مرگ ۱۵ کودک ایرانی به دلیل تحریمهای آمریکا

مدیر عامل خانه ایبی از مرگ ۱۵ کودک ایبی به دلیل عفونت ناشی از نبود پانسمان میپلکس خبر داد.
به گزارش ایسنا، ایلنا نوشت: «سید حمیدرضا هاشمی گلپایگانی» مدیر عامل خانه ایبی، با ابراز تاسف از اینکه تحریمها بر ملزومات پزشکی بیماران ایبی اعمال شده است، گفت: اگر پانسمان میپلکس در اختیار کودکان مبتلا به ایبی قرار نگیرد، آنها درد شدیدی را در اندامشان متحمل میشوند. بیماران ایبی بینهایت به این پانسمان نیازمند هستند و متاسفانه برای آنها درمان جایگزینی هم وجود ندارد. امروز در شرایط تحریم این پانسمانها، مجبور هستیم از پمادهای ترکیبی و گاز وازلینههای چرمی استفاده کنیم، این در حالی است که تمام این پانسمانها یک دهم تاثیر پانسمان میپلکس را ندارند.
وی یادآور شد: میپلکس از سال ۹۵ توسط وزارت بهداشت برای کودکان ایبی تهیه میشد، ولی بعد از بازگشت دوباره تحریمها در اردیبهشت سال ۹۷، ما با عدم واردات پانسمان میپلکس مواجه شدیم. ما با نهادهای مختلف رایزنی کردیم، اما نتوانستند پانسمان مورد نیاز را وارد کنند. در نهایت سعی کردیم خودمان به عنوان یک نهاد غیرسیاسی با شرکت تولیدکننده وارد مذاکره شویم.
هر کشوری برای میپلکس سهمیه دارد، بنابراین دور زدن تحریم ممکن نیست
وی در ادامه افزود: ما با شرکت سوئدی که تنها تولیدکننده این پانسمان در دنیا است، نامهنگاری کردیم. این شرکت سوئدی طی نامهای رسما اعلام کرد که کشور شما در تحریم است و ما نمیتوانیم سهمیه پانسمانتان را ارسال کنیم. آمار مبتلایان به ایبی به قدری پایین است که تولید پانسمان آن، برای کشورها یا سرمایهگذاران صرفه اقتصادی ندارد. بنابراین تنها شرکت میپلکس این پانسمانها را تولید میکند. چون شیوع این بیماری تقریبا در کشورهای جهان یکسان است، هر کشور سهمیه خود را دارد. بنابراین دور زدن تحریمها غیرممکن است. هیچ کشوری نمیتواند بیش از سهمیه خود پانسمان دریافت کند و آن را به ما واگذار کند. امروز کودکان ما کمبود این پانسمان را لمس میکنند.
شرکت میپلکس به خاطر تحریم پانسمان کودکان ایبی را ارسال نمیکند
هاشمی با تاکید بر اینکه باید تحریم دارو و غذا به گوش نهادهای جهانی برسد، گفت: به زعم بنده تنها راهحل این مشکل این است که غذا و دارو جزو تحریم نباشد. البته آنها ادعا میکنند که غذا و دارو جزو تحریمها نیست، ولی اگر آخرین گزارش دیدهبان حقوق بشر را نگاه کنید، این ادعا مردود است، چرا که غذا و دارو تحریم است. ما به عنوان یک نهاد کاملا غیرسیاسی میبینیم که پانسمان کودکان ایبی بخاطر تحریمها به کشور وارد نمیشود و این چیزی است که ما از نزدیک لمس میکنیم.
فوت ۱۵ کودک ایبی به دلیل عفونت ناشی از نبود میپلکس
وی با تاکید بر اینکه تحریمها به طور مشخص دارو و پانسمان بیماران ایبی را هدف گرفته است، بیان کرد: برای تهیه پانسمانها مشکل نقل و انتقال ارز نیست، بلکه آن شرکت سوئدی مشخصا از ارسال میپلکس به ایران خودداری میکند. بخاطر عدم دسترسی کودکان ایبی به پانسمان میپلکس، حداقل ۱۵ نفر به خاطر عفونت فوت کردهاند و ما این موضوع را به گوش مسئولان مربوطه، وزارت بهداشت و وزارت کشور رساندهایم، ولی بیشتر از این کاری نمیتوانیم انجام دهیم.
هاشمی گفت: الان در شرایطی هستیم که برخی مسافران در بازگشت به کشور چند میپلکس با خود میآورند. مسلما این مشکل ما را حل نمیکند. باید در رابطه با این که غذا و دارو تحریم است صحبت شود. این باید به گوش نهادهای جهانی برسد. اگر این موضوع ثابت شود، گام بسیار بزرگی برداشته شده است. شاید تحریمکنندهها مجاب شوند که مردم ایران از جمله بیماران ایبی در بُعد نظام سلامت به جهت تحریمها در خطر هستند.
لباس پوشیدن و مدرسه رفتن کودکان ایبی به وجود میپلکس وابسته است
مدیر عامل خانه ایبی با تاکید بر اینکه زندگی بیماران ایبی به پانسمان میپلکس وابسته است، گفت: به طور مثال بیماران کلیوی و بیماران هموفیلی هم مشکل داروئی دارند، اما ما وضعیت بیماران ایبی را از نزدیک میبینیم. شاید تفاوت این بیماری دردی باشد که با چشم دید میشود. ما زخم، درد و عفونت را در اندام بیماران ایبی میبینیم، اگر پانسمان در اختیار این بیماران باشد، ۸۰ درصد مشکلات آنها حل میشود. اگر بیمار ایبی پانسمان داشته باشد، میتواند لباس بپوشد و لباسش جذب زخمش نشود. فقط در این شرایط کودک ایبی میتواند به مدرسه برود.
وی در پایان با اشاره به اینکه ایبی در لیست بیماریهای خاص است، ولی اعتباری به آن تعلق نمیگیرد، گفت: سال پیش مجلس شورای اسلامی بیماری ایبی را در لیست بیماریهای خاص لحاظ کرد، اما بودجهای برای این بیماری اختصاص پیدا نکرد، بلکه فقط روی کاغذ یک چیزی نوشته شد. باید مجلس همت کند و بودجهای برای کودکان ایبی در نظر بگیرد.
استقبال ترامپ از کودتا آمریکائی علیه رئیسجمهوری بولیوی
رئیسجمهوری آمریکا از کودتایی آمریکائی که منجر به استعفای همتای بولیویایی خود شد، استقبال کرد و مدعی شد سران ونزوئلا و نیکاراگوئه نیز باید از این مسئله درس عبرت بگیرند.
به گزارش رویترز، دونالد ترامپ رئیسجمهوری آمریکا در واکنش به تحولات بولیوی مدعی شد استعفای ایوو مورالس رئیسجمهوری این کشور موجب بقای دموکراسی،!!! میشود و به منزله پیامی خطاب به رژیمهای نامشروع ونزوئلا و نیکاراگوئه است.
وی در این باره مدعی شد: استعفای مورالس لحظهای حساس برای برقراری دموکراسی در نیمکره غربی است. این پیامی است خطاب به ونزوئلا و نیکاراگوئه مبنی بر اینکه اراده مردم همواره پیروز میشود.
گفتنی است مورالس برای دریافت پناهندگی سیاسی عازم کشور مکزیک شد.
خروج مورالس از موطن خود در حالی صورت می گیرد که نیروهای نظامی و انتظامی بولیوی برای بهانه آنچه مقابله با درگیریهای خشونت آمیز میان معترضان و حامیان مورالس در خیابانهای لاپاز مستقر شده اند. در حالیکه پلیس مستقیماً در کودتا دخالت دارد.
مورالس که نخستین رئیس جمهور بومی بولیوی بشمار می رفت، از شهر «چیمور» در مرکز بولیوی سوار بر هواپیمای دولتی مکزیک شد.
وی در یک پیام توئیتری اعلام کرد که کشور بولیوی را به مقصد مکزیک ترک می کند، اما قول داد که با «توان و انرژی» بیشتری بازخواهد گشت.
برای توقف جنایات اسرائیل باید حمایت جهانیان را جلب کنیم
نخست وزیر مالزی بر ضرورت جلب حمایت کشورهای جهان در راستای توقف جنایات رژیم اسرائیل تاکید کرد.
به گزارش النشره، ماهاتیر محمد نخست وزیر مالزی بر ضرورت جلب حمایت کشورهای جهان در راستای توقف جنایات اسرائیل تاکید کرد.
وی در جریان یک کنفرانس تصریح کرد که اگر به دنبال توقف جنایات اسرائیل علیه مسلمانان در فلسطین هستیم، باید حمایت جهانیان را بدست بیاوریم اما اگر به سمت خشونت و تروریسم گام برداریم، جهانیان را به سمت حمایت از تل آویو سوق داده ایم.
تل آویو هدف حمله موشکی فلسطینی
نیروهای فلسطینی در غزه به تلافی حمله ارتش اسرائیل به نوار غزه و به کشتن بها سلیم ابوالعطا از رهبران جنبش جهاد اسلامی، شهر تل آویو را با شمار زیادی موشک هدف حمله قرار داد. در پی عملیات جهاد اسلامی فلسطین، آژیر خطر در محلههای «ریشون لتسیون» و «منطقة حولون » در تل آویو به صدا درآمد. کلاسهای درس و محلهای کار و مراکز تجاری در تل آویو و شهرکهای مرکزی اسرائیل تعطیل و پناهگاهها در منطقه دیمونا بازگشایی شد. حمله نیروهای فلسطینی به تل آویو، اولین حمله از سال ۲۰۱۴ تاکنون به شمار می آید.
کوربین کودتا علیه مردم بولیوی را محکوم کرد
،«جرمی کوربین» رئیس حزب کارگر انگلیس روز دوشنبه (امروز) در توییتر خود کودتا علیه مردم بولیوی را محکوم کرد.
وی در این توییت نوشت: «دیدن اینکه «اوو مورالس» با کسب پیشرفتهای اجتماعی زیادی، مجبور به استعفا شده است، جای تاسف دارد.
کوربین گفت: «من این کودتا علیه مردم بولیوی را محکوم میکنم و برای دموکراسی، عدالت اجتماعی و استقلال، در کنار آنها میایستم.»
بنا بر اعلام کمیسیون انتخابات بولیوی و رای دادگاه عالی این کشور پس از شمارش دستی آرا، اوو مورالس موفق شده بود با کسب 47 درصد آرا بر رقیبش کارلوس مسا با 36 رصد آرا پیروز شود. پس از این اعلام، عدهای در اعتراض به نتایج انتخابات به خیابانها آمدند.
در پی افزایش اعتراضات به نتایج انتخابات ریاستجمهوری اوو مورالس شب گذشته استعفا کرد و برخی گزارشها حاکی از آن است که فرمانده ارتش بولیوی خواستار کنارهگیری وی از قدرت شده است.
استعفای مورالس موجی از واکنشها را در جامعه جهانی به همراه داشت و اکثر کشورهای جهان، تحولات اخیر در این کشور را کودتا توصیف کردهاند.
تلاش آمریکا برای تکرار کودتای بولیوی در ونزوئلا
پس از کودتای ارتش بولیوی علیه رئیس جمهور این کشور، رسانه های غربی در تلاش هستند تا با تعریف از این جریان و مقایسه آن با تحولات ونزوئلا، ارتش سرزمین چاوز را علیه مادورو بشورانند.
استعفای «ایوو مورالس» از سمت ریاست جمهوری بولیوی که در پی تهدید ارتش انجام شد، یک پیروزی برای کشورهای غربی بویژه آنهایی که سعی دارند آمریکای لاتین را همچنان به عنوان مستعمره در دستان خود نگه دارند محسوب می شود.
برای این قبیل کشورها، وجود چهره های چون هوگو چاوز، مورالس، لولا داسیلوا، برادران کاسترو و … به هیچ وجه قابل تحمل نیست از همین رو شاهد هستیم در کشورهای آمریکای لاتین که چهره های چپ گرا در راس کار هستند تحولات امنیتی آغاز می شود که هدف نهایی آنها سرنگون کردن دولت حاکم است.
نمونه بولیوی و ونزوئلا از مثال های بارز این جریان هستند. البته در خصوص کشورهایی همچون کوبا نیز، آمریکا با استفاده از گزینه فشار اقتصادی سعی در تسلیم کردن آنها دارد.
بر همین اساس اکنون که با تهدید ارتش بولیوی و اعتراضات چند روزه در بولیوی، رئیس جمهور ضد استعماری این کشور کنار رفته غربی ها سعی دارند تا با تمجید از این جریان به نوعی مردم سایر کشورها از جمله ونزوئلا را تحمیق کرده و به نوعی راه را به آنها نشان دهند.
در همین رابطه امروز سه شنبه رویترز در گزارشی به مقایسه تحولات بولیوی و ونزئلا پرداخته و می نویسد: تفاوت تحولات بولیوی و نزوئلا در این است که ارتش ونزوئلا قبول نکرده علیه مادورو قیام کند اما ارتش بولیوی در حمایت از اعتراضات ضد دولتی وارد عمل شد و همین امر منجر به استعفای مورالس گردید.
رویترز در ادامه تلاش کرده تا با لحنی زیرکانه ارتش ونزوئلا را به پیروی از اقدامات ارتش بولیوی تشویق کند.
علاوه بر رسانه های غربی، مقامات این کشورها نیز به تمجید از کودتای انجام شده در بولیوی پرداخته اند برای مثال، دونالد ترامپ رئیسجمهوری آمریکا در واکنش به تحولات بولیوی مدعی شد استعفای ایوو مورالس رئیسجمهوری این کشور موجب بقای دموکراسی میشود و به منزله پیامی خطاب به رژیمهای نامشروع ونزوئلا و نیکاراگوئه است.
وی در این باره مدعی شد: استعفای مورالس لحظهای حساس برای برقراری دموکراسی در نیمکره غربی است. این پیامی است خطاب به ونزوئلا و نیکاراگوئه مبنی بر اینکه اراده مردم همواره پیروز میشود.
آمریکا پرچمدار تحولات بولیوی
علاوه بر این اظهارات ترامپ، دولت واشنگتن از مجمع قانونگذاری بولیوی خواست تا هرچه زودتر جلسهای را با هدف تایید رسمی استعفای ایوو مورالس رئیسجمهوری این کشور آمریکای لاتین ترتیب دهد و در راستای پر کردن خلاء سیاسی موجود، فرایند غیر نظامی انتقال قدرت را آغاز کند.
یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا نیز در این باره مدعی شد: واشنگتن آنگونه که دولت مکزیک و خود مورالس میگویند کودتا را عامل کنارهگیری وی تلقی نمیکند. بالعکس، این نتیجه اعتراضات مردم بولیوی بود که از حکومتی که خواست آنها را نادیده میگرفت به تنگ آمده بودند.
اتحادیه اروپا
اتحادیه اروپا نیز در واکنش به تحولات بولیوی، تمامی طرفهای درگیر در تنش سیاسی جاری در این کشور را به «خویشتنداری» و «مسئولیتپذیری» خواند.البته خویشتن داری کی؟ مهم نیست کودتا را پلیس و ارتش کردهاند محکوم نیست بقیه که مورد کودتا واقع شدهاند باید خویشتنداری کند
فدریکا موگرینی، کمیسر روابط خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه گفت: «مایلم با صراحت اعلام کنم ما خواهان آن هستیم که همه طرفهای درگیر در کشور [بولیوی] ضمن خویشتنداری و پذیرفتن مسئولیت خود، کشور را به آرامی به سوی انتخابات پیش ببرند؛ انتخاباتی سالم که مردم بولیوی از طریق آن خواسته دموکراتیک خود را ابراز کنند.»
وی پس از آن در جریان یک نشست مطبوعاتی در جمع وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا گفت: «اگر بولیوی از ما بخواهد و شرایط فراهم باشد، اتحادیه اروپا هیئتی را برای نظارت بر انتخابات آتی به این کشور خواهد فرستاد.»
ونزوئلا هدف بعدی
آمریکا سالهاست که بدنبال براندازی در ونزوئلا و حاکم کردن جریان های همسو با واشنگتن در کاراکاس است. این تلاش ها از سال گذشته و با وارد بازی شدن «خوان گوایدو» وارد مرحله جدی شد و وی با رئیس جمهور خواندن خود پیشبرد اهداف آمریکا در ونزوئلا را در دست گرفت.
بعد از اقدام گوایدو، ۵۰ کشور که عمده آنها غربی بودند از گوایدو حمایت کردند اما حمایت های آنها با توجه به آنکه عمده مردم و همچنین ارتش ونزوئلا همچنان از مادورو حمایت می کنند راه به جایی نبرده اند.
البته چند ماه قبل و در زمان حضور «جان بولتون» در کاخ سفید، کودتایی نصفه و نیمه علیه مادورو در ونزوئلا انجام شد اما این کودتا راه به جایی نبرد و همین امر یکی از دلایل ایجاد اختلاف میان ترامپ و بولتون گردید.
اکنون اما با به ثمر نشستن کودتا در بولیوی گویا غربی ها انگیزه جدیدی یافته اند و تلاش دارند تا این موج ایجاد شده را به ونزوئلا بکشانند.
اینکه این تلاش ها در خصوص ونزوئلا به ثمر می نشیند یا خیز نیاز به بحث جداگانه ای دارد اما آنچه مسلم است آن است تا زمانیکه رهبران چپ گرا و ضد استعماری در کشورهای آمریکای لاتین در راس کار باشند مواردی همچون اعتراض، ناآرامی و کودتا (نمونه های بولیوی و ونزوئلا) و مطرح شدن اتهامات مالی (نمونه برزیل) حربه هایی هستند که با توسل به آنها می توان چهره های حامی غرب را به روی کار آورد.
برابری سرمایه یک درصد آمریکاییها با کل دارایی طبقه متوسط
اقتصاد آمریکا، یک درصد از شهروندان این کشور را چنان ثروتمند کرده است که دارایی آنان برابر با کل سرمایه طبقههای متوسط و متوسط به بالاست.
برابری سرمایه یک درصد آمریکاییها با کل دارایی طبقه متوسط
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما بلومبرگ نوشت سرمایه یک درصد طبقه ثروتمند آمریکا با کل دارایی طبقه متوسط و متوسط به بالای این کشور برابری میکند.
توسعه اقتصاد آمریکا، یک درصد از شهروندان این کشور را چنان ثروتمند کرده است که اکنون دارایی آنان برابر با کل سرمایه طبقههای متوسط و متوسط به بالا است. بر اساس آمار منتشر شده از سوی فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا)، این قشر ثروتمند طی دهه اخیر شاهد سود چشمگیری در سهام خود بوده است؛ تا جایی که اکنون کنترل بیش از نیمی از سهام شرکتهای خصوصی و دولتی آمریکا را به دست دارد. سرمایه این قشر در سه ماهه دوم سال، ۳۵.۴ تریلیون دلار بوده و این در حالی است که مجموع کل دارایی دهها میلیون شهروند طبقههای متوسط و متوسط به بالا ۳۶.۹ تریلیون دلار است.
به گفته استفن کولاویتو (Stephen Colavito)، استراتژیست ارشد بازار در شرکت سرمایه گذاری Lakeview Capital Partners در آتلانتا، » این قشر نمیتواند با سپرده یا هر نوع سرمایه گذاری منفعل چنین سودی بدست آورد، بنابراین پول خود را در سهام سرمایه گذاری میکنند. چنین سرمایه گذاری هایی، ثروتمندان را واجد شرایط گذاشتن پول در صندوقهای سرمایه گذاری اختصاصی و صندوقهای سهام خصوصی کرده است. چنین صندوقهایی برای واجد شرایط شدن به دست کم ۵ میلیون دلار سرمایه نیاز دارند. به گفته کولاویتو، در چنین شرایطی، فراتر رفتن سرمایه یک درصد قشر ثروتمند آمریکا از کل دارایی طبقات متوسط و متوسط به بالا در آینده نزدیک به هیچ روی دور از انتظار نیست.
خشونت معترضان هنگ کنگی علیه طرفداران دولت
شبکه تلویزیونی راشاتودی انگلیسی زبان روسیه به خشونتهای بی سابقه از سوی تظاهرات کنندگان ضد دولتی در هنگ کنگ پرداخت و تصاویری را نشان داد که وقتی یکی از طرفداران دولت محلی هنگ کنگ با معترضان ضد پکن مباحثهای داغ کرد، آنها روی او سوختی (مانند الکل یا بنزین) ریختند و او را به آتش کشیدند.
این شبکه تلویزیونی سپس تصاویری را که با دوربین گوشی تلفن همراه هوشمند برداشته شده بود، پخش کرد. این تصاویر نشان میدهد که یکی از طرفداران دولت محلی هنگ کنگ که پیراهنی سبز رنگ به تن دارد، در حال بحث با مخالفان دولت چین است، که ناگهان یک نفر از آنها روی او سوختی که داخل یک بطری بود، میریزد و پیش از آن که وی بتواند کوچکترین واکنشی از خود نشان دهد، او را به آتش میکشد. این تصاویر در ادامه نشان میدهند کسانی که این کار را با آن مرد کردند، به جای این که به او کمک کنند در حالی که او در آتش میسوزد پا به فرار میگذارند.
خبرنگار این شبکه گفت: هویت مردی که این تصاویر، آتش گرفتنِ او را نشان میدهد، هنوز مشخص نشده است. مقامات هنگ کنگی تأیید کرده اند که او هنوز زنده است، اما در شرایط بسیار بحرانی (در بیمارستان) به سر میبرد. این مرد، پس از آن که با شورشیان بحث و مجادله کرد، مورد حمله قرار گرفت و به آتش کشیده شد.
این شبکه سپس اظهارات مقامات آمریکایی و انگلیسی را در حمایت از شورشیان هنگ کنگی پخش کرد و خبرنگار راشاتودی گفت: حمایتهای آمریکا و انگلیس بود که به ناآرامیها در هنگ کنگ دامن زد و اکنون نیز مسبب ادامه این اعتراضات و درگیریها همان دو کشور هستند.
این شبکه سپس تصاویر دیگری را نشان داد که در ماههای اخیر معترضان هنگ کنگی به حامیان دولت محلی هنگ کنگ که طرفدار دولت مرکزی چین است، حمله میکنند، آنها را به شدت کتک میزنند و حتی با چاقو آنها را مضروب میسازند.
خبرنگار این شبکه سپس تصاویری از خشونت پلیس هنگ کنگ با معترضان را نشان داد و گفت: خشونت در هر دو طرف وجود دارد. مثلاً یک افسر پلیس هنگ کنگ با موتورسیکلتِ پلیس به جمعی از تظاهرات کنندگانِ معترض حمله میکند که منجر به زخمی شدن دو تن از آنها میشود.
خبرنگار گفت: معترضان به آتش زدن عمدی ساختمانها و مردم و همچنین غارت اموال عمومی میپردازند در برخی از موارد، نیروهای پلیس هنگ کنگ با آنها برخورد خشن میکنند. نیروهای پلیس همچنین از گاز اشک آور و اسپری فلفل برای پراکنده کردن معترضان استفاده میکنند.
مجری این شبکه افزود: ناآرامیهای هنگ کنگ در اعتراض به قانونی آغاز شد که قرار بود تصویب شود تا دولت محلی هنگ کنگ بتواند شهروندان مجرم هنگ کنگی را برای محاکمه، به چین مسترد دارد. البته این قانونِ استرداد هرگز تصویب نشد، اما دامنه اغتشاشات و شورشها همچنان گستردهتر شده است.
مزید بر علت این است که ناآرامیهای هنگ کنگ به طرزی فزاینده رو به خشونت گذاشته و ممکن است کاملاً از کنترل خارج شود. اگر هیچ یک از دو طرف نخواهد عقب نشینی کند یا به طرفِ مقابل امتیاز دهد، ممکن است دیگر مسیری برای بازگشت به آرامش در هنگ کنگ باقی نماند.
پاک نونگ وونگ، استاد علوم سیاسی در دانشگاه بات در انگلیس، گفت: خشونتهای شدید، پیام تظاهرات کنندگان هنگ کنگی را کاملاً تحت الشعاع قرار داده است. من شاهد پوشش خبری گسترده از تظاهرات هنگ کنگ در رسانهها (ی غربی) بوده ام. این گزارشهای خبری، عمدتاً جانبدارانه و صرفاً در حمایت از تظاهرات کنندگان ضددولتی هستند.
در این گزارشها بیشتر به خشونتهای پلیس علیه معترضان پرداخته میشود، اما کمتر از خشونت معترضان علیه شهروندان هنگ کنگیِ طرفدار دولت محلی یا برضد نیروهای پلیس سخن به میان میآید. این خشونتها از محبوبیت این جنبش کاسته و به وجههِ معترضان صدمه زده است.
ما در برخی تصاویر میبینیم که معترضان مانند گروههای چریکی عمل میکنند و در نقاط مختلف هنگ کنگ پراکنده میشوند و دست به خشونت میزنند. به همین علت، برای نیروهای پلیس دستگیری و محاکمه این افراد بسیار دشوار است.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟