
فریبرز رئیس دانا ۱, [08.02.20 14:13]
[Forwarded from Do You Know | مجله ™]
[ Photo ]
برای اولینبار مالیات بر خانه ها و خودروهای لوکس در کمیسیون تلفیق تصویب شد و البته نرخش تن عدالت مالیاتی را لرزاند و به خنده انداخت ؛)
🔹 نرخ مالیات بر خودروی بالای ٧٠٠میلیون :
🔸 ٠.٢درصد
🔹 نرخ مالیات خانه بالای ١٠ تا ١۵میلیارد :
🔸 یک در هزار
🔹 بعد نرخ مالیات بر حقوق ٣ تا ۴.۵میلیونی :
🔸 ١٠درصد
خلاصه اینکه ایران بهشت مالیاتی ثروتمندان !
@Razcom

محمد تقی فلاحی دبیر کانون صنفی معلمان تهران امروز صبح ۱۹بهمن در منزلش توسط ماموران امنیتی بازداشت شد . تا کنون دلیل بازداشت دبیر کانون صنفی تهران و اینکه از سوی چه نهادی بازداشت وی صورت گرفته مشخص نیست .
سندیکای کارگران شرکت واحد بازداشت وزندانی کردن اعضای کانون صنفی معلمان را محکوم می کند وخواستار آزادی معلمان و دیگر فعالین کارگری و مدنی دربند میباشد.
t.me/vahedsyndica
اینترنت ایران مورد حمله سایبری قرار گرفته و مختل شده است
تهران-ایرنا- عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت از رفع اختلال یک ساعته اینترنت به دلیل حمله منع سرویس توزیع شده (DDoS mitigation) خبر داد؛ ویروسی که شبیه زامبی عمل میکند و سیستم را از کار میاندازد.
سجاد بنابی در توئیتر خود نوشت: در ساعت ١١:۴۴ امروز به دلیل حمله منع سرویس توزیع شده، اینترنت برخی اپراتورهای همراه و ثابت برای مدت یک ساعت با اختلال مواجه شد.
عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت افزود: با مداخله سپر دژفا و تلاش همکاران شرکت زیرساخت این ارتباطات هماکنون عادی شده است.
البته تعدادی از کاربران اعلام کردهاند هنوز اینترنت آنها به حالت عادی بازنگشته و همچنان با اختلال مواجه است.
حملات دیداس مانند زامبی شروع میکنند به تخریب سیستم. ورودشان به قدری مرموز است که نمیتوان حتی برای دفعشان راهحل قطعی پیدا کرد. حملات DDoS زمانی اتفاق میافتد که تعداد زیادی درخواست به یک سامانه سرازیر میشود، زمانی که تعداد درخواستها به اندازهای باشد که پهنای باند سایت نتواند به آن پاسخ دهد، به قول معروف سایت داون میشود.
معمولا حمله به سایت و سامانهها با فشار روی ضعف و آسیبپذیریهای امنیتی سامانهها اتفاق میافتد، اما حملات دیداس به این شکل نیست و باتهای مهاجم از کمبود پهنای باند و منابع سرورها برای حمله سوء استفاده میکنند. از آن جا که ورود باتها به سایتهای مختلف توزیع شده است، آنها خیلی با کاربر قانونی تفاوتی ندارد؛ شاید به همین دلیل است که هنوز راهحل قطعی برای این حملات پیدا نشده است.
در شهریوری که گذشت تعدادی از کسبوکارهای حوزه ارز دیجیتال، مورد حمله قرار گرفتند؛ حملاتی که حجم آن تقریبا ۲۰ برابر استاندارد جهانی و از کشورهای دیگر انجام شده بود.
واکنش ونزوئلا به تحریم جدید آمریکا
وزارت امور خارجه ونزوئلا روز گذشته (جمعه) با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: دولت ونزوئلا تحریم جدید ایالات متحده آمریکا علیه خط هوایی ملی «کنویاسا» که اقدامی خودسرانه از سوی وزارت خزانه داری بوده را قویا محکوم میکند؛ تحریمی که تأثیر مستقیم بر مردم این کشور، مراکز دموکراتیک و شرکتهای دولتی ونزوئلا دارد.
در ادامه این بیانیه آمده است: اقدامات تازه کاخ سفید، معاهده بینالمللی مرتبط با امور حملونقل هوایی را نقض می کند. با این اقدام یک جانبه و ناقض حقوق و معاهدات بین المللی، دولت ترامپ در تشدید سیاستهای متجاوزانه علیه مردم ونزوئلا یک قدم پا را فراتر گذاشته است.
در همین حال دولت ونزوئلا تصریح کرده است که تحریم شرکت هواپیمایی کنویاسا همچنین طرح دولت نیکلاس مادورو رئیس جمهوری این کشور مبنی بر بازگشت مهاجران ونزوئلایی از سایر کشورها به سرزمین شان را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
وزارت خزانهداری آمریکا روز گذشته شرکت هواپیمایی دولتی ونزوئلا را تحریم و هواپیماهای متعلق به این شرکت را توقیف کرد. دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا جمعه در تارنمای رسمی خود اعلام کرد که شرکت هواپیمایی «کونویاسا» (Conviasa) متعلق به دولت ونزوئلا را به عنوان بخشی از این دولت هدف تحریم قرار داده است.
براین اساس، وزارت خزانهداری آمریکا ناوگان هواپیماهای این شرکت را نیز به عنوان بخشی از اموال توقیفی دولت ونزوئلا شناسایی کرده است.
به گزارش ایرنا، استیو منوچین وزیر خزانهداری آمریکا در این باره مدعی شد که دولت مادورو از ناوگان این شرکت برای رفتوآمدهای مقامهای خود به کشورهای دیگر برای جلب حمایت دولتهای خارجی استفاده میکند
ونزوئلا در دو سال اخیر سختترین شرایط سیاسی و اقتصادی چند دهه گذشته خود را تجربه کرده است. این کشور که از زمان حضور ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در کاخ سفید با شدیدترین فشارها و تحریمهای واشنگتن مواجه شده، در دو سال گذشته توانسته در برابر این فشارها مقاومت کند.
شرایط نامساعد اقتصادی ونزوئلا زندگی را برای مردم این کشور سخت کرده و سبب مهاجرت بیش از چهار میلیون نفر از این کشور در سال 2019 شده است.
شکایت کانادا از ایران به دلیل سانحه هواپیمای اوکراینی
کانادا به دلیل حادثه هواپیمای اوکراینی در تهران از ایران شکایت کرد.
به گزارش اسپوتنیک، کانادا از ایران در ارتباط با سانحه هواپیمای بوئینگ 737 اوکراین که در تهران سقوط کرد، شکایت کرد.
به نقل از خبرگزاری رویترز، در شکوائیه ای که به نمایندگی خانواده های قربانیان هواپیمایی اوکراینی تهیه شده، آنها خواستار 1.5 میلیارد دلار کانادا (1.1 میلیارد دلار آمریکا) شدند.
براساس اعلام این خبرگزاری، این دادخواست علیه برخی مقامات ایران و نیروهای قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تنظیم شده است.
شایان ذکر است که هواپیمایی بوئینگ 737 اوکراین در 8 ژانویه دقایقی پس از ترک فرودگاه امام خمینی تهران سقوط کرد. 176 نفر در این حادثه جان باختند. شهروندان افغانستان، آلمان، ایران، کانادا و اوکراین و همچنین شهروندان انگلیس و سوئد در این پرواز حضور داشتند. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علت سقوط این هواپیما را خطای انسانی ناشی از اشتباه گرفتن هواپیمای مسافربری به عنوان موشک اعلام کرد.
قدردانی از کمکهای ایران به چین در مبارزه با ویروس کرونا
رادیو بین المللی چین ویدئویی را برای تشکر از کمکهای ایران به چین در مبارزه با شیوع ویروس کرونای جدید منتشر کرده است.
در این ویدئو یک خانم چینی به زبان فارسی میگوید: «شهرم مریض شده ولی باز هم عاشقش هستم
دوستان عزیز، شیوع ویروس کرونای جدید در چین باعث شد هزاران خانواده این کشور شادی عید بهاره و سال جدید را از دست بدهند. اما بلافاصله کشورهای مختلف جهان از جمله دوستان و برادران و خواهران ایرانی به یاری مردم چین شتافتند. تشویقها، حمایتها و دلگرمیهای شما دوستان عزیز نیروی ما برای پیروزی در مبارزه علیه این بیماری را دوچندان خواهد کرد و اطمینان داریم که در آیندهای نزدیک، با خبر پیروزی در این نبرد یکدیگر را در آغوش خواهیم گرفت.
این ترانه اخیراً برای مبارزه با ویروس کرونا سروده شد و «بچه های وو هان» نام دارد. در بخشی از متن این ترانه آمده است.
«شهرم مریض شده ولی باز هم عاشقش هستم. چون اینجا خانه من است.
» مطمئن باش مردم چین پیروز میشوند»
#ووهان قوی باش #چین قوی باش»
https://www.aparat.com/v/IwX8o
ایران از ابتدای شیوع ویروس کرونای جدید علاوه بر اعلام همبستگی با دولت و مردم چین اقدام به ارسال دو میلیون ماسک بهداشتی کرده است.
وقتی اسرائیل می گوید کار ایران است حتماً یا کار خودش است یا اصلا دروغ است
ظاهراً مدتی است که بد افزاری در اینترنت به فعالیت مشغول است که این بدافزار هدف اصلی خود را حمله به تاسیسات گازی و نفتی و در وهله اول شرکت ها و کارخانجات پتروشیمی بزرگ قرار داده است. ظاهراً این بد افزار با قفل کردن کامپیوترهای شرکت های بزرگ نفتی از آنان برای باز کردن دوباره این اطلاعات اخاذی کرده و تفاوتش با دیگر بد افزار های مشابه، هوشمندی بسیار بالای بد افزار اسنک میباشد.
ظاهراً این بدافزار تهدیدی برای پالایشگاه نفتی بحرین نیز که تمامی سیستمهای آن در اختیار امریکایی ها و شرکت امریکایی جنرال الکتریک میباشد بوده است. یک شرکت تحقیقاتی اسرائیلی که تخصصش تحقیق و بررسی و مقابله با بدافزارها می باشد ادعا کرده است که جاسوس افزار مذکور از سیستم و معماری خاصی برخوردار است که آن را از بقیه بد افزار ها مستثنا کرده و ظاهراً پشت سر تولید و انتشار این بد افزار یک شبکه دولتی قرار دارد.
طبق معمول همیشگی اسرائیل برای بدنام کردن ایران بلافاصله این کشور را مسئول تولید و انتشار این بدافزار با هدف اخاذی از کشورهای دیگر کرده است.
تجربه نشان میدهد وقتی نام اسرائیل در رابطه با ایران مطرح میشود میتوان با اطمینان بسیار بالایی از این واقعیت حرکت کرد که کل ماجرا یا دروغ است یا اینکه خود اسرائیل پشت سر قضیه است و سعی می کند با بوق و کرنا مشکلات را بر گردن ایران بیندازد و به فعالیتهای مخرب خود ادامه دهد.
نکته جالب توجه این است که کشورهای غربی به ویژه آمریکا که حامیان اسرائیل هستند از غیر واقعی بودن و دروغ بودن ادعاهای اسرائیل اطلاع کامل دارد و این هم مهم نیست که چه دولتی در آمریکا سر کار است می خواهد دمکراتها و یا جمهوری خواهان باشند، با وجود سوابق اسرائیل و گذشته سراسر فریبکاران این کشور دولت های آمریکا آگاهانه از دروغ های اسرائیل به ویژه علیه ایران حمایت می کنند.
فراموش نکنیم که حمله ویروسی مشترک آمریکا و اسرائیل به تاسیسات هستهای قانونی ایران را که بعدها با سند و مدارک به اثبات رسید که این دو کشور برای نفوذ و از کار انداختن سیستم هسته ای ایران با یکدیگر همکاری داشتند.
موفقیت بزرگ ترامپ در مورد کره شمالی: کره شمالی قویتر و با سلاحهای اتمی بیشتر و بهتر!
«الکساندر ماتسیگورا» سفیر روسیه در کره شمالی در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری «تاس» اعلام کرد که دیر یا زود پیونگ یانگ سلاحهای راهبردی جدید خود را رونمایی خواهد کرد، همانطور که «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی قول داده است.
این دیپلمات روس گفت: «رئیس جمهوری کره شمالی همیشه وعدههای خود را عملی می کند. اگر وی گفته که بزودی سلاح استراتژیک جدیدی را نشان خواهد داد، مطمئناً این اتفاق دیر یا زود خواهد افتاد.»
وی افزود: «ما در تماس با دیپلماتهای کرهای همواره مطالب مربوط به نشستهای کمیته مرکزی حزب کار کره، مورد یادآوری قرار می گیرد که به وضوح اعلام کرده که کره شمالی به تقویت توان بالقوه بازدارندگی خود ادامه خواهد داد. این سوال که پیونگ یانگ چه زمان قابلیتهای جدید تسلیحاتی خود را رونمایی خواهد داد، بستگی به عوامل بسیاری دارد. اولاً، این محصولات باید آماده آزمایش شوند. ثانیاً ، شرایط خارجی نیز در نظر گرفته می شود. بعضی از این شرایط ممکن است روند آزمایشات را سرعت بخشند ، مثلاً شروع مانور نظامی در جنوب و یا مثلاً اقدام آمریکاییها در ممانعت از تصویب قطعنامه پیشنهادی روسیه و چین در شورای امنیت سازمان ملل. برعکس ، برخی شرایط نیز ممکن است آن را به تعویق بیندازند ، به عنوان مثال، زمانی که استیون بیگن، معاون اول وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد که آمریکاییها برای عادی سازی روابط با کره شمالی آماده هستند.»
سفیر روسیه تأکید کرد: «در هر صورت، مسکو همچنان به همراه شرکای چینی خود، روی پیشبرد قطعنامه پیشنهادی و برنامه مرحلهای اقدام برای حل و فصل موازی و جامع مشکلات در شبه جزیره کره کار میکند و سعی دارد تا همه طرفین را متقاعد کند که از انجام اقدامات تند و تحریک کننده که می توانند اوضاع در منطقه را تشدید کنند ، خودداری کنند. البته این کار آسانی نیست و همانطور که گفته میشود:»امید آخرین چیزی است که می میرد».»
ماتسیگورا همچنین یادآور شد که روسیه در عرصه همکاریهای اقتصادی با کره شمالی نسبت از کشور چین عقب افتاده است ، ولی امیدوار است که بتواند بر رکود کنونی در همکاریهای تجاری با پیونگ یانگ غلبه کند.
بغداد در پی همکاری نظامی با مسکو؛ سفیر روسیه با فرمانده عالیرتبه عراقی دیدار کرد
«عثمان الغانمی» رئیس ستاد مشترک ارتش عراق جمعه (روز گذشته) میزبان «ماکسیم ماکسیموف» سفیر مسکو در بغداد بود.
شبکه خبری «روسیا الیوم» به نقل از وزارت دفاع عراق گزارش داد که الغانمی «در آغاز نشست، از تجهیز نیروهای عراقی به تجهیزات و سلاح پیشرفته و فعال توسط روسیه که نقش مهمی در موفقیت بسیاری از نبردها» با گروه تروریستی داعش داشت، قدردانی کرد.
طرفین در این دیدار، به اهمیت تداوم فعالیت و حمایت از مرکز امنیتی چهارجانبه بین ایران، عراق، سوریه و روسیه که مقر آن در بغداد است، تأکید و تصریح کردند که این مرکز، «در تبادل اطلاعات و هماهنگی، نقش بسیار مهمی دارد».
سفیر مسکو نیز ضمن تمجید از توانمندی و نقش ارتش عراق در حفظ امنیت و ثبات در منطقه و جهان از رهگذر مبارزه با داعش، از ستاد مشترک ارتش عراق خواست که به روسیه سفر و در چارچوب افزایش همکاری بین بغداد و مسکو، با «والری گراسیموف» همتای روسی خود دیدار کند.
به گزارش روسیا الیوم، این نشست، از چشم رسانههای غربی دور نماند؛ به گونهای که خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» گزارش داد که این دیدار، پس از بروز تنش بین بغداد و واشنگتن در زمینه همکاری نظامی صورت گرفته است.
این خبرگزاری نوشت، این تنش، در پی، ترور سپهبد شهید «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسط آمریکا در بغداد به وجود آمده و همین مسئله باعث شده است که پارلمان عراق، دولت این کشور را مکلف کند که به حضور نظامی آمریکا در خاک عراق، پایان دهد.
آسوشیتدپرس به نقل از یک منبع اطلاعاتی بلندپایه عراق که نخواست نامش فاش شود، گزارش داد، روسیه از جمله کشورهایی است که به دولت عراق پیشنهاد حمایت نظامی داده است تا «ضررهای ناشی از تیرگی روابط بین بغداد و واشنگتن، پس از ترور [شهید] سلیمانی، جبران شود».
مسئول مذکور تأکید کرد که «عراق همچنان به پهپادهای شناسایی نیاز دارد و کشورهایی مانند روسیه و ایران هستند که به عراق چراغ سبز نشان دادهاند که میتوانند از این کشور حمایت و آن را به این پهپادها مجهز کنند».
درخواست بستن حساب مقامات ایران در توییتر
سناتورهای جمهوریخواه آمریکا در نامه ای خطاب به مدیرعامل شرکت توییتر خواستار بسته شدن حساب کاربری مقامات و مسئولان ایرانی در این شبکه اجتماعی شدند.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از خبرگزاری مهر ، سناتورهای جمهوریخواه مجلس سنا شامگاه پنج شنبه با ارسال نامهای که با ابتکار سناتور «تد کروز» ایران و خطاب به مدیرعامل شرکت توییتر تهیه شده بود، از مدیریت این شبکه اجتماعی خواستند که به بهانه تحریمهای ایران، تمام حسابهای کاربری سران و مقامات جمهوری اسلامی ایران را مسدود کند.
جمهوریخواهان با ادعای اینکه توییتر تحریم های آمریکا علیه ایران را زیرپا گذارده، در تلاشند که برای اجرای این درخواست خود اهرم فشاری بیابند.
در نامه سناتورهای آمریکا به مدیریت توییتر آمده است: «با وجود آنکه متمم اول [قانون اساسی آمریکا]، از حق آزادی بیان آمریکاییها حمایت میکند – و توییتر هم نباید سخنرانی سیاسی آمریکاییها را سانسور کند – [اما ایرانیها] تحت لوای حقوق ایالات متحده نبوده و در نتیجه از چنین حقی برخوردار نیستند».
نگارندگان این نامه مدعی هستند که ارائه هرگونه کالا یا خدمات به مسئولان و مقامات ایرانی، به ویژه در حوزه شبکه های اجتماعی، برای شرکتهای آمریکایی ممنوع است و از اینرو خدمات توییتر به این گروه از ایرانیان باید قطع شود.
گفتنی است که شرکت توییتر هنوز در خصوص این نامه اظهارنظری نکرده است.
پیشتر هم «برایان هوک» فرستاده ویژه کاخ سفید در امور ایران و رئیس «گروه اقدام ایران» در وزارت خارجه آمریکا، از شرکتهای گرداننده شبکههای اجتماعی بینالمللی خواست حسابهای کاربری مسئولان و مقامات ایرانی را مسدود کنند.
آمریکا و عربستان پشت خشونتها در «نجف» هستند
یک عضو فراکسیون پارلمانی «صادقون» که بخشی از ائتلاف «الفتح» به رهبری «هادی العامری» را تشکیل میدهد، آمریکا و برخی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس را متهم کرد که برای تشدید بی ثباتی و ناآرامی در عراق تلاش میکنند.
«عبدالامیر تعیبان» در گفتوگو با پایگاه خبری «المعلومه» گفت: «طرفهایی خارجی در پشت پرده حوادث در استانهای مرکزی و جنوبی عراق را کارگردانی میکنند».
عضو پارلمان عراق تاکید کرد: «شکست نقشه آمریکا در ترتیب دادن حملهای توسط نفوذیها و اغتشاشگران به زندان الحوت( محل نگهداری عمدهترین سرکردههای گروههای تروریستی) در شهر الناصریه(مرکز استان ذی قار که طی ماههای گذشته شاهد شدیدترین ناآرامیها بود) موجب شد که واشنگتن آشوبها و خرابکاریها را به استانهای امنتر از جمله نجف بکشاند».
تعیبان تصریح کرد: «آمریکا در پس حوادث تخریب، سوزاندن، آشوب پراکنی و هرج و مرج افکنی به دنبال سرگرم کردن ملت عراق و پرت کردن حواس آنها از مسئله اخراج نیروهای بیگانه از خاک کشورشان است».
او در پایان گفت: «واشنگتن و ریاض خیال میکنند که استانهای مرکزی و جنوبی عراق آماده اند تا اهل تسنن در آنجا آتش جنگ را شعله ور کند».
«نعیم العبودی» یک عضو دیگر فراکسیون صادقون هم بی ثباتی عراق را نقشه دشمن برای دستیابی به دستاوردهایی منطقهای و جهانی توصیف کرد.
او در توئیتی گفت: «بی ثباتی اوضاع سیاسی و امنیتی در عراق نقشهای است که از طریق آن به دستیابی به منافع سیاسی در منطقه و دنیا دنبال میشود، اما صاحبان این نقشهها شکست خواهند خورد زیرا عراقیها را خوب نشناختهاند».
وی افزود: «ما از این بحران بیرون خواهیم آمد و عراقیها با وحدت ملی و فشردگی صفوف یکپارچه خود قویتر از قبل از این بحران خارج خواهند شد».
استان نجف چهارشنبه شب شاهد درگیری میان عدهای از تظاهراتکنندگان با کلاه آبیها در میدان الصدرین در مرکز شهر نجف بود که به گفته این وبسایت خبری، با جان باختن ۲۲ نفر و زخمی شدن ۱۷۹ نفر همراه بود.
مقتدی الصدر از ابتدای اعتراضات در عراق که از مهر آغاز شد، از این اعتراضات و خواستههای معترضان حمایت کرده است و از نیروها و طرفداران خود خواسته با حمایت از معترضان، سیاستمداران را به اجرای اصلاحات مورد نظر مجبور کنند.
در همین حال او این هفته از نیروهای موسوم به «کلاه آبیها» (نزدیک به جریان صدر) خواسته بود تا با هماهنگی نیروهای امنیتی تلاش کنند تا فعالیت مدارس و ساعات کاری آنها از سر گرفته شود و به کلیه ظواهر اعتراضات اخیر از طریق بازگشت نظم به امور کشور، پایان داده شود؛ اما عدهای با سوء استفاده از این فراخوان، تظاهراتها را به صحنه اعتراض به فراخوان الصدر مبدل کردند.
الصدر و جریان پارلمانی مورد حمایت او «سائرون» از جمله مهمترین حامیان علاوی نخست جدید عراق به شمار میروند.
اعتراضات در بغداد و شهرهای جنوبی و مرکزی عراق از اول اکتبر گذشته (دهم مهر ۹۸) آغاز شده است و به رغم انتخاب مامور تشکیل کابینه و تعهد وی به اصلاح امور هنوز عدهای از معترضان خیابانها را ترک نکردند.
مردم عراق در چهارم بهمن ماه گذشته به دعوت مقتدی الصدر رهبر جریان صدر تظاهرات میلیونی برای مطالبه اخراج نظامیان اشغالگر آمریکایی از خاک کشورشان برگزار کردند.
روسیه؛ جنگندههای اسرائیلی پشت هواپیماهای مسافربری پنهان می شوند
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد استفاده اسرائیل از هواپیماهای مسافربری برای جلوگیری از هدف قرار گرفتن در حملات پدافند هوایی سوریه، ویژگی نیروی هوایی اسرائیل است
جنگندههای اسرائیلی پشت هواپیماهای مسافربری پنهان می شوندبه گزارش سرویس های بین الملل خبرگزاریها و به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، یک فروند هواپیمای مسافربری روسیه از نوع ایرباس ۳۲۰ در پی حمله هوایی اسرائیل به سوریه، مجبور به فرود اضطراری در فرودگاه حمیمیم شد.
این هواپیما حامل 172 سرنشین بود که در زمان مقابله پدافند هوایی سوریه با حملات هوایی اسرائیل، نزدیک بود هدف قرار بگیرد.
هشدار آمریکا به لندن درخصوص توافق تجاری با چین
«مایک پنس» معاون رئیس جمهور آمریکا به دولت انگلیس هشدار داد، عقد قرارداد با شرکت چینی «هوآوی» میتواند توافق تجاری بین لندن و واشنگتن را به خطر اندازد.
به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، پنس روز شنبه در مصاحبهای گفت: «فکر میکنم رئیسجمهور [آمریکا] بسیار روشن صحبت کرد و [مایک] پامپئو وزیر امور خارجه نیز بر آن تأکید کرد که از تصمیم انگلیس درخصوص دادن سهمی به هوآوی در فناوری اطلاعات این کشور بسیار نا امید شدند».
معاون رئیسجمهور آمریکا افزود: «ما عمیقاً نا امید شدیم زیرا زمانی که به درخواست رئیسجمهور در ماه سپتامبر (شهریور) به انگلیس رفتم با نخستوزیر [بوریس] جانسون دیدار کردم و به او گفتم به محض اینکه از انگلیس از برگزیت خلاص شد مشتاقیم که مذاکره درباره تجارت آزاد با انگلیس را آغاز کنیم و حالا که انگلیس از برگزیت خلاص شده است تیمهای ما روند مذاکرات را شروع کردهاند».
پنس در ادامه گفت: «ولی نمیتوانیم باور کنیم که استفاده از فناوریهای هوآوی با منافع امنیتی و حریم خصوصی در انگلیس و آمریکا هم راستا باشد و این بهصورت مسئلهای جدی بین ما خواهد ماند».
او در پاسخ به این سوال که آیا قرارداد انگلیسیها و چینیها موجب لغو قرارداد تجاری میان لندن و واشنگتن خواهد شد گفت: «خواهیم دید. اگر اینطور باشد خواهیم دید».
پامپئو در سفر چند روز پیش خود به انگلیس از دولت این کشور درخواست کرد در قرارداد خود با شرکت هوآوی برای تأمین اینترنت نسل پنجم این کشور «تجدید نظر» کند.
آمریکاییها مدعی هستند، دولت چین از این شرکت بهعنوان ابزاری برای جاسوسی از سایر کشورها استفاده میکند. اما شرکت هوآوی که بزرگترین تولیدکننده تجهیزات ارتباطی در جهان است بارها این ادعاها را رد کرده است.
علاوه بر انگلیس، کشورهای دیگر اروپایی مانند آلمان نیز رسیدن به توافق با شرکت هوآوی را برای دستیابی به نسل پنجم اینترنت در نظر دارند.
سازمان ملل تعداد تروریست های خارجی حاضر در سوریه و عراق را اعلام کرد
معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور مبارزه با تروریسم، تعداد تروریست های خارجی که در سوریه و عراق حضور دارند را اعلام کرد.
به گزارش اسپوتنیک، ولادیمیر ورونکوف، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور مبارزه با تروریسم گفت: در حدود 27 هزار تروریست خارجی در سوریه و عراق حضور دارند.
به گفته وی، گروه تروریستی دولت اسلامی* در مارس 2019 مقر خود در سوریه را از دست داد و پس از کشته شدن ابوبکر البغدادی در ماه اکتبر، چالش جایگزینی رهبر را تجربه کرد. اما به گفته وی، این گروه دیپلمات همچنان هسته اصلی تهدید تروریستی با نیروهای خارجی را تشکیل می دهد.
ورونکوف افزود: ما باید هوشیار باشیم و در مبارزه با تروریست ها متحد باشیم. داعش تلاش های خود را برای احیای پتانسیل خود در انجام عملیات های پیچیده بین المللی ادامه داد. سلول های منطقه ای داعش همچنان با استفاده از مشکلات محلی به استراتژی تحکیم در مناطق درگیری ادامه می دهند.
وی تأکید کرد: انتظار می رود با توجه به تعداد زیاد نیروهای خارجی تروریست ها که به عراق و سوریه نقل مکان کرده اند، آنها به تحرکات تهدید آمیز خود ادامه می دهند.
به معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور مبارزه با تروریسم، تعداد تروریست ها از 20 هزار تا 27 هزار نفر می باشد.
دیپلمات سابق الجزایری: امارات در پی کودتا و آشوب در تونس و الجزایر است
«محمد العربی زیتوت» دیپلمات سابق الجزایری و فعال سیاسی این کشور در گفتوگویی از حجم نفوذ امارات در الجزایر و تونس سخن گفت.
او در مصاحبه با وبگاه الخلیج اونلاین، گفت که دولت امارات با استفاده از لابیهای خود در تونس تلاش دارد از هر راهی برای کودتا در این کشور استفاده کند.
زیتوت افزود: «امارات تا کنون چندین مرتبه در پی کودتا در تونس و کشاندن این کشور در کنار الجزایر به آشوب (همانند شرایط لیبی) بر آمده است.»
به گفته مؤسس جنبش «رشاد» امارات در حال حاضر پایگاهی در نزدیکی مرز الجزایر در نیجر احداث کرده و در کشور مالی نیز حضور دارد و تأمین مالی عملیات فرانسه در مالی را در کنار عربستان به نام مبارزه با تروریسم، بر عهده گرفته است.
مصادیق حضور امارات در الجزایر
این دیپلمات سابق الجزایری درباره حضور امارات در این کشور نیز گفت: «حضور و بروز امارات در الجزایر اشکال مختلفی دارد. این کشور بندر «العاصمه» بعنوان مهمترین بندرگاه الجزایر را در اختیار گرفته است. همچنین بر بندر «جنجن» در شرق و شرکت توتون و گوگرد که پرسودترین شرکتهای الجزایر هستند نیز کنترل دارد.»
بندر «جنجن» در استان «جیجل» نیز از بزرگترین و مجهزترین بندرگاههای الجزایر است و در کنار فرودگاه «فرحات عباس» قرار گرفته و توانایی پذیرش سالانه ۴.۵ میلیون تن کالا را دارد.
این بندر یکی از اصلیترین محورهای نقل و انتقال کالا از آفریقا به اروپا محسوب میشود به خط راهآهن و همینطور گذرگاه «جیجل-سطیف» نیز متصل است.
«محمد العربی زیتوت» در بیان بعد دیگر نفوذ امارات در الجزایر به واسطهگری ابوظبی میان وزارت دفاع و ژنرالهای الجزایری با آلمان به خصوص در زمینه خرید خودروهای نظامی مرسدس اشاره کرد و گفت که امارات میان کشور چین و الجزایر برای ساخت کارخانه ساخت مهمات در یکی از شهرهای الجزایر واسطهگری میکند.
به گفته وی دولت امارات در دوران زمامداری «عبدالعزیز بوتفلیقه» نیز نفوذ بالایی در الجزایر داشت به خصوص در دهه ۸۰ و ۹۰ قرن بیستم که بوتفلیقه برای اماراتیها مشاوره میداد و ابوظبی و ریاض نیز نقش بزرگی در به قدرت رسیدن بوتفلیقه و پیروزی کودتا داشتند.
این دیپلمات الجزایری افزود: «حضور امارات و نفوذش در الجزایر مسأله جدیدی نیست اما هدف از این نفوذ ایجاد آشوب و ویرانی در کنار دیگر کشورهای عربی و اسلامی همچون یمن، لیبی، عراق و سوریه است.»
او گفت که امارات بر کودتا در کشور مصر بعنوان بزرگترین کشور عربی که به تازگی شاهد دموکراسی میشد، نظارت میکرد و برنامه تسلط بر تمامی کشورهای منطقه را در سر دارند.
السیسی و خلیفه حفتر جدید
«محمد العربی زیتوت» در ادامه گفت که امارات در صدد است افرادی همچون السیسی و خلیفه حفتر در الجزایر و دیگر کشورها روی کار آورد و شبهنظامیانی همچون یمن در این کشورها تشکیل دهد.
او واسطهگری امارات برای دیدار عبدالفتاح البرهان رئیس شورای حاکمیتی سودان با نتانیاهو را نشان دهنده دشمنی ابوظبی با خواست ملتها دانست و گفت که امارات بارها با اسرائیل در شبه جزیره سیناء دست به عملیات زده و در بمباران عراق و ویرانی افغانستان به دست آمریکاییها نیز همکاری کرده است.
این دیپلمات سابق الجزایری در پایان تأکید کرد: فرزندان زاید معتقدند که تنها ائتلافی که نتیجه میدهد، ائتلاف با تل آویو است؛ از این لحاظ که اهداف تجاری در آن هفته و دبی را در میان ویرانی دیگر کشورهای عربی تنها منطقه اقتصادی نگه میدارد.»
آمریکا شرکت هواپیمایی دولتی ونزوئلا را تحریم کرد
به نقل از خبرگزاری فرانسه، آمریکا روز جمعه معاملات با شرکت هواپیمایی اصلی ونزوئلا (کونویاسا) Conviasa را مجرمانه اعلام و تاکید کرد میخواهد بر نیکلاس مادورو رئیس جمهور این کشور برای واگذاری قدرت فشار وارد کند.
براساس تحریمهای جدید، هر فردی در آمریکا از هر گونه معامله با کونویاسا منع خواهد شد.
مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در بیانیهای اعلام کرد: «این اقدام، فشار را بر مادورو به منظور مذاکره جدی افزایش میدهد و راهی برای برون رفت از بحران از طریق (تشکیل) یک دولت موقت که به (برگزاری) یک انتخابات ریاست جمهوری آزاد و عادلانه منجر خواهد شد، باز خواهد کرد».
پمپئو افزود: «ما از جامعه بین المللی میخواهیم فشار بر مادورو را تشدید و وی و دستیاران و دیگر نهادهای شرور را بیش از پیش منزوی کند».
کونویاسا عمدتا در مسیرهای داخلی پرواز میکند، ولی در پایگاه اینترنتی اش اعلام شده است همچنین به بولیوی، کوبا، جمهوری دومینیک، اکوادور، مکزیک، نیکاراگوئه و پاناما پرواز میکند. کونویاسا به تازگی اعلام کرد ماه مارس پرواز به دمشق را آغاز خواهد کرد.
ایر فرانس، ترکیش ایرلاینز، ایبریا اسپانیا، تاپ پرتغال و کوپا پاناما از شرکتهای هواپیمایی هستند که همچنان به ونزوئلا پرواز میکنند.
به رغم یک سال فشار آمریکا از جمله تحریم ها، مادورو همچنان در قدرت است و از حمایت ارتش ونزوئلا همچنین روسیه و چین برخوردار است.
مزدوران اردوغان عمودی میروند اما افقی برمیگردند
ترکیه نیروهای مسلح بیشتری را به استان ادلب سوریه اعزام کرد .
به گزارش اسپوتنیک، یک منبع دیپلماتیک روسیه ضمن اعلام این مطلب توضیح داد که ترکیه از جمله دهها تانک و ماشین زرهی به سوریه اعزام کرده است.
این منبع نزدیک به وزارت دفاع روسیه آخرین موفقیت های ارتش سوریه را یکی از دلایل ارسال نیروهای مسلح تازه نفس ترکیه به ادلب خواند. به عنوان مثال ، واحدهای ارتش سوریه بتازگی شهر سراقب را از شبه نظامیان آزاد کردند. این منبع افزود: در همین زمان ، چندین پاسگاه ارتش ترکیه در اراضی اشغال شده در ارتش سوریه قرار داشته است.ش ترکیه دستور داده شد كه از ورود سوری ها به این استان جلوگیری كند. به گفته منبع روسی ، در صورت عدم برقراری ثبات در روزهای آینده ، ممکن است وضعیت از کنترل خارج شود.
در اوایل ماه فوریه ، رجب طیب اردوغان ، رئیس جمهور ترکیه اظهار داشت كه كشورش حق دارد در استان ادلب سوریه در مقابل حملات ارتش بشار اسد رئیس جمهور سوریه از خود دفاع كند. وی همچنین آرزو کرد که روسیه تأثیر بگذارد و از حملات اسد در ادلب جلوگیری کند.
اردوغان بارها تهدید کرده که اگر اوضاع در ادلب به سرعت حل و فصل نشود عملیات نظامی جدیدی را در سوریه اجرا خواهد کرد. وی همچنین دمشق و مسکو را به نقض توافق نامه ها درباره کاهش درگیری متهم کرد. در 9 ژانویه ، اردوغان و ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه رژیم آتش بس را در منطقه کاهش تنش در ادلب اعلام کردند ، اما این آتش بس بیشتر از یک روز دوام نداشت. در 16 ژانویه ، ارتش سوریه عملیات نظامی خود را از سر گرفت که این در واقع پاسخی بود به نقض توافق آتش بس از سوی شبه نظامیان.
در اکتبر سال گذشته ، اردوغان از آغاز عملیات «چشمه صلح» در سوریه علیه کردها و سازمان تروریستی موسوم به دولت اسلامی (داعش ، گروهک ممنوعه در روسیه) خبر داد. در اوایل ماه نوامبر ، روسیه و ترکیه درباره متوقف شدن این عملیات ، ایجاد یک منطقه امنیتی در مرز سوریه و ترکیه و گشت زنی در این منطقه به توافق رسیدند.
ترور یکی از شخصیتهای نزدیک به جریان الصدر عراق
منبعی در عراق پنجشنبه (۱۷ بهمن) گفت که عناصر مسلح ناشناس در استان بصره، «حازم الحلفی»، از رهبران سرایا السلام را که وابسته به جریان الصدر به رهبری مقتدی الصدر است، ترور کردهاند.
این منبع به خبرگزاری «اسپوتنیک» گفت که شیخ حلفی در نزدیکی پل محمد قاسم واقع در غرب شهر بصره به هنگام بازگشت از سرکار از سوی افراد مسلح ناشناس ترور میشود.
منبعی دیگر در عراق به «بغداد الیوم» در این باره گفته که قاتلان از صحنه جنایت گریختهاند و نیروهای امنیتی به دنبال این حادثه، محل را محاصره کرده و عملیات تحقیق و بازرسی را آغاز کردهاند.
استان میسان عراق نیز دیروز شاهد عملیات ترور مشابهی بود که طی آن «ابومقتدی الازیرجاوی»، به دست افراد ناشناس ترور شد. او نیز از رهبران جریان الصدر بود.
ترور این رهبران وابسته به جریان الصدر عراق در حالی رخ میدهد که شیخ «اکرم الکعبی»، دبیرکل «عصائب اهل الحق» این کشور دیشب در مورد توطئه آمریکا برای ترور افراد نزدیک به این جریان به ویژه مقتدی الصدر با هدف ایجاد جنگ داخلی هشدار داده بود.
خزعلی گفت: «اولین پروژه آمریکایی-اسرائیلی در عراق که قصد اجرای آن را داشت پروژه ترور مقتدی صدر بود تا پس از آن عصائب را متهم به این کار کنند و کشتار داخلی به راه بیندازند. این اطلاعات به صدر و ایران رسید به همین دلیل وضعیت سر و سامان داده شد والحمدالله این طرح شکست خورد.»
روسیه: نفت سوریه به جای سرقت باید به صاحبان آن بازگردانده شود
نقل از روسیا الیوم، «واسیلی نبنزیا» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در نشست پنجشنبه شب شورای امنیت درباره ادلب با اشاره به حضور نظامیان آمریکایی در مناطق نفت خیز شرق سوریه گفت که میادین نفتی سوریه باید به دمشق بازگردانده شود، نه اینکه مورد سرقت قرار بگیرند.
وی با بیان اینکه تروریست های جبهه النصره از اواخر سال 2019 حملات خود در ادلب را افزایش دادهاند، تصریح کرد: دولت سوریه حق دارد در سرزمین خود و برای رهایی از خطر تروریسم، با آن مقابله کند.
نبنزیا در ادامه اظهارات خود در نشست پنجشنبه شب شورای امنیت درباره تشدید درگیریها در شمال غرب سوریه افزود: تشدید حملات و درگیریها در ادلب به دلیل افزایش حملات عناصر تروریستی «جبهه النصره» علیه نیروهای سوری و روسی است.
نماینده دائم روسیه در سازمان ملل تأکید کرد که تروریست های مستقر در ادلب از تاسیسات میدانی مانند بیمارستان ها و مدارس به عنوان سپر دفاعی خود استفاده میکنند.
وی با تاکید بر لزوم کمک به سوریه برای بازسازی این کشور اعلام کرد که این اقدام باعث بهبود اوضاع انسانی سوریه خواهد شد.
ادلب واقع در شمال سوریه آخرین منطقه بزرگ سوریه است که همچنان تحت اشغال و تصرف تروریستهای تکفیری به خصوص گروه تروریستی «هیات التحریر الشام» یا همان جبهه النصره سابق قرار دارد که با آزادسازی این استان و بخشهایی از غرب حلب و شرق لاذقیه ، حضور تروریسم در این کشور برچیده خواهد شد.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟