاسخ کشور سوریه به تجاوز ترکیه در زمان و مکان مناسب خواهد بود».
یکی دیگر از شهروندان سوری همین منطقه نیز اظهار داشت : «این بخشی از سوریه است که بخشی گرانقدر و مقدس است. سوریه خط قرمز است و نباید به هیچ کس اجازه داد تا به خاک سوریه تجاوز کند. این تجاوز است و همه مردم سوریه به طور کلی و اهالی القنیطره به طور ویژه آن را محکوم می کنند».
یک شهروند زن سوری ساکن لاذقیه گفت: «شاید برخی از مردم سوریه از دولت خود اعتراضاتی هم داشته باشند اما همچنان یک شهروند سوری هستند و قطعا مخالف با هرگونه تجاوز به خاک سوریه هستند ما باید مشکلات خود را به دست خود حل کنیم و نیازی به کسی نداریم که از خارج بیاید و برایمان مشکلمان را حل کند یا در کشور ما دخالت کند و به خاک کشورمان تجاوز کند».
یکی دیگر از شهروندان سوری ساکن لاذقیه گفت: «تجاوزی که اتفاق افتاد در هر منطقه ای از خاک سوریه تجاوز به کل کشور سوریه و ضد ملت سوریه است.»
یکی دیگر از شهروندان سوری نیز گفت: «ما این تجاوز ظالمانه ضد سوریه را محکوم می کنیم؛ زیرا هر حمله ای ضد هر بخشی از مردم سوریه که در خاک جمهوری عربی سوریه اتفاق بیفتد به منزله حمله به کل مردم سوریه و دولت سوریه است ما از ارتش سوریه نیز تشکر و قدردانی می کنیم».
یکی از شهروندان سوری ساکن درعا گفت: «اولا هر تجاوزی ضد هر وجبی از خاک سوریه را محکوم می کنیم واز شورای امنیت و کشورهای موجود در این شورا می خواهیم این حمله ظالمانه به شمال شرق سوریه را متوقف کند. این حملات از هر کشوری باشد به ویژه از سوی ترکیه باید متوقف شود».
یکی از رانندگان تاکسی در در عا نیز گفت: «ترکیه ای ها همواره به ما خیانت کرده اند آنها می خواهند خلافت عثمانی را دوباره روی کار بیاورند آنها مردمان بسیار بدی هستند اما شاء الله در این حملات موفق نخواهند شد». یکی از شهروندان زن سوری در درعا نیز گفت: پیروزی متعلق به سوریه است ان شاء الله.
وزیر دفاع ترکیه اعلام کرد که هماهنگی با آمریکا درخصوص عملیات نظامی در سوریه ادامه دارد.
به گزارش روسیا الیوم، «خلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه امروز اعلام کرد: هماهنگی آنکارا با واشنگتن درخصوص عملیات نظامی در شمال و شرق سوریه ادامه دارد.
وی در جریان بازدید از مرکز فرماندهی عملیات در نوار مرزی سوریه ضمن آگاهی از جزئیات عملیات نظامی در شمال و شرق سوریه، دستورات لازم را صادر کرد.
وزیر دفاع ترکیه همچنین خاطرنشان کرد که نیروهای ترکیه تاکنون به سوری ایست بازرسی آمریکا شلیک نکرده اند و نیروهای ترکیه به منبع تیراندازی در چارچوب دفاع از خویش واکنش نشان دادند و پیش از واکنش تمامی تدابیر لازم را برای اینکه به نیروهای آمریکایی آسیبی نرسد، اتخاذ کردند.
رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه روز چهارشنبه از آغاز عملیات نظامی این کشور در شرق فرات در چارچوب آنچه که آن را ایجاد منطقه امن در شمال سوریه می نامد خبر داد.
اسپوتنیک: به گفته منابع خبری روسیه از بیانیه شورای امنیت سازمان ملل درباره عملکرد ترکیه در سوریه حمایت نکرده است.
به گزارش اسپوتنیک، به گفته منابع خبری روسیه با بیانیه آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل درباره وضعیت حول عملیات نظامی ترکیه در سوریه مخالفت کرده است.
روز گذشته اقدامات آنکارا در کشور همسایه خود توسط اعضای شورای امنیت مورد بحث قرار گرفت، اما سند نهایی تصویب نشد. در پیش نویس سند اعضای شورای امنیت از آنکارا می خواهند که خصومتها در کشور همسایه را متوقف کند. روسیه پیش نویس این بیانیه را تأیید نکرد، زیرا مطابق با موضع مسکو نبود.
پیشتر وزارت خارجه روسیه اعلام کرده بود که برای جلوگیری از بی ثبات سازی بیشتر اوضاع در شمال شرقی سوریه و جلوگیری از کشته شدن غیرنظامیان، روسیه از همه طرفها درگیری میخواهد با خویشتنداری و دقت بسیار عمل کنند و تمامی کشورها باید به حاکمیت ارضی سوریه احترام بگذارند.
امروز در این جلسه گزینه آمریکایی که در آن واشنگتن و همچنین شرکای اروپاییاش نسبت به عملکرد ترکیه در سوریه ابراز نگرانی کردند، مورد بررسی قرار گرفت.
رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در 9 اکتبر از آغاز عملیات نظامی ترکیه «سرچشمه صلح» در سوریه خبر داد. به گفته وی، هدف از این عملیات مبارزه با شبه نظامیان کرد و تروریست های گروه دولت اسلامی (ممنوع در فدراسیون روسیه) در مناطق مرزی در شمال شرقی سوریه است.
سازمان «مدافع مردم اکوادور» اعلام کرد، ۵ نفر در تظاهرات ضد دولتی دراین کشور کشته شده اند.
سازمان «مدافع مردم اکوادور» در گزارشی اعلام کرد در تظاهرات ضد دولتی در این کشور تاکنون ۵ نفر کشته، ۵۵۴ نفر زخمی و ۹۲۹ نفر نیز بازداشت شده اند.
این ارقام، از زمان آغاز تظاهرات مردمی اکوادور که در ۳ اکتبر به وقوع پیوست ثبت شده است.
خبرهای منتشر شده از اکوادور، همچنین حاکی از آن است که شمار کشته شدگان، زخمی ها و بازداشتی ها در این کشور رو به افزایش است.
مردم اکوادور، به ویژه بومیان این کشور در اعتراض به برنامه های اقتصادی دولت خائن و دست راستی » لنین مورنو » رئیس جمهوری وهمکاری وی با صندوق بین المللی پول برای گرفتن وام و اجرای اصلاحات اقتصادی از هفته گذشته تظاهرات گسترده ای علیه دولت برگزار کرده اند.
گستردگی این تظاهرات به حدی بوده است که تولید نفت اکوادور نیز به سبب ورود مردم به مناطق نفتی و پالایشگاهی، و کنترل برخی از چاه های نفت این کشور با اختلال مواجه شده است.
هفته گذشته در پی عملیاتی شدن طرح حذف یارانههای سوخت، رانندگان تاکسی، اتوبوسها و کامیونها خیابانهای «کیتو» Quito پایتخت و «گوایاکیل» Guayaquil دومین شهر اکوادور را مسدود کردند.
دولت اکوادور برابر خیانت به قانون اساسی کشورش و لغو پناهندگی سیاسی و تحویل ژولیان آسانژ مبارز افشاگر و آزادیخواه به انگلیس با هدف تحویل وی به رژیم امپریالیستی آمریکا از »صندوق بینالملل پول« وام دریافت کرد و در
ازای این دریوزگی متعهد شده دست به رفورم های نئولیبرالی بر علیه زحمتکشان اکوادور بزند.
نماینده معترضان مردمی در اکوادور امروز شنبه درخواست مذاکره با دولت این کشور را رد کردند.
بر اساس اعلام این رسانه، معترضان در این خصوص اعلام کردند که تنها در شرایطی می توانند با «لنین مورنو» (Lenin Moreno) رئیسجمهوری اکوادور به مذاکره بپردازند که طرح وی مبنی بر حذف یارانه سوخت لغو گردد.
این درحالیست که با ادامه و تشدید اعتراضات مردمی در اکوادور، دولت این کشور سه شنبه هفته گذشته دستور خارج کردن دولت از شهر «کیتو» (Quito) پایتخت را صادر کرد.
بر اساس اعلام این خبرگزاری، دولت اکوادور دستور داد تا کلیه عملیات ها و اقدامات دولتی به صورت موقت از پایتخت به شهر بندری «گوایاکوییل» (Guayaquil) انتقال یابد.
«لنین مورنو» (Lenin Moreno) رئیسجمهوری اکوادور در نطق تلویزیونی در این خصوص اعلام کرده بود: هرگز حاضر به عقب نشینی از طرح قطع یارانه های سوخت در کشور نیستم.
رییس جمهوری اکوادور در ادامه سخنان خود همچنین معترضان به سیاستهای اقتصادی دولت را به تلاش برای کودتا نیز متهم کرد.
گفتنی است، اعتراضات اخیر در اکوادور باعث بدترین ناآرامی ها در سالهای اخیر در این کشور شده است.
اعتراض ها زمانی آغاز شد که رئیس جمهوری اکوادور در راستای طرح های ریاضت اقتصادی یارانه سوخت را حذف کرد تا کسری بودجه دولت این کشور کاهش یابد.
دولت اکوادور در برابر خیانت به قانون اساسی کشورش و لغو پناهندگی سیاسی وتحویل ژولیان آسانژ مبارز افشاگر و آزادیخواه به انگلیس با هدف تحویل وی به رژیم امپریالیستی آمریکا از »صندوق بینالملل پول« وام دریافت کرد و در
ازای این دریوزگی متعهد شده دست به رفورم های نئولیبرالی بر علیه زحمتکشان اکوادور بزند.
جرالدو ریورا نویسنده و مجری باسابقه فاکس نیوز در پیامی در صفحه توئیتر خود نوشت: چرا ما به عربستان نیروی بیشتری اعزام میکنیم؟ تا از این کشور خیلی ثروتمند و افراطی محافظت کنیم که از آمریکا متنفرند و در حملات ۱۱ سپتامبر به ما حمله کردند، کسانی که شکنجه میدهند، میکشند و خبرنگار مقیم آمریکا را قطعه قطعه کردند. چرا نظامیان ما از سوریه عقب نشینی کردند؟ آیا این کار برای همکاری با یک مستبد افراطی در ترکیه بوده است؟
دوستداشتن:
دوست داشتن در حال بارگذاری...
دستهبندی شده در: اخبار ایران و جهان, سرتیتر
نظر شما در مورد این نوشته چه بود؟