
دستگیری تعدادی از دانشجویان دانشگاه تهران در تجمع دیروز
در پی تجمع روز گذشته تعدادی از دانشجویان دانشگاه تهران در اعتراض به حوادث اخیر و مشکلات اقتصادی کشور، تعدادی از این دانشجویان بعد از پایان تجمعات در محوطه بیرون از دانشگاه دستگیر شدند.
دکتر سعید حبیبا در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: روز گذشته تعدادی از دانشجویان معترض به حوادث اخیر و همچنین مشکلات روز جامعه در دانشگاه تهران تجمع کردند که بنابر اخبار رسیده، چند نفر از دانشجویان بعد از پایان تجمعات در بیرون از دانشگاه دستگیر شدند.
2 کشته در اعتراضات بنزینی بومهن (استان تهران)
2 کشته در اعتراضات بنزینی بومهن (استان تهران)در اعتراضات بنزینی 2 نفر در بومهن کشته شدند.
به گزارش ایرنا اعتراضات در ارتباط با افزایش نرخ بنزین در بعد از ظهر یکشنبه (۲۶ آبان) در بومهن (استان تهران) ۲ کشته و ۴ مجروح داشت.
دو کلام از فرانسه پدر گران کردن بنزین و سرکوب مخالفان بشنویم
به نقل از «اسکای نیوز» وزارت خارجه فرانسه روز دوشنبه در اظهاراتی مداخلهجویانه درباره امور داخلی ایران، خواستار «احترام ایران به آزادی بیان و حق اعتراضات مسالمتآمیز» در ایران شد.
پیش از این دولت آمریکا و آلمان نیز در بیانیههایی که مداخله آشکار در امور داخلی یک کشور محسوب میشود، از اغتشاشات و ناآرامیها در ایران حمایت کرده و خواستار برخورد مسالمتآمیز با تخریبگران اموال عمومی و مردمی شده بودند.
لازم به یادآوری است که پس از گرانی بنزین در ایران مردم برای اعتراض به بالا رفتن قیمت بنزین خیابانها آمده و توسط رژیم ایران سرکوب شدند فرانسه مشابه این عمل را از یک سال پیش علیه جلیقه زردها انجام می دهد و تا به حال چندین نفر از معترضان کشته و کور شده اند.
رسانههای انگلیس: «۳۹ پناهجوی ایرانی» در کانال مانش دستگیر شدند
رسانههای انگلیس خبر دادند که اداره مرزبانی این کشور در کانال مانش سرنشینان چهار قایق را که همه میگویند ایرانی هستند، دستگیر کردند.
به نوشته روزنامه «گاردین» و شبکه جهانی «بیبیسی»، با شناسایی و توقیف چهار قایق کوچک که تلاش میکردند از کانال مانش عبور کرده و خود را به انگلیس برسانند، در مجموع ۳۹ سرنشین بازداشت شدند.
کانال مانش یا کانال انگلیس قسمتی از اقیانوس اطلس است و این اقیانوس را به دریای شمال پیوند میدهد. این کانال در شمال فرانسه و جنوب انگلیس قرار دارد.
طبق گزارش رسانههای انگلیس، ساعت چهار و نیم صبح روز یکشنبه (دیروز) اداره مرزبانی این کشور در نزدیکی «دوور» از حضور یک قایق کوچک با نُه سرنشین در کانال مانش خبر دار شدند و این قایق را توقیف کردند.
بنا بر این گزارشها، دومین قایق با پنج سرنشین در ساعت شش صبح پیدا شد. بین ساعت هفت تا هفتونیم صبح هم دو قایق دیگر با یازده و چهارده سرنشین وارد این منطقه شدند.
یک سخنگوی وزارت کشور انگلیس اعلام کرد که همه ۳۹ سرنشین این قایقها، خودشان را اتباع ایران معرفی کردهاند.
طبق اعلام این وزارتخانه، همه این افراد بازداشت شده و به شهر بندری «دوور» منتقل شدند تا قبل از دیدار مقامهای مهاجرتی با آنان، مورد تست پزشکی قرار گیرند.
نام «بنیاد دفاع از دموکراسی» رسما به عنوان یک «لابی» اعمال نفوذ در آمریکا ثبت شد
به گزارش المانیتور، مؤسسه آمریکایی «بنیاد دفاع از دموکراسی» (FDD) که یکی از مأموریتهای اصلیاش ترغیب آمریکا به اعمال فشار علیه کشورهای مخالف و یا مستقل از آمریکا از جمله کوبا، نیماراگوئه، ونزوئلا و ایران است، رسماً یک بازوی لابی برای خودش ثبت کرده است.
«گروههای لابی» در آمریکا گروههایی هستند که در ازای دریافت پول از کشورها یا گروههای دیگر برای اثرگذاری بر تصمیمهای سیاستگذاران در این کشور فعالیت میکنند.
پایگاه «المانیتور» بر اساس اسنادی که روی وبسایت مجلس نمایندگان آمریکا قرار گرفته، نوشته است که گروه «افدیدی اکشن» از مؤسسههای وابسته به «بنیاد دفاع از دموکراسی»، روز جمعه (۱۵ نوامبر) نام خودش را ذیل «قانون ثبت کارگزاران خارجی» به عنوان گروه لابی ثبت کرده است.
طبق گزارش المانیتور، گروه «افدیدی اکشن» اواخر سال ۲۰۱۸ توسط مدیران «بنیاد دفاع از دموکراسی» به عنوان یکی از مؤسسات وابسته به این سازمان راهاندازی شده است.
در سندی که روی وبسایت مجلس نمایندگان قرار گرفته در توضیح درباره رسته فعالیت این گروه نوشته شده است: «جلب حمایت در راستای منافع امنیت ملی و سیاست خارجی آمریکا.»
طبق این سند، «تایلور استاپلتون»، معاون «افدیدی» در امور کنگره فردی است که مجاز به لابیگری از جانب «افدیدی اکشن» در راستای مأموریت ذکرشده در بالا خواهد بود.
ثبت این گروه به عنوان گروه لابیگر گمانهزنیهای قبلی مبنی بر اینکه این گروه در ازای دریافت پول در حال پیشبرد منافع طرفهای خارجی است را اثبات میکند.
ایران شهریورماه سال جاری بنیاد دفاع از دموکراسیها و مدیر آن را در فهرست تحریمی جمهوری اسلامی ایران قرار داده است.
در بیانیه وزارت خارجه ایران تصریح شده این گروه «آگاهانه و عامدانه از طریق اقداماتی از قبیل تولید و انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابیگری و کارزار تبلیغاتی منفی به نحوی موثر در طراحی، اعمال و تشدید اثرات تروریسم اقتصادی علیه کشورمان مشارکت داشته و دارند؛ و به شکلی جدی و فعال در جهت آسیب وارد کردن به امنیت و منافع حیاتی مردم ایران تلاش کرده و میکنند.»
گروه افدیدی در طراحی سیاستهای «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا علیه ایران و خروج این کشور از برجام در اردیبهشتماه سال گذشته هم نقش فعالی ایفا کرد. المانیتور نوشته مقامهای ارشد آمریکایی به نقش گسترده این موسسه در سیاستهای آمریکا اذعان کردهاند.
«هربرت رابرت مکمستر»، مشاور امنیت ملی وقت آمریکا در جلسهای اکتبر ۲۰۱۷ گفت: «ما به پژوهشها و تحلیلهای افدیدی متکی بودهایم.»
المانیتور نوشته این گروه با اسرائیل و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس ارتباطات نزدیکی دارد. سال گذشته، افدیدی ۶۰۰۰ دلار برای بردن یکی از کارکنان کنگره آمریکا به فلسطین اشغالی هزینه کرد. علاوه بر این، پایگاه اینترسپت سال ۲۰۱۷ گزارش داد «مارک دوبوویتز»، مدیر عامل افدیدی با سفیر امارات در آمریکا برای هدف قرار دادن شرکتهای اماراتی که در اندیشه سرمایهگذاری در ایران بودهاند همکاری کرده است.
در منابع رسانهای گزارشهایی هم درباره منابع مالی لابی افدیدی وجود دارد. سال ۲۰۱۱ فهرستی از اسامی شماری از حامیان مالی افدیدی به رسانهها درز پیدا کرد. این سند و اسناد مربوط به تأسیس افدیدی نشان داد تقریبا تمام حامیان مالی و موسسان این موسسه از یهودیان شناختهشده آمریکایی هستند که روابط نزدیک و دیرینهای با اسرائیل و به خصوص حزب «لیکود» به رهبری «بنیامین نتانیاهو» دارد
این افراد که عمدتا با عنوان «خیّر» فعالیت میکنند، بخشی از سرمایه خود را برای تأمین امنیت اسرائیل صرف کردهاند و عمدتا هم سابقهای طولانی در دشمنی با ایران دارند.
پناه جویان در ژاپن سالها در بازداشتگاه هستند
نقل از ان اچ کي، شبکه تلویزیونی ان اچ کی گزارش داد درخواست پناهندگی شمار زیادی از پناه جویان در ژاپن رد شده است و آنها در بازداشتگاه های موقت به سر می برند.
درخواست کمتر از یک درصد از ده ها هزار پناهجو در ژاپن پذیرفته شده است. صدها تن از افرادی که درخواست شان رد شده است در مراکز مهاجرت نگهداری می شوند. برخی از آنها چند سال است که در این مراکز به سر می برند. این بازداشت های طولانی مدت سبب بروز انتقادهایی در داخل ژاپن و همچنین سراسر جهان شده است.
هشدار مورالس درباره بروز جنگ داخلی در بولیوی
«اوو مورالس» رئیس جمهوری قانونی، منتخب و مردمی بولیوی در مصاحبهای با خبرگزاری اسپانیایی «افه» که روز یکشنبه منتشر شد، در پاسخ به احتمال وقوع جنگ داخلی در بولیوی گفت: در این باره بسیار نگرانم. وقتی ما در راس قدرت بودیم شهر و روستا، شرق و غرب کشور را متحد کرده بودیم.
وی افزود: اما امروز گروههایی در حال رشد هستند که به خشونتها دامن میزنند، یعنی اعضای گروههای تبهکار و معتادان به مواد مخدر. آنها حتی وارد دانشگاهها شده و گروههای شبهنظامی تشکیل دادهاند.
طبق گزارش «کمیسیون حقوق بشر قاره آمریکا» از زمان آغاز ناآرامیهای بولیوی دستکم 23 نفر کشته و 715 تن دیگر زخمی شدهاند.
آشوبهای بولیوی پس از آن آغاز شد که مورالس در انتخابات 20 اکتبر (28 مهر) به پیروزی رسید اما گروههای مخالف نتیجه انتخابات را رد کرده و مدعی تقلب در انتخابات شدند.
«کارلوس مسا» مهره امپریالیسم آمریکا و رئیس جمهوری سابق بولیوی که مهمترین رقیب مورالس بود گفت که نتیجه انتخابات و پیروزی مورالس را به رسمیت نمیشناسد.
مورالس در پی کودتا و اعتراضات مهندسی شده از سوی آمریکا کنارهگیری کرد و به مکزیک پناهنده شد. مورالس و «آلوارو گارسیا» معاون رئیس جمهوری بولیوی تحولات این کشور را کودتا خواندند.
«جنینه آنیس» معاون سنای بولیوی به عنوان رئیس جمهوری موقت البته دست نشانده آمریکا فعالیتش را شروع کرده است.
اوضاع دشوار نیروهای ترکیه در شمال سوریه
در حالی که بیش از یک ماه از حمله نیروهای ترکیه به شمال سوریه می گذرد، عقب نشینی نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) از بخش های وسیعی از مناطق مرزی شمال سوریه و استقرار نیروهای ارتش این کشور به جای آنها در منطقه ای به وسعت 700 کیلومتر مربع، نیروهای ارتش ترکیه را با مشکلات زیادی روبرو کرده است.
محافل سیاسی دمشق استقرار نیروهای ارتش سوریه به جای نیروهای قسد را که از مناطق شمالی عقب نشینی کرده اند عامل برقراری توازن سیاسی و نظامی در این مناطق می دانند.
مهند الضاهر کارشناس مسائل راهبردی گفت: آمریکا می خواهد اوضاع هر چه بیشتر پیچیده و بغرنج شود به همین سبب می خواهد کردها را متقاعد کند برای آنچه دفاع از موجودیت کردها می نامد در این مناطق باقی بمانند تا اوضاع همچنان به همین شکل باقی بماند و بحران طولانی تر شود. بهانه آنها نیز حمایت از میدان ها و چاه های نفت یا بهره برداری از این میدان ها به نفع کردهاست. به نظر من دولت سوریه همچنان به عملیات آزادسازی مناطق کشور ادامه می دهد و این نشان می دهد فعالیت های سیاسی و نظامی به یکدیگر گره خورده اند و از یکدیگر جدا نیستند.
با ادامه تجاوزات ترکیه به سوریه، نقشه جدیدی از گروه های نظامی مختلف ترسیم شده است که طی آن حضور نظامی ترکیه و آمریکا با هم درآمیخته است. این در حالیست که آخرین اطلاعات نشان می دهد آمریکا فقط در هفت منطقه از حومه الحسکه حضور دارد و نیروهای این کشور از حومه های رقه و حلب عقب نشینی کرده و ایجاد پایگاه های جدید در حومه های شرقی و غربی قامشلی را آغاز کرده اند که هدف از آن مقابله با حضور روسیه است.
طالب زیفا کارشناس مسائل سیاسی گفت: آمریکا چند هدف دارد که یکی از آنها قطع راه ارتباطی سوریه و عراق است. یکی دیگر از اهداف این کشور نیز باج خواهی از سوریه و عراق و نیز طولانی کردن بحران در سوریه است.
ناظران در دمشق معتقدند نیروهای قسد به تعهدات خود پایبند نیستند و هنوز به آمریکا امیدوار هستند که می کوشد از دستیابی به هرگونه توافق در شمال سوریه جلوگیری کند تا همچنان در سوریه حضور داشته باشد و به سرقت نفت این کشور ادامه دهد.
ترکیه از احتمال از سرگیری عملیات نظامی در سوریه خبر داد
«مولود چاووشاوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه روز دوشنبه گفت که آمریکا و ترکیه به تعهداتشان در توافق با ترکیه درباره شمال شرق سوریه عمل نکردهاند.
به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، وی در ادامه سخنانش هشدار داد: «در صورتی که منطقه (شمال شرق سوریه) از تروریستها پاکسازی نشوند در آن صورت نیروهای ترکیه عملیات در این منطقه را از سر میگیرند.»
طبق توافق «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه و «رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه در ۲۲ اکتبر گذشته (۳۰ مهر) در شهر سوچی در جنوب روسیه، شبهنظامیان کُرد سوریه تا عمق ۳۰ کیلومتری در شمال سوریه عقبنشینی کردند و مقرر شد تا دو کشور گشتزنی مشترک در این منطقه داشته باشند.
این توافق پس از تجاوز نظامی ترکیه به سوریه حاصل شد. ترکیه روز 9 اکتبر (17 مهر) عملیات نظامی را با هدف ادعایی، «ممانعت از ایجاد گذرگاه تروریستی در طول مرزهای جنوبی ترکیه» در شمال سوریه آغاز کرد.
هشت روز پس از این عملیات (۲۵ مهر) آنکارا و واشنگتن توافق کردند که ترکیه به مدت ۱۲۰ ساعت عملیات خود را متوقف کند تا شبهنظامیان «یگانهای مدافع خلق» کُرد از منطقه امن خارج شوند.
گارد ساحلی یمن: ۳ کشتی توقیف شده است
گارد ساحلی یمن دوشنبهشب در بیانیهای اعلام کرد که سه فروند کشتی از جمله یک کشتی سعودی تحت عنوان «رابغ3» در سه مایلی جزیره عقبان یمن توقیف شدند.
به گزارش المسیره، در این بیانیه آمده که به این سه کشتی پس از ورود به آبهای سرزمینی یمن هشدار داده شد که با بیتوجهی به این هشدارها توقیف شدند.
گارد ساحلی یمن اعلام کرد که کشتیهای توقیف شده به بندر الصلیف هدایت شدند تا تدابیر قانونی در این خصوص اتخاذ شود.
در ادامه این بیانیه آمده که خدمههای این کشتیهای به هشدارهای گشتیهای گارد ساحلی پاسخی ندادند که این خود نقض صریح قوانین دریایی بینالمللی و نقض حاکمیت یمن محسوب میشود.
گارد ساحلی یمن در پایان بیانیه خود بر لزوم سلامت و تامین منیت آبهای سرزمینی و ضرورت پایبندی و احترام به حاکمیت این کشور تاکید کرد.
این در حالی است که منابع سعودی ساعاتی قبل خبر داده بودند که ارتش یمن روز دوشنبه دو کشتی وابسته به ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی را در آبهای منطقهای الحدیده توقیف کرد
تیراندازی با اسلحه گرم و سرت به پلیس هنگ کنگ و پاسخ پلیس
پس از حمله دانشجویان با تیرو کمان و حتی شلیک بسوی مردم مخالف دانشجویان و ماموران پلیس زد و خورد میان معترضان در هنگ کنگ با پلیس این منطقه خودمختار با حمله ماموران به دانشجویان تشدید شده است.
در پی حمله دانشجویان به پلیس محافظ دانشگاه ماموران امنیتی از حمله به دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ برای اخراج دانشجویان هوادار امپریالیسم آمریکا و غرب خبر دادند، بسیاری از معترضان قبلا با کوکتل مولوتف و تیرکمان با ماموران حمله کرده اند.
یکی از ماموران پلیس که با تیرکمان هدف قرار گرفته و از ناحیه پا مجروح شده است.
دانشجویان برای جلوگیری از حمله پلیس اقدام به سنگربندی در ورودی دانشگاه کرده اند.
پلیس به دانشجویان درباره تیراندازی مستقیم به سوی آنها هشدار داده است.
لوییس لائو، سخنگوی پلیس هنگ کنگ در پیامی در فیس بوک گفت: به شورشی ها هشدار می دهم که علیه پلیس از بمب آتش زا، تیرکمان، خودرو و دیگر سلاح های کشنده استفاده نکنند.
او در ادامه گفت: اگر چنین کارهای خطرناکی ادامه پیدا کند، حق انتخابی جز کاربرد خفیف قوه قهریه همچون تیراندازی نخواهیم داد.
ماموران پلیس همچنین برای مقابله با یک خودرو که قصد حمله به ماموران را داشت، به سوی آن آتش گشوده اند.
مسوولان دانشگاه پلی تکنیک هم از دانشجویان معترض خواسته اند که محوطه دانشگاه را ترک کنند.
پلیس همچنین با گاز اشک آور و خودروی آبپاش با معترضان در دیگر نقاط شهر برخورد کرده است.
تظاهرات گسترده با مهندسی آمریکا در هنگ کنگ از خرداد آغاز شده است و به رغم عقب نشینی دولت خودمختار از سیاست مورد اعتراض، همچنان ادامه دارد.
حملات موشکی به منطقه سبز بغداد
منابع عراقی از شنیده شدن صدای انفجار در مرکز بغداد خبر دادند.
خبرنگار المیادین هم از شنیده شدن صدای آژیر در منطقه سبز بغداد و شنیده شدن صدای انفجار دوم در اطراف آن خبر دادند.
خبرگزاری الاخباریه عراق از اصابت سه موشک در اطراف منطقه سبز بغداد خبر داد و اعلام کرد، یک موشک به نزدیکی سفارت آمریکا اصابت کرده است.
برخی رسانه های دیگر عراقی هم از شنیده شدن صدای انفجار در نزدیکی سفارت آمریکا در پایتخت عراق خبر دادند.
اسپوتنیک هم به نقل از یک منبع وابسته به پلیس عراق از حمله موشکی به منطقه سبز بغداد خبر داد و اعلام کرد، گزارشی از کشته ها و زخمی شدگان مخابره نشده است.
روسیا الیوم هم به نقل از منابع امنیتی عراقی گزارش داد: دو موشک به اطراف منطقه سبز بغداد اصابت کرده است؛ اولی در آب رود دجله فرود آمده و دیگری در نزدیکی ورزشگاه مقابل منطقه سبز بغداد. این منابع گفتند، حادثه تلفاتی به دنبال نداشته است و نیروهای امنیتی به محل اصابت موشک ها رفته اند.
تجمع هزاران یونانی مقابل سفارت آمریکا
هزاران یونانی روز یکشنبه در سالگرد قیام دانشجویان این کشور در مقابل سفارت آمریکا در آتن (پایتخت یونان) تجمع کردند.
«الکسیس سیپراس» Alexis Tsipras نخست وزیر پیشین یونان از جمله حاضران در این تجمع بود.
«سیپراس» پیشتر در شبکه اجتماعی «فیسبوک» از برگزاری این تجمع به منظور قدردانی از کسانی که در مقابل حکومت وقت یونان در سال 1973 مقاومت کرده و شکنجه، حبس و تبعید شدند، حمایت کرده بود.
قیام دانشجویان یونان در سال 1973 در اعتراض به حکومت نظامی این کشور و حمایت آمریکا از دیکتاتورهای نظامی یونان صورت گرفت که منجر به جان باختن 23 تن و زخمی شدن صدها نفر شد.
مردم یونان اخیرا نیز در واکنش به سفر «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا به کشورشان، پرچم آمریکا را به آتش کشیده بودند.
اظهارات ضد عربی نتانیاهو
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل یکشنبه شب همزمان با انتشار اخبار مبنی بر پیشرفت در مذاکرات میان بنی گانتس رئیس حزب آبی– سفید و آویگدور لیبرمن رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» برای تشکیل کابینه، هشدار داد که تشکیل کابینه با ائتلاف مشترک احزاب عربی، کاری خطرناک است.
به گزارش روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت، دو حزب آبی–سفید و اسرائیل خانه در بیانیه ای مشترک اعلام کردند که پیشرفت بزرگی میان این دو حزب در خصوص مسائل اصلی به ویژه دو مسأله دین و دولت صورت گرفته است.
در این بیانیه آمده است که اعضای این دو حزب روز دوشنبه نیز به مذاکرات خود در خصوص تشکیل کابینه ائتلافی ادامه می دهند.
با انتشار این اخبار نتانیاهو در کنفرانس حزب لیکود در تل آویو که خود ریاست آن را بر عهده دارد، گانتس را متهم کرد که تلاش می کند تا کابینه اقلیتی با ائتلاف احزاب عربی تشکیل دهد.
وی افزود: دولت اقلیت مورد حمایت ائتلاف مشترک احزاب عربی خطر بزرگی است. ما نه انتخابات دیگری می خواهیم و نه دولتی که به عرب ها تکیه کند.
گرجستانیها با تظاهرات در تفلیس خواستار استعفای دولت شدند
حدود ۲۰ هزار نفر از شهروندان گرجستان امروز یکشنبه با برگزاری تظاهرات در مرکز تفلیس، پایتخت این کشور خواستار استعفای دولت و برگزاری انتخابات زودهنگام شدند.
این تظاهرات یک روز پس از آن صورت گرفت که پارلمان گرجستان در تصویب طرح اصلاح قانون انتخابات ناکام ماند.
براساس قانون فعلی انتخابات گرجستان، تنها نیمی از نمایندگان پارلمان در انتخابات سراسری از لیست احزاب انتخاب میشوند. نیم دیگر اعضای مجلس در انتخاباتِ منفرد (در برابر انتخابات سراسری) و با کاندیداتوری فردی (و نه حزبی) انتخاب میشوند.
معترضان در گرجستان خواهان پایان دادن به این نظام انتخاباتی دوگانه هستنند.
ادامه اعتراضات لبنانیها علیه اوضاع کنونی کشور
معترضان لبنانی روز گذشته مجددا با حضور در میادین ریاض الصلح و الشهدا در بیروت نارضایتی خود را نسبت به شرایط موجود ابراز کردند.
مردم لبنان از چندین هفته قبل اعتراضات خود را نسبت به اوضاع اقتصادی کشور آغاز کرده اند و این اعتراضات هم چنان ادامه دارد.
این در حالیست که سعد الحریری نخست وزیر لبنان به دنبال این اعتراضات از سمت خود استعفا داد.
محمد الصفدی وزیر دارایی پیشین این کشور نیز که برای تصدی پست نخست وزیری انتخاب شده بود از به دست گرفتن این پست انصراف داده است.
عراقی ها در میدان «التحریر» تجمع کردند
نقل از روسیا الیوم، معترضان عراقی روز گذشته در میدان التحریر واقع در پایتخت این کشور تجمع کردند.
مردم این کشور از چندین هفته قبل اعتراضات خود را علیه اوضاع اقتصادی کشور و سیاست های دولت عراق آغاز کرده اند.
بر اساس گزارش سایت سومریه نیوز، پلیس در تلاش برای متفرق کردن جمعیت از گاز اشکآور و شلیک هوایی استفاده کرده است.
تظاهرات عراقیها در حالی ادامه دارد که قرار است نیمی از وزرای کابینه عبدالمهدی در چارچوب اصلاحات بزرگ دولت تغییر کنند.
نظر شما در مورد این نوشته چه بود؟