پامپئو از «اثرگذاری تحریمهای ایران» ابراز خرسندی کرد
مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه بار دیگر ایران را عامل بیثباتی در غرب آسیا خواند و از آنچه او اثرگذاری تحریمها خواند، ابراز خوشنودی کرد.
پامپئو که در مرکز «مککانل» در دانشگاه «لوئیسویل» صحبت میکرد، در پاسخ به سؤالی در مورد ناآرامی در «کشورهای رقیب» از جمله ایران، عراق و لبنان، این ناآرامیها را به هم مرتبط خواند و مدعی شد که در هر سه کشور، ریشه اعتراضات، نارضایتی از جمهوری اسلامی ایران است.
او در ادامه از تصمیم دولت آمریکا برای خروج یکجانبه از توافق هستهای هم دفاع کرد و مدعی شد که دولت سابق آمریکا ایران را به عنوان «شریک اصلی امنیتی خود در خاورمیانه» برگزیده بود و در این رویکرد، برجام، نقشی محوری داشت. وی همچنین ادعا کرد که توافق هستهای نه تنها مانع دستیابی ایران به سلاح اتمی نبود، بلکه راه ایران به این سو را هموار هم میکرد.
وزیر خارجه آمریکا با بیان اینکه تصمیم «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا برای خارج کردن کشورش از توافق هستهای، تبعات قابل توجهی داشته، گفت تحریمهای اعمالشده علیه ایران، توان این کشور برای بازیگری در عرصه منطقه را کاهش داده است.
وی با بیان اینکه برجام منابع مالی گستردهای در اختیار ایران قرار میداد و امکان تولید ثروت از طریق تجارت با اروپا را برای ایران فراهم میکرد، از تبعات منفی تحریمها بر اقتصاد ایران ابراز خرسندی کرد.
پامپئو در مورد رویکرد اروپا در قبال برجام، گفت: «اروپاییها رویکرد کاملا متفاوتی داشتند و در توافق هستهای باقی ماندهاند. ما آنها را تشویق کردهایم که از این توافق خارج شوند، چون آن را اصلا سازنده نمیدانیم. ما تحریمها را بار دیگر اعمال کردیم، اروپاییها تصمیم گرفتند که این کار را نکنند.»
وزیر خارجه آمریکا با اشاره به کاهش حجم اقتصاد ایران در دو سال گذشته، گفت: «خبر خوب این است که بر خلاف اینکه جهان به رئیسجمهور ترامپ میگفت تحریمها اثر نمیکذارند، اما حالا مشخص است که جهان اشتباه میکرد. تحریمها فوقالعاده موثر بودهاند.»
وی با این وجود، مدعی شد که هدف تحریمهای آمریکا تأثیر گذاشتن بر مردم ایران نیست، بلکه هدف از این تحریمها این است که مردم ایران «بتوانند رژیم این کشور را متقاعد کنند» که «عادی» باشد.
پامپئو: گرسنگی دادن به مردم برای آمریکا بهتر از حمله نظامی مستقیم است
به نقل از خبرگزاری فرانسه، مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه در اظهاراتی گفت: ایالات متحده هیچ طرح و برنامهای برای مداخله نظامی در ونزوئلا ندارد.
وی در عین حال خواستار آن شده است که نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا سرانجام روزی سرنگون شود.
وزیر خارجه آمریکا بار دیگر به وعده ترامپ برای مقابله با سوسیالیسم در آمریکای جنوبی اشاره کرد و گفت: سیاست واشنگتن در ونزوئلا بر پایه خویشتنداری!!! است. ما درخواستهایی را مشاهده کردهایم که خواستار تغییر رژیم از طریق به کار بردن ابزارهای خشن هستند و بارها گفتهایم که همه گزینهها روی میز است تا به مردم ونزوئلا کمک کنیم تا دموکراسی را بار دیگر احیا کنند.
وزیر خارجه آمریکا افزود: ولی ما از تاریخ درس گرفتهایم که خطرات ناشی از استفاده از نیروی نظامی بسیار جدی و بزرگ است.
وی ضمن اشاره به تحریمهای اعمال شده آمریکا علیه ونزوئلا به خصوص در زمینه صادرات نفت، اظهار داشت: تلاشهای آمریکا واقعی و بر اساس ظرفیتهای قدرت ایالات متحده بوده است.
ترامپ از ژانویه تاکنون خواستار استعفای مادورو شده است ولی رئیس جمهور قانونی ونزوئلا با این درخواست مخالفت کرده است.
دولت آمریکا و متحدان غربی اش از خوان گوایدو رهبر مخالفان ونزوئلا که خود را رئیس جمهور موقت و خودخوانده معرفی کرده، حمایت میکنند.
بعد از کردها، آمریکائیها حالا نوبت اردوغان رسید: تنها ما بودیم که داعش را در سوریه شکست دادیم
«رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه امروز (سهشنبه) در سخنانی پیش از عزیمت برای شرکت در نشست سران ناتو در لندن، خواستار افزایش حمایتهای کشورهای عضو ناتو از ترکیه شد.
به نوشته خبرگزاری تی آر تی، او در ابتدا گفت که ترکیه عضو جداناپذیر از ناتو است و بیش از بسیاری از کشورها از این ائتلاف حمایت کرده است و نمیتوان ترکیه را نادیده گرفت.
رئیسجمهور ترکیه مدعی شد که برخی کشورها تلاش دارند عضویت ترکیه در ناتو را کم اهمیت جلوه دهند در حالی که ترکیه تنها کشوری بود که رو در رو با داعش در سوریه جنگید و توانست شکستش دهد.
اردوغان با بیان اینکه امیدوار است سازمان ناتو در بحث مبارزه با تروریسم با ترکیه همراه باشد، گفت که در نشست لندن در خصوص پروندههای منطقهای از جمله سوریه و لیبی رایزنی خواهد کرد.
او خواستار نوسازی سازمان ناتو با توجه به تهدیدات موجود شد و گفت که ناتو باید قدرت خود را برای مقابله با تهدیدات افزایش دهد تا کشورهای عضو مجبور نباشند به دنبال ائتلافهای جایگزین بروند.
اردوغان در ادامه با اشاره به بحث سوریه گفت که با رهبران انگلیس، آلمان و فرانسه در خصوص سوریه گفتوگو خواهد کرد و موضوع «منطقه امن» در شمال سوریه در رأس رایزنیهای نشست چهارجانبه با این سه کشور خواهد بود.
رئیسجمهور ترکیه گفت: «اگر ناتو گروههایی را که برای ترکیه ایجاد تهدید میکنند تروریستی نشناسد، موضع خود را در خصوص طرح بالتیک تغییر نخواهیم داد.»
آنکارا پیش از این حمایت از طرحهای دفاعی ناتو برای منطقه بالتیک و لهستان را به دریافت حمایتهای بیشتر از عملیاتهایش در شمال سوریه مشروط کرده بود.
مقام سابق خزانه داری آمریکا: سیا در نا آرامی های اخیر ایران نقش داشت
اسپوتنیک: پل کریگ رابرتس که در دوره ریاست جمهوری ریگان در سال 1981 دستیار وزیر خزانهداری آمریکا در امور سیاست اقتصادی بود و هماکنون رئیس مؤسسه اقتصاد سیاسی است، به تحولات اخیر ایران پرداخته و از پشتپرده نا آرامی های اخیر در ایران سخن گفته است.
رابرتس در پاسخ به خبرنگار رسانه ای داخلی ایران در رابطه با واکنش مقامات آمریکایی از جمله برایان هوک که رضایت خودشان را از اعتراضات در ایران ابراز کرده و آن را نتیجه سیاست فشار حداکثری واشنگتن دانستند گفت: » سؤال اصلی این است که؛ چرا دولت ایران با افزایش قیمت سوخت، در واقع بازی سیاست واشنگتن را خورده است؟»
وی همچنین در واکنش به اظهارات مقام های ایرانی در خصوص دست داشتن سازمان های اطلاعاتی آمریکا در این اعتراضات خاطر نشان کرد: » واشنگتن قصد اجرای انقلابهای رنگی را دارد، مثل جنبش سبز در ایران. اکثر این انقلابها موفقیتآمیز بوده است. سؤال واقعی این است؛ چرا کشورها به صندوقهایی که از سوی آمریکا تأمین مالی میشود و همین طور سازمانهای غیردولتی اجازه فعالیت بهعنوان ستون پنجم را در کشورهای خود میدهند؟ چرا خرابکاران دستگیر نشده و این سازمانها متلاشی نمیشوند؟ »
وی در پایان افزود: » ایالات متحده مایل به دیپلماسی در تعامل با هیچ کشوری نیست، حتی با کشورهای بسیار قدرتمندتر از ایران، مثل روسیه و چین. واشنگتن از تهدید و زور استفاده میکند، نه دیپلماسی.»
لازم به ذکر است که شبکه تلویزیون دولتی ایران پیشتر در روز چهارشنبه به نقل از وزارت اطلاعات این کشور اعلام کرده بود که 8 نفر از عوامل وابسته به سازمان سیا، پس از نا آرامی های اخیر در ایران دستگیر شده اند.
به گزارش این شبکه تلویزیونی، مدیرکل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات اعلام کرد که تعدادی از عناصری که در تلاش برای جمع آوری اطلاعاتی از به گفته آنها اغتشاشات و انتقال آنها به خارج کشور جهت ارائه به بیگانگان بودند قبل از هرگونه اقدام، شناسائی و دستگیر شدند.
شبه نظامیان کُرد از ادامه همکاری با آمریکا در شرق سوریه خبر دادند
نیروهای دموکراتیک سوریه (پیادهنظام امپریالیسم آمریکا) روز دوشنبه از ادامه همکاری خود با ائتلاف بین المللی تحت رهبری آمریکا در شمال شرق سوریه خبر داد.
«کینو گابرییل» سخنگوی این گروه در بیانیهای اعلام کرد: نیروهای دموکراتیک سوریه و نیروهای ائتلاف بین المللی بازاستقرار خود در مناطق الجزیره شامل (الحسکه قامشلی و دیریک) را تکمیل کردند و به همکاری مشترک خود به منظور پیگرد هستههای گروه تروریستی داعش، تحکیم امنیت و ثبات و حفاظت از اهالی در برابر حملات تروریستی و حفاظت از چاه های نفت و گاز در مناطق مذکور ادامه می دهند.
به گزارش وبگاه خبری روسیا الیوم، سخنگوی نیروهای دموکراتیک سوریه با اشاره به اهمیت نقش روسیه و ترکیه به عنوان دو کشور امضا کننده یادداشت تفاهم درباره حل اوضاع در شمال شرق سوریه گفت: ثبات در شمال و شرق سوریه مستلزم این است که دو کشور ضامن آتشبس برای تضمین توقف کامل درگیریها و گشایش جاده بینالمللی (M4) به منظور تردد غیرنظامیان با یکدیگر همکاری کنند.
گروه نیروهای دموکراتیک سوریه در مقطع اخیر بارها اقدام آمریکا در عقب نشینی از برخی پایگاههایش در سوریه و محدود کردن مناطق جغرافیایی حضور خود در سوریه را به مثابه خالی کردن پشت کُردها خواند و بر آمادگی خود برای ادامه مذاکره با نظام سوریه به منظور دستیابی به توافق سیاسی و همچنین پیوستن به ارتش سوریه تاکید کرد.
امارات به درخواست دمشق یک حامی مالی تروریسم را بازداشت کرد
دستگیری اخیر «مهند المصری» تبعه سوری توسط مقامات امارات به درخواست رسمی سوریه برای دستگیری و تحویل وی به دمشق، انجام شده است.
منابع القدس العربی تاکید کردند: «شعبه پلیس جنایی عربی و بینالمللی یا اینترپل دمشق در وزارت کشور سوریه در اوایل ماه نوامبر از پلیس امارات خواست دو تبعه سوری که دمشق آنها را به حمایت از تروریسم متهم کرده است، دستگیر و تحویل دهد که یکی از آن دو «مهند المصری» است.
این منابع افزودند: اینترپل دمشق دو حکم بازداشت غیابی مربوط به مهند المصری متولد ۱۹۸۴ و یک نفر دیگر متولد ۱۹۶۹ را به اتهام حمایت مالی آنها از تروریسم برای پلیس امارات فرستاد و برمبنای آن امارات بلافاصله چند روز بعد المصری را به منظور پاسخ به درخواست وزارت کشور سوریه بازداشت کرد.
المصری متهم است که از فعالیتهای تجاری و اقتصادی گروه تروریستی هیئة تحریر الشام در داخل امارات حمایت کرده است. او همچنین به ارتباط با «ابومحمد الجولانی» سرکرده این گروه تروریستی متهم است.
امارات در طول جنگ سوریه از گروههای شبه نظامی مخالف دمشق حمایت کرد ولی نقش آن نسبت به عربستان و قطر ضعیفتر بود. امارات یک سال پیش در ماه دسامبر سفارت خود را در سوریه باز کرد و سعی دارد از طریق ایجاد نزدیکی در روابط خود با دمشق به مقابله با نفوذ ایران و ترکیه در سوریه رود.
در این مدت تاجران اماراتی هم با مشارکت در نمایشگاهها وفعالیتهایی در سوریه از آمادگی خود برای تجارت و معامله با دولت سوریه خبر دادند.
انتقاد گوایدوی کودتاچی از اختلافات فزاینده بین مخالفان دولت ونزوئلا
خوان گوایدو سرکرده مخالفان دستراستی دولت ونزوئلا در 23 ژانویه 2019 خود را رئیس جمهوری این کشور خواند و آمریکا بلافاصله او را به رسمیت شناخت.
مردم و ارتش ونزوئلا و نیز بسیاری از کشورهای جهان، این اقدام گوایدو را کودتا علیه دولت قانونی این کشور تلقی و با آن مخالفت کرده اند. اقدامات گوایدو علیه دولت ونزوئلا و نیکلاس مادورو رئیس جمهوری این کشور با مخالفت بسیاری از کشورها مانند روسیه، چین و ایران مواجه شده است.
به رغم حمایت همه جانبه غرب به ویژه آمریکا از مخالفان ونزوئلا و گوایدو سرکرده آنها، اکنون گزارش های منتشر شده نشان دهنده وجود فساد و اختلافات درونی بین آنها است. قرار است تا دلایل و ابعاد اختلافات درون گروهی مخالفان دولت ونزوئلا که انتقاد سرکرده آنان را هم در پی داشته است، مورد تحقیق قرار گیرد.
در پی انتشار گزارشهایی درباره این که گروهی از قانون گذاران مخالف دولت قانونی ونزوئلا از یک تاجر مرتبط با دولت نیکلاس مادورو، رئیس جمهور این کشور حمایت کردهاند، خوان گوایدو اعلام کرد که در خصوص فساد درون حزبی سخنرانی خواهد داشت و تحقیقاتی در این خصوص آغاز میشود.
این گزارشها در حالی منتشر شد که میان گوایدو و گروهی از حامیان خود برای راه اندازی موج تازهای از اعتراضات خیابانی اختلاف به وجود آمده است.
وب سایت آرماندو گزارش داد قانون گذاران حامی گوایدو نامههای در حمایت از یکی از اتباع کلمبیا به وزارت خزانه داری آمریکا ارسال کرده اند و شواهد نشان میدهد این فرد با یک تبعه دیگر کلمبیا که با دولت قانونی ونزوئلا مرتبط و از سوی دولت آمریکا مورد تحریم است، ارتباط دارد.
از ژانویه 2019 که خوان گوایدو سرکرده مخالفان ونزوئلا، با حمایت آمریکا و دیگر کشورهای غربی خود را رئیسجمهور موقت این کشور خواند، فشارها بر نیکلاس مادورو از سوی واشنگتن به شدت افزایش یافته است.
آمریکا به عنوان حامی اصلی گوایدو در باره هرگونه اقدام قانونی علیه وی، به مادورو و دولتش هشدار داده است. واشنگتن تهدید کرده است که در صورت تحت پیگرد قرار گرفتن گوایدو واکنش نشان خواهد داد.
آمریکا در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ تلاش خود را بر سرنگونی دولت چپ گرای ونزوئلا و نیکلاس مادورو رئیس جمهور این کشور و روی کار آوردن دولتی هوادار آمریکا به ریاست خوان گوایدو سرکرده مخالفان متمرکز کرده و در این روند همه ابزارهای ممکن از جمله اعمال تحریم های گسترده را به کار بسته است.
پس از اجرای کودتای نافرجام برای برکناری مادورو، دولت ترامپ به اعمال تحریمهای مختلف علیه کاراکاس و مسدود کردن تمام داراییهای دولت ونزوئلا در آمریکا پرداخته است.
دولت ترامپ پس از شکست در سیاست براندازی مادورو و دولت چپ گرای ونزوئلا، اکنون ضمن تحریم کامل این کشور دخالت در امور داخلی آن را به اوج رسانده است. به گفته سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه، آمریکا تلاش های مختلفی را برای سرنگونی دولت قانونی ونزوئلا به کار بسته است که همه این تلاش ها غیرقانونی هستند.
در عین حال همه تلاش های گوایدو مانند سخنرانی ها و اقدامات نمادین به منظور کسب حمایت مردمی، تشویق مردم ونزوئلا به ایجاد ناآرامی و شورش و اقدام به کودتای نظامی با ناکامی مواجه شده است.
گوایدو مخالف هرگونه مصالحه سیاسی در ونزوئلا است و به همین دلیل ضمن کارشکنی در مذاکرات بین دولت و مخالفان در راستای حل و فصل مسالمت آمیز بحران سیاسی ونزوئلا که با ابتکار عمل نروژ انجام شده است، تلاش می کند تا زمینه گسترش اعتراضات را با هدف سرنگونی دولت چپ گرا در ونزوئلا ایجاد و مردم این کشور را به تظاهرات ضد دولتی تشویق کند.
با این حال اکثر مردم این کشور نفت خیز آمریکای لاتین از دولت چپ گرای ونزوئلا و نیکلاس مادورو رئیس جمهوری قانونی آن حمایت می کنند؛ ضمن این که افشاگری های اخیر نشان می دهد که حتی در صفوف مخالفان نیز درباره نحوه برخورد با دولت ونزوئلاو و مادورو و چگونگی برگزاری تظاهرات، شکاف و اختلاف وجود دارد.
افزایش همکاریهای چین و روسیه برای مقابله با آمریکا
«شی جینپینگ» رئیسجمهوری چین در جریان دیدار با «نیکلای پاتروشف» دبیر شورای امنیت ملی روسیه، با انتقاد از آنچه اقدمات مداخلهجویانه ایالات متحده در امور داخلی دو کشور نامید، عنوان داشت که پکن و مسکو برای مقابله با اقدامات غرب همکاری خواهند کرد.
این اظهارات اندکی پس از آن مطرح شد که رئیسجمهوری آمریکا طرح کنگره موسوم به «سند دموکراسی و حقوق بشر در هنگکنگ» را امضاء و آن را عملا تبدیل به قانون کرد.
«سند دموکراسی» که پیامد اعتراضات گسترده علیه پکن در هنگکنگ است، از وزیر خارجه آمریکا میخواهد تا در گزارشی سالیانه، ادامه خودمختاری منطقه ویژه اداری هنگکنگ را تائید کند. این سند مقررات تازهای برای فروش برخی ادوات نظامی و نیز تحریمهای احتمالی پیشبینی کردهاست.
«مایک پامپئو»: مانع رشد تظاهرات و اعتراضات در آمریکای جنوبی میشویم
«مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا، طی اظهاراتی مغایر با سیاستهای مشهود چند ماه اخیر واشنگتن در قبال کشورهای آمریکای لاتین، مدعی شد که واشنگتن مانع تبدیل شدن اعتراضات در این کشورها به شورش میشود.
پامپئو در این اظهارات متناقض، ادعا کرد دولتهای کوبا و ونزوئلا قصد دارند تظاهراتهای مردمی را به نفع خودشان جهت دهند اما آمریکا به کشورهای آمریکای لاتین کمک میکند تا مانع تبدیل شدن اعتراضات به شورشها شوند.
به نوشته خبرگزاری «رویترز» وی با اشاره به تظاهراتهای اخیر در بولیوی، شیلی، کلمبیا و اکوادور، گفت کلمبیا مرزهای خود با ونزوئلا را به دلیل نگرانی از ورود معترضان این کشور همسایه، بست.
وزیر خارجه آمریکا مدعی شد: «ما در دولت ترامپ به حمایت از کشورهایی که میخواهند مانع مصادره تظاهرات از سوی کوبا و ونزوئلا شوند، کمک میکنیم و به همکاری با دولتهای قانونی (از نظر واشنگتن) ادامه میدهیم تا مانع تبدیل شدن آن تظاهرات به شورش و خشونت شویم».
این در حالی است که «نیکلاس مادورو» رئیسجمهور ونزوئلا چند روز پیش گفته بود آمریکا و کلمبیا در مرز غربی این کشور در حال فتنهانگیزی هستند و از دستور خود به ارتش برای آمادگی جهت نبرد احتمالی خبر داده بود.
دولت آمریکا همچنین هفته پیش تحریمهای جدیدی علیه یک شرکت کوبایی به دلیل فعالیت در بخش نفتی ونزوئلا اعمال کرد.
فجایع آمریکا در زمینه سلاحهای کشتارجمعی لکه ننگی دیگری بر پیشانی آن است
نقل از سانا، یک مقام مسئول در وزارت خارجه سوریه گفت: روز بزرگداشت قربانیان سلاح های شیمیایی برای همه یادآور جنگ های آمریکا به بهانه سلاح های کشتار دسته جمعی و نابودی کشورها و ملت ها از جمله عراق به این بهانه است و آمریکا در پایان اعتراف کرد که اشتباه کرده و جنگ هایش مبتنی بر اطلاعات دروغ بوده است.
وی افزود: ما به همین مناسبت هیروشیما و ناکازاکی و تمام سلاح های کشتار جمعی که آمریکا استفاده کرده و منجر به فجایع انسانی شده است، متذکر می شویم. فجایعی که پاک شدنی نیست و همچنان لکه ننگی بر پیشانی کشوری است که ادعای دموکراسی، آزادی و سلامت ملت ها را دارد و بقیه را به عدم استفاده از این سلاح ها دعوت می کند.
این منبع که به مناسبت روز جهانی بزرگداشت قربانیان سلاح های شیمیایی سخن می گفت، تصریح کرد: سوریه به این مناسبت از آمریکا می خواهد که بجای اشک تمساح برای ملت هایی که خود این کشور به دلیل تسلیحات شیمیایی موجب کشتار هزاران نفر از آنها شده است حتی برای یکبار هم که شده به ادعاهای خود درباره ممنوعیت تولید و بکارگیری سلاح های شیمیایی در جهان عمل کند و به اسرائیل برای امضا و اجرای مفاد این توافق (منع بکارگیری سلاح های شیمیایی) فشار بیاورد.
کاردارامارات: امیدواریم تحت رهبری بشار اسد ثبات درسوریه برقرارشود
نقل از خبرگزاری دولتی سوریه (سانا)، کاردار سفارت امارات در دمشق نسبت به برقراری امنیت و ثبات در سراسر سوریه تحت رهبری بشار اسد رئیس جمهور این کشور ابراز امیدواری کرد.
«عبدالحکیم ابراهیم النعیمی» در مراسمی که روز دوشنبه به مناسبت روز ملی کشورش در سفارت امارات در دمشق برگزار شده بود، گفت: روابط سوریه و امارات مستحکم و قوی و مبتنی بر اصول ثابت و واضح بر اساس جمع کردن کشورهای عربی از طریق سیاست اعتدال است.
وی همچنین از دولت و ملت سوریه به دلیل مهمان نوازی تشکر کرد و از وزارت خارجه سوریه بخاطر حمایت ها جهت رفع دشواری های پیش روی سفارت امارات در راستای انجام وظایف خود با هدف تعمیق روابط بین دو کشور قدردانی کرد.
از سوی دیگر، فیصل المقداد معاون وزیر خارجه سوریه نیز ضمن اشاره به روابط تاریخی دو کشور از امارات بخاطر میزبانی از تعدادی از آوارگان سوری تشکر کرد.
وی همچنین افزود که سوریه به پیروزی های بزرگی در مقابل تروریسم دست یافته و سایر مناطق تحت سیطره گروه های تروریستی در این کشور نیز تحت کنترل دولت در خواهند آمد.
المقداد در عین حال همکاری عربی برای مقابله با خطراتی را که منطقه در معرض آن قرار دارد، خواستار شد.
حملات خمپاره ای و موشکی به شهر حلب در شمال سوریه
حملات گروه های تروریستی به مناطق مسکونی شمال سوریه همچنان ادامه دارد.
بر اساس این گزارش، گروه های تروریستی در جدیدترین حملات خود، شهر حلب واقع در شمال سوریه را هدف قرار دادند.
این گروه ها با شلیک خمپاره و موشک شهر حلب را آماج حملات خود قرار دادند.
حملات گروه های تروریست مشخصا منطقه الحمدانیه واقع در غرب شهر حلب را هدف قرار داد.
این در حالی است که ارتش سوریه همچنان به عملیات ضد تروریستی خود برای بیرون راندن عناصر باقی مانده از گروه های تروریستی ادامه می دهد.
کره شمالی: مذاکره با آمریکا چیزی جز فریب نبود
به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت امور خارجه کره شمالی اعلام کرد گفتگو با آمریکا چیزی به جز فریب نبوده است.
تلاش دولت شیلی برای حل بحران اجتماعی
فعالیت اقتصادی در شیلی از ماه اکتبر، تاریخی که جنبش اعتراضی در آن آغاز شد، متوقف شده است.
ایگناسیو بریونز (Ignacio Briones)، وزیر دارایی نولیبرال شیلی یک طرح به اصطلاح حمایت اقتصادی برای افزایش هزینههای عمومی در سال ۲۰۲۰ بالغ بر حدود سه میلیارد دلار، کمک ۱/۹ میلیارد دلاری به شرکتهای کوچک و متوسط و ۵۲۵ میلیون دلار نیز برای تدابیر مختلف مانند بازسازی مترو سانتیاگو، پایتخت که از آغاز بحران در روز ۱۸ اکتبر گذشته به شدت خسارت دیده است، اعلام کرد.
طرح ادعائی دولت قرار است ایجاد ۱۰۰ هزار فرصت شغلی بیشتر را امکان پذیر کند و افزایش ۹/۸ درصدی هزینههای عمومی را در سال ۲۰۲۰ نسبت به سال ۲۰۱۹ به دنبال داشته باشد. کسری بودجه نیز ممکن است به ۴/۴ درصد تولید ناخالص ملی برسد.
بریونز با تاکید بر این که این تدابیر بر اثر ”سالها مسئولیت پذیری بودجهای همه دولت های“ پیشین امکان پذیر شده است، در ادامه دروغهایش توضیح داد ما نیز مانند هر خانواده شیلیایی!!! در برابر اوضاعی دشوار و پیش بینی نشده، به پس انداز و ظرفیت استقراض خود متوسل خواهیم شد، با علم به این که این دو عنصر محدودیتهایی دارند که نباید از آنها عبور کنیم.
نیازهای ملی برای سال آینده بالغ بر ۱۶/۶ میلیارد دلار برآورد شده است که از طریق بدهی ۹ میلیارد دلاری تامین خواهد شد.
پاسخی بگذارید