تصاویری از تحصن سراسری معلمان در شهرهای مختلف ( ۲دی


دوم دی ماه معلمان در شهرهای مختلف برای احقاق حق خود از زنگ دوم در دفاتر مدرسه تحصن کردند و در کلاس درس حاضر نشدند.
منبع کانال تلگرام کانون صنفی معلمان ایران
لینک کانال
t.me/vahedsyndica

در برابر ظلم و تبعیض سکوت نخواهیم کرد.
تجمع اعتراضی بازنشستگان، دوم دی علیه فقر، گرانی، بیکاری و حقوق های زیر خط فقر.
دوم دی ۹۸
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
به نقل از فرزانه زیلابی وکیل پرونده اتهامی کارگران هفت تپه :
امروز ،حکم برائت موکلانم (آقایان یوسف بهمئی ،ابراهیم عباسی منجزی،محمد خنیفر ،ایمان اخضری،مسلم چشم خاور) و محمود خدایی ،از سوی شعبه یکصد و دو دادگاه های کیفری دو شهرستان شوش ابلاغ گردید.
اتهام انتسابی به نامبردگان ،»اخلال در نظم عمومی از طریق انجام حرکات نا متعارف بوسیله تحریک کارگران به ایجاد اعتصاب و تجمع غیرمجاز منجر به اخلال در روند تولید شرکت»بوده است.
✅در جلسه رسیدگی ضمن ایراد نسبت به عنوان اتهامی وتٲکید بر غیر مستند بودن گزارش پلیس اطلاعات ، قوانین و مقررات موضوعه داخلی و بین المللی مبنی بر قانونی بودن تجمعات صنفی کارگران ،بر شمرده شد.
✅گفتنی است در دادنامه صادر شده، به» غیر مستند بودن » گزارش اولیه پلیس اطلاعات شهرستان شوش و صنفی و مسالمت آمیز بودن تجمعات کارگران تٲکید شده است.
✅قابل توجه است که کارگران هفت تپه در جلسه رسیدگی، با آگاهی از قانون و تٲکید بر اصل بیست و هفت قانون اساسی به دفاع از خود پرداخته بودند.
دوم دی ماه /٩٨
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه
ادامه تخریب منازل فلسطینیان در بیت المقدس
به نقل از خبرگزاری فلسطینی وفا، بولدوزرهای ارتش رژیم اسرائیل امروز سه شنبه دو منزل فلسطینی را در شهرک جبل المکبر در جنوب بیتالمقدس تخریب کردند.
رژیم اسرائیل به بهانه خود ساخته و بی اساس نبود مجوز ساخت، همچنان به تخریب منازل فلسطینیان در چارچوب سیاست یهودیسازی سرزمین فلسطین ادامه میدهد.
خبر دیگر اینکه نظامیان رژیم اسرائیل امروز به شهرک بیت فجار در جنوب بیت لحم یورش بردند و طی آن سه جوان فلسطینی را پس از حمله غافلگیرکننده به منازلشان بازداشت کردند.
سر اسقف مسیحیان بیت المقدس: شواهد نشان میدهد اسرائیل عامل مسموم کردن من است
«عطا حنا» سراسقف کلیسای رم ارتدوکس در قدس اشغالی که به دلیل استنشاق مواد سمی منتشر شده اطراف منزلش مسموم و به بیمارستانی در اردن منتقل شده است، گفت شواهد اولیه حاکی از دست داشتن اسرائیل در این حادثه است.
سراسقف کلیسای قدس اشغالی امروز در نشست خبری که در امان پایتخت اردن برگزار کرد، گفت: «مسیحیان فلسطین بخش اصلی از ملت اردن و فلسطین هستند و آنها یک خانواده واحدند و اقلیت هم نیستند.»
حنا تاکید کرد: «تیمی در فلسطین مشغول جمع آوری شواهد برای مطمئن شدن از ماهیت و منشأ مادهای است که آن را استنشاق کردهام. شاید هدف از این کار ترور بوده باشد یا اینکه مرا در طول عمر بیمار نگه دارند، اثرات ماده سمی به خصوص برای سیستم عصبی بدن خطرناک است.»
سراسقف کلیسای قدس اشغالی گفت: «من با قاطعیت نمیتوانم بگویم اسرائیل در پشت حادثه مسمومیتام بود، اما نشانهها و شواهد اولیه حاکی از دست داشتن اسرائیل در این قضیه است.»
وی افزود: «من گمان میکنم اگر دخالت اسرائیل در این حادثه ثابت شود، هدف از این کار ترور نبوده، بلکه قصد آزار رساندن به من را داشتند.»
یک شرکت اسرائیلی هفته گذشته اقدام به سم پاشی اطراف کلیسای ارتدوکس در شهر قدس اشغالی کرده که این امر منجر به مسموم شدن حنا و انتقال وی به یکی از بیمارستانهای اردن شده است.
عطا حنا دیروز هم به شبکه «المیادین» گفت، به دلیل دفاعش از مسأله فلسطین هفته گذشته هدف قرار گرفته و برای درمان به اردن خواهد رفت.
سراسقف کلیسای ارتدوکس در قدس اشغالی در مقطع اخیر طی مصاحبههای متعدد انتقادهای شدیدی را از تجاوزگری رژیم اسرائیل در سرزمینهای فلسطینی و شهرکسازی این رژیم مطرح کرده بود.
مکزیک، دولت دستنشانده و کودتاچی بولیوی را به ارعاب دیپلماتهایش متهم کرد
وزارت خارجه مکزیک شامگاه دوشنبه اعلام کرد که از نظارت بیش از حد دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی بولیوی از سفارتخانه خود در سوکره (پایتخت بولیوی) عمیقا نگران است.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این وزارتخانه با صدور بیانیهای دولت بولیوی را به ارعاب دیپلماتهای خود در سوکره و نظارت بیش از حد بر اقامتگاه سفیر و ساختمان سفارتخانه خود در این کشور متهم کرد.
وزارت خارجه مکزیک با بیان اینکه حدود ۱۵۰ نیروی امنیتی و اطلاعاتی هماکنون دیپلماتها و اماکن دیپلماتیک این کشور در بولیوی را زیر نظر دارند، گفت آنها حتی قصد داشتند روز دوشنبه خودروی سفیر را متوقف کرده و آن را تفتیش کنند.
این در حالی است که دولت مکزیک چندی پیش به «اِوو مورالس» رئیسجمهور مستعفی بولیوی، بعد از وقوع چیزی که به نظر برخی تحلیلگران سیاسی کودتا بود، پناهندگی اعطا کرده و حضور وی در این کشور را پذیرفته بود.
ناآرامیها ساخت آمریکا در بولیوی پس از آن آغاز شد که پس از انتخابات ریاستجمهوری اخیر این کشور که با پیروزی مورالس پایان یافت، معارضین نتیجه را نپذیرفته و او را به دروغ به تقلب متهم کردند. همزمان طرفداران احزاب معارض به خیابان آمده و درگیریهای میان آنها و نیروهای امنیتی شکل گرفت. پس از چند روز و با افزایش فشار آمریکا به بولیوی، فرماندهان ارتش در یک نشست خبری از مورالس خواستند از ریاستجمهوری کنارهگیری کند. وی نیز بعد از ساعاتی با بیان اینکه نمیخواهد در کشورش شاهد خونریزی باشد، بولیوی را ترک کرد. وی در حال حاضر در آرژانتین به سر میبرد و درخواست پناهندگی سیاسی داده است. همزمان دولت کودتاچی بولیوی به ریاست «جینین آنز» سیاستمدار غربگرا، برای وی حکم بازداشت صادر کرده است.
اسنودن دولت آمریکا از شهروندان جاسوسی میکند
ادوارد اسنودن افشاگر سازمان سیا با اشاره به مقاله نیویورک تایمز با عنوان » ۱۲ میلیون تلفن، یک پایگاه داده، امنیت صفر» در صفحه توئیتر خود نوشت اگر دولت به همه اجازه بدهد یک وسیله رهگیری که محل و هویت شان را ۲۴ ساعته برملا میکند حمل کنند، شهروندان شورش میکنند. با این حال ما در یک دهه گذشته با استفاده از اپلیکیشنهای مختلف در معرض چنین سیستمی قرار گرفتیم.
پهپادهای آمریکا برای بمباران تاسیسات نفتی حمص بکار میروند
ولید المعلم وزیر امور خارجه سوریه در دیدار با سرگئی لاوروف همتای روسی اش گفت: آمریکا پهپادهای خود را برای بمباران تاسیسات نفتی در شهر حمص ارسال کرد.
المعلم افزود: دسیسه چینی آمریکا، ترکیه و اسرائیل و نیز بعضی کشورهای منطقه و کارشکنی آنها در تلاشها برای نابودی تروریسم ادامه دارد.
ولید المعلم گفت: سوریه از مخالفت روسیه و چین با پیش نویس قطعنامهای در شورای امنیت سازمان ملل که ناقض حاکمیت سوریه است قدردانی میکند.
المعلم تصریح کرد: کشورش با تجاوزی روبروست که هدف آن از بین بردن حاکمیت و یکپارچگی سوریه است و این در حالی است که متجاوزان، ثروت نفتی آن را میدزدند.
وزیر امور خارجه سوریه تاکید کرد: سوریه در معرض تجاوز مستمر ترکیه است و در همین حال آمریکا نیز نفت سوریه را میدزد.
وی آمریکا، ترکیه و اسرائیل را متهم کرد که پیوسته بر ضد سوریه توطئه میکنند تا از تلاش این کشور برای مبارزه با تروریسم جلوگیری کنند.
وزیر امور خارجه سوریه تصریح کرد: اسرائیل دیروز در تجاوزی آشکار، دمشق و اطراف آن را هدف حملات موشکی قرار داد.
لاوروف: بحران سوریه باید طبق قطعنامه ۲۲۵۴ از راه سیاسی حل و فصل شود
سرگئی لاوروف هم در این دیدار گفت: روسیه همه تلاش خود را برای کمک به سوریه به منظور پس گرفتن حاکمیت ملی و حفظ تمامیت ارضی این کشور به کار خواهد گرفت.
وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرد: بحران سوریه باید طبق قطعنامه ۲۲۵۴ از راه سیاسی حل و فصل شود.
سرگئی لاوروف در دیدار با ولید المعلم وزیر امور خارجه که معاون نخست وزیر سوریه نیز است افزود: جامعه بین الملل باید به بازگشت مهاجران سوری به کشورشان کمک کند.
بازداشت ۱۱ شبه نظامی پس از یورش به یک پادگان نظامی در ونزوئلا
نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا روز دوشنبه گفت: نیروهای امنیتی ونزوئلا ۱۱ نفر شبه نظامی را در ارتباط با حمله و یورش اخیر به یک پادگان نظامی دورافتاده در ایالت بولیوار در جنوب این کشور بازداشت کردهاند ولی برخی از مظنونان همراه با سلاحهای سرقتشده از طریق مرز به برزیل گریختهاند.
بر اساس این گزارش مقامهای رسمی ونزوئلا بر این باورند که برزیل، کلمبیا و پرو که خوان گوایدو رهبر مخالفان ونزوئلا را بهعنوان رئیس جمهور موقت این کشور بهرسمیت شناختهاند، در این حمله دست داشتهاند. در جریان این حمله یک سرباز ونزوئلایی کشته شده است. هر 3 کشور مذکور اتهامات مطرحشده از سوی کاراکاس را رد کردهاند.
مادورو در یک نطق تلویزیونی از رئیس جمهور برزیل خواست تا همکاری کند.
وی در این باره خطاب به همتای برزیلی خود گفت: افراد مسلح و مهاجمان را که اکنون در خاک برزیل هستند، دستگیر کن و تسلیحات را به ارتش ونزوئلا بازگردان.
۱۱ فرد بازداشتشده هم افراد نظامی و هم غیرنظامی بودهاند.
مقامهای رسمی ونزوئلا این حمله را به بخشهای افراطی مخالفان نسبت دادهاند. مادورو با درخواست کشورهای غربی برای کنارهگیری از قدرت مخالفت کرده است و خوان گوایدو را عروسک خیمهشببازی آمریکا و متحدانش میداند.
رئیس جمهور شیلی مجبور شد قانون برگزاری همه پرسی را امضا کند
سباستین پینیرا، رئیس جمهور شیلی قانونی را که به برگزاری همه پرسی در روز ۲۶ آوریل درباره تغییر قانون اساسی مجوز میدهد، امضا کرد.
قانون اساسی کنونی شیلی میراث دوران آگوستو پینوشه، دیکتاتور نولیبرال و پرو آمریکائی سابق شیلی است.
رئیس جمهور شیلی هنگام امضای این قانون اعلام کرد ”این اصلاحیه راه را باز و برای یافتن توافقی بزرگ درباره قانون اساسی تبیین میکند.
تغییر قانون اساسی یکی از مطالبات اصلی است که در جریان تظاهرات اجتماعی ابراز شده است. اعتراضات اجتماعی از بیش از دو ماه پیش شیلی را به لرزه درآورده است“.
امضای این قانون در سایه مبارزه زحمتکشان و جوانان شیلیائی در عرض دو ماه گذشته به وقوع پیوست.
تسلط ارتش سوریه بر منطقه راهبردی «جرجناز» در شرق ادلب
ارتش سوریه بر شهرک راهبردی جرجناز در شرق ادلب مسلط شد.
براساس این گزارش؛ ارتش سوریه شهرک راهبردی جرجناز را از تروریستهای اجناد قفقاز در شرق ادلب بازپس گرفت.
قبلاً اعلام شده بود که ارتش سوریه در حال نبرد سنگین با تروریستها در جنوب شهرک جرجناز است و تلفات و خسارات سنگینی به آنها وارد کرده است.
از سوی دیگر ارتش سوریه در ادامه عملیات ضد مواضع تروریستهای جبهه النصره در حومه جنوبی شرق ادلب، ضمن پیشرویهای جدید، تروریستها را مستاصل کرده است.
ارتش سوریه پس از آزادسازی شهرک راهبردی التح و برخی روستاها و مزارع اطراف آن، امروز پیشروی به سوی روستاهای دیرالشرقی، بابولین، ابومکی و شهرک جرجناز که یکی از بزرگترین مناطق تحت کنترل تروریستها در حومه شهر معرةالنعمان است، را ادامه داد.
منابع سوری از فرار شمار زیادی از تروریستها به عمق این شهرک و قرار دادن استحکامات خود در منازل ساکنان و استفاده از آنها به عنوان سپر انسانی و ممانعت از خروج این غیرنظامیان به مناطق امن خبر دادند.
ارتش سوریه موفق به تسلط بر روستای خربه السروانی در شمال غرب روستای الحراکی، روستای فعلول در جنوب غرب روستای الحراکی و روستای خربه معراته در غرب روستای الحراکی و روستای الحدیثه در غرب روستای معیصرونه پس از نبرد سنگین با تروریستهای جبهه النصره شد.
بر اساس این گزارش؛ شکستهای سنگین گروههای تروریستی طی روزهای گذشته در همه جبههها، موجب سرخوردگی و فروپاشی و اتهام زنی متقابل تروریستها به یکدیگر شده و سبب شده است که تروریستها به سوی روستاها و شهرکها در حومه ادلب به سمت شمال فرار کنند.
این در حالی است که روز گذشته، منابع امنیتی سوریه اعلام کردند که نیروهای ارتش این کشور به عملیات پیشروی در استان ادلب ادامه میدهند و طی ۳ روز گذشته ۳۳ روستا در محورهای جنوب و جنوب شرق این استان آزاد شده است.
ارتش در حال حاضر به چهار کیلومتری شهرک جرجناز رسیده؛ جایی که لانه اصلی و مهم عناصر شاخه القاعده در سوریه و کلید ورود به شهر معرةالنعمان است.
خطوط دفاعی تروریستها و سایر گروههای تروریستی درهم شکسته شده است و ارتش سوریه موفق شد طی روزهای گذشته بیش از چندین روستا و چند ارتفاع مشرف بر مناطق دیگر را تصرف و پاکسازی کند.
بنا بر اعلام این منابع، فقط چند ساعت مانده که محاصره ارتش سوریه بر یک پست دیدبانی ترکیه در روستای الصرمان در حومه جنوب شرقی معرةالنعمان به طور کامل محاصره شود چرا که با پیشروی دیروز ارتش در سه محور شرقی، شمالی و جنوبی الصرمان، این پست دیدبانی ترکیه از سه جهت محاصره شده است.
در همین حال «عمر رحمون» عضو کمیته آشتی ملی سوریه اعلام کرد که احتمال دارد افراد مسلح شهر معرةالنعمان و روستاهای مجاور بدون درگیری با ارتش سوریه تسلیم شوند و این اتفاق در پی پیشرویهای گسترده نیروهای ارتش سوریه در استان ادلب صورت گرفته است.
دولت ترامپ با طرح سنا برای تحریم ترکیه و «هالک بانک» مخالفت کرد
دولت آمریکا اخیرا با ارسال یادداشتی به سنای این کشور، با طرح اعمال تحریم علیه ترکیه مخالفت کرده است.
طرح تحریمهای ترکیه که توسط «جیم ریش» جمهوریخواه و «باب منندز» دموکرات ارائه شده و در کمیته روابط خارجی سنا به تصویب رسیده، در صورت تأیید نهایی، کاخ سفید را ملزم میکند علیه ترکیه به دلیل خرید سامانه «اس-۴۰۰» از روسیه و همچنین کمک به دور زدن تحریمهای ایران، تحریم وضع کند.
پایگاه «دیلی بیست» که به نسخهای از این یادداشت دست پیدا کرده، نوشته است که دولت «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا استدلال کرده است که اعمال تحریم علیه ترکیه به دلیل همکاری نظامی با روسیه، صرفا به نزدیکتر شدن آنکارا و مسکو منجر میشود.
در این طرح، که «ترویج امنیت ملی آمریکا و ممانعت از ظهور دوباره داعش» نام گرفته، تأکید شده است که تا وقتی که ترکیه سامانه اس-۴۰۰ را در اختیار دارد، نباید جنگنده «اف-۳۵» در اختیار این کشور قرار داد.
کنگره آمریکا، پیش از این در قانون «مقابله با رقبای آمریکا از طریق تحریم»، کاخ سفید را مکلف کرده بود که کشورهایی را که از روسیه حجم عمدهای سلاح و جنگافزار میخرند، تحریم کند. با این وجود، کاخ سفید تاکنون از تحریم ترکیه خودداری کرده و همین امر موجب خشم نمایندگان کنگره شده است.
در طرح کنونی سنا، بندی هم برای تحریم بانک هالک (خلق) ترکیه که به دور زدن تحریمهای ایران متهم است، وجود دارد. هرچند دولت آمریکا از ماهها پیش راهبرد فشار حداکثری را در قبال ایران پیش گرفته، اما در یادداشت خود به سنا با الزام دولت به تحریم این بانک مخالفت کرده است.
در بخشی از این یادداشت آمده است: «تحریمها علیه بانک هالک، غیرضروری است، چراکه وزارت خزانهداری همین حالا هم از اختیار تحریم بانک هالک، در صورت لزوم، برخوردار است. ملزم کردن رئیسجمهور به اعمال تحریم علیه بانک هالک، اختیارات رئیسجمهور برای اجرای روابط خارجی را محدود میکند.»
پیش از این «رجب طیب اردوغان» رئیسجمهور ترکیه گفته بود که ترامپ در دیدار با او قول داده مسئله تحریمهای احتمالی علیه بانک هالک را مورد بازبینی مجدد قرار دهد
دو سال پیش گزارش شد که دولت ترکیه یک شرکت لابیگر نزدیک به ترامپ را برای رایزنی در مورد بانک هالک به کار گرفته و در تلاش است تا کاخ سفید را متقاعد کند که این بانک نباید جریمه شود.
دولت ترکیه در ماههای اخیر بارها از اقدامات نمایندگان کنگره علیه آنکارا انتقاد کرده است. روز گذشته «سردار کلیچ» سفیر ترکیه در واشنگتن با بیان اینکه نمایندگان کنگره آمریکا تصور میکنند که آنکارا باید آنطور که واشنگتن میخواهد رفتار کند، گفت کشورش به آمریکا نیازی ندارد.
ترکیه همچنین تهدید کرده است که در صورتی که آمریکا این کشور را تحریم کند، ممکن است به خرید سلاح و جنگافزار از دیگر کشورها روی آورد. گزارش شده است که آنکارا اخیرا برای خرید جنگندههای «سوخو ۳۵» با روسیه وارد گفتوگو شده و ممکن است تعداد سامانههای اس-۴۰۰ خود را هم افزایش دهد.
نظر شما در مورد این نوشته چه بود؟